Fórum - Zobrazit téma - Reiki 1. stupeň Vaše pocity a zážitky - Reikiwebík

Vítej človíčku na Reikiwebík!
  Vítej   Anonyme

     Menu
· Domů
· akce
· Akce_Reiki
· Archív článků
· Diskuzní fórum
· Hledání
· Ke stažení
· Témata článků
· Top 10
· Kalendář akcí

· Reiki Seznam
· Reiki kluby
· Kalendář Reiki kurzů


· ReikiWeb - starý 1
· ReikiWeb - starý 2

     Návštěvnost

Statistiky pro Reikiwebík


Diskuzní fórum

Reikiwebík :: Zobrazit téma - Reiki 1. stupeň Vaše pocity a zážitky
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   Osobní nastaveníOsobní nastavení   PřihlášeníPřihlášení 

Reiki 1. stupeň Vaše pocity a zážitky
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Reiki 1. stupeň
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
harmonik
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 9.7. 2009
Příspěvky: 217

PříspěvekZaslal: pá duben 09, 2010 9:00 am    Předmět: Citovat

ahoj Lucko, ahoj všichni. Teda já jsem taky jenom začátečník. Ale mám zkušenost s mým malým šestiletým synkem. večer dávám "energii", jak si to děti pojmenovaly a docela to vyžadují. V podstatě harmonizujem a vyrovnáváme čakry. Nepřeháním to časově, zjistil jsem, že jim stačí malinko, pár minutek.
Ale k tomu odmítání polohy na hlavě: To ti bylo divné, že všechno si synek nechal líbit a dá se říct, že vrněl spokojeností jako kočka, jen při položení mé ruky na čelo /třetí oko, šestku čakru/ ji po pár vteřinách ze sebe sundal. Udělal mi to tak několikrát zpočátku a myslím, že úplně instinktivně. Vždyť co může malý prcek vědět o reiki, polohách a čakrách...Povídal, že ho to tam tlačí, když přiložím ruku. Proto teď pár vteřin a šupu dál.
Jinak si myslím to, co ti píšou Narya a Kamo. Víc jak desetkrát jsem se přesvědčil, že umí dobře poradit, do nikoho se nenaváží a nemontují a nehrají si na chytráky. Celkem si z jejich rad hodně beru. Proto i já dávám přes chodidla, konkrétně nejvíc plošku solar plexu asi uprostřed chodidla, a ptám se na pocity, kde je to lechtá, šimrá...a vyhodnocuju, kde co cítí a jak já.... Jinak i ty ramena, záda... Super jsou ruce na oblasti ledvin. Krásně prohřívají a léčí... Ledviny- dvojka čakra-vztahy- ty máme rozhašené víceméně všichni na rúzných úrovních. Mám krásné zážitky s reikováním tímto způsobem. A pak přidáš srdeční oblast- a to už se blížíš k mistrovství....láska je nejmocnější cit na světě!!!! Přeju mnoho úspěchů.
Zeto, a proč neléčit své nejbližší? Harmonizovat.... kdo vidí nebo vyciťuje auru, zná ten tvar ve tvaru srdce, když se dva upřímně milují a mají rádi. No a my dříve narození, co si tak vůbec nepřipadáme, krom kotrmelců se rozmazlujeme masážemi, reikováním a vůbec... Wink

Přeji krásný den, Harmonik. Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
MayaL
Lepší než nováček
Lepší než nováček


Registrace: 1.4. 2010
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: pá duben 09, 2010 9:49 am    Předmět: Citovat

Ahoj Kámo a Harmoniku,

děkuji Vám za rady. Je pravda, že můj manžel na celé moje reiki nahlíží trochu skepticky a myslím, že mě podporuje jen pro to, že vidí, jak jsem nadšená. Přitom se léčit nechává, ale jak říkám, asi jen kvůli mně. Dokonce mi řekl, že se zmínil před přáteli na volejbale o tom, že jsem se o to začala zajímat a že se tomu všichni smáli a dělali si z toho legraci, takže mi řekl, že to bude jen mezi námi a že to nikde šířit nemám Crying or Very sad Musím říct, že i mí rodiče se na to tvářili podivně, ale máma mi včera řekla, že by byla moc ráda, kdybych ji mohla léčit (má lupénku).
Harmoniku, dcerka mi také ruku ze své hlavy sundává, přesně jak píšeš, pár vteřin a pryč. Ale na bříšku ji má moc ráda, jen mi hlásí, že je jí u toho hrozně horko Smile
A ještě vám musím říct, že mě včera odpoledne úlně pekelně svědily dlaně (dokonce jsem na každé dlani měla úplně červený horký flíček), přišlo to v momentě, kdy jsem na celé reiki úplně přestala myslet. Měla jsem na návštěve sestřenku a povídaly jsme si o všem možném u kafíčka a ejhle. I když to bylo až nepříjemné, měla jsem z toho velkou radost Very Happy
Všem vám přeji moc krásný den.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
harmonik
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 9.7. 2009
Příspěvky: 217

PříspěvekZaslal: pá duben 09, 2010 11:00 am    Předmět: Citovat

ahoj Lucko, jsi zřejmě docela talent. Jen tak dál. Dětičky jsou plné energie, těm stačí fakt maličko. Ale troufnu si říct, že i díky harmonizování čaker jsme přes zimu nikdo z rodinky nemarodil. Náběh na nachlazení se podchytil, když tak čajík se zázvorem/prohřívající/ nebo něčím ostřejším a v poho.
Na okolí nedbej. Nemusíš se chlubit, to já taky nedělám, ale občas za nějakou radu jsou i skeptici rádi. Hlavně když jde do tuhého. Když jsem šel na prohloubení kursu, u nás v kolektivu jsem na zvídavce našel odpověď, že víkend jsem strávil na energetickém kursu. Mezi elektrikáři to nevzbudilo podezření. Ale mělas vidět ty pohledy, když jsem vyprávěl o kursu víkendovce strávené sám s dvanácti ženskými!!! A dorazilo je, když se zeptali, co na to manželka...Když kolegové slyšeli, že mě tam sama posílala, nechápali s otevřenou papulou.... Shocked Laughing Laughing Laughing
V rodině je to v poho, ty tetičky ví, že na tom něco je a i ti další hekající si už sami říkají o reiki. Zajímavý úkaz ale je, že s léčícím se vyrojí najednou spoustu pacientů. Faktem v naší společnosti je názor, že- tady mě máte a vyléčte mě, zbavte bolestí apod... A že by mohli cvičit nebo jinak sami působit, to nééé. Manželka fyzioterapeutka by mohla vyprávět.
Do práce dojíždím vlakem, a tak zatímco jiní obsluhují noťase, hrajou si s mobilama a mptrojkama, já mám v ruce postavičku Bořka stavitele a posílám na dálku. Máš vidět mé dlaně rozžhavené a jak to v nich tepe! Zajímavý, že kolikrát jinak. No poslal jsem i do minulosti kněžně Libuši dík, že jí to věštění na posvátném stolci vyšehradském: "Vidím město veliké, jehož sláva hvězd se dotýká" vyšlo.
No v tyto dny byla Praha snad všude ve zpravodajství, taky stanic STERN apod.. Laughing

Pro začátek a hodně nemocné nebo skeptické apod. jsou nejlepší energie a vibrace nám nejbližší, zemské. Proto radí odborníci od noh, střední část těla... Napřed musí fungovat uzemnění, nohy, nejlíp obě stejně energeticky průchozí. Důležité jsou klouby, jsou to takové "popelnice" jak já říkám, mají být ohebné, uvolněné, aby ta energie mohla proudit. No a příroda, procházky, pohyb, dobré zážitky, bylinky... To lidé dobře snáší. A pak už jsou další vibrace, kmitočty--léčení dechem, duchem... to už je vysoké stadium pokročilosti, to každému nejde.

Čau, Harmonik.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Narya
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 30.4. 2002
Příspěvky: 1286

PříspěvekZaslal: pá duben 09, 2010 12:51 pm    Předmět: Citovat

zeto napsal:
I když je to manžel, proč ho vůbec reikovat? Duchovní práci za nás neudělá nikdo druhý, občas jsou důležité určité berličky,ale soustavná péče?
I já potřebuji někdy pomoc a sem za ní nesmírně vděčný........ jen bych se pokusil oddělit pomoc ve správný čas na správném místě a něčí soustavnou "záchranu před vlastní leností se sebou něco dělat".
Toto jsem zde chtěl vyjádřit.

No přece proto, že jsme to té paní/pánovi s tím legračním náhrdelníkem/medailí slíbili a ouředně přede svědky podepsali:)
Až si nějakou manželku pořídíš, pochopíš.

Ale teď vážně. U svých blízkých ale i třeba v práci u pacientů je to vždy o správné péči na správném místě. A rozhoduj si, kdy je lepší člověku pomoci a kdy ho nechat se v tom plácat nebo kdy ho začít učit aby se staral sám.
Svatý Petr taky občas rybu rozdal, ale víc se věnoval kurzům rybaření. Je však v naší přirozenosti chtít rybu, když jí máš u nosu. Tělo moudře ví, že jídlo získané s minimální hodnotou vynaložené energie je sakra dobrý zisk. Problém samozřejmě nastavá ve chvílích, kdy majitelé ryb došli a máš se starat sám. Nejedna obětavá a pečující maminka je šokovaná, když jí její děti hlásí že ponožky přece rostou ve skříni a když mají díru, tak ve skříni brzo narostou nové, zašité. I nejeden dospělý muž utrpí trauma, když nenajde ve skříni čistou a vyžehlenou košili a zmateně kouká na manželku se zlomenou rukou, jaktože s tím nic nedělá.

Když vidím svého muže jak ztrhaný přichází z práce s bolavou hlavou, bolavými zády, mé pečující a starostlivé já se mu prostě musí věnovat. A až si odpočine, tak jasně uslyší, že já se mu nechci věnovat pořád, protože tím bych mu dlouhodobě ani trochu nepomohla. I když by nám ho hezky fungovalo - muž (sprosté slovo) si zdraví a věrná ženuška neustále ho opravující a servisující. A kolik takových vztahů je! Chlapi do mnohých lezou proto, že právě tenhle servis od manželky čekají, pak se diví a bohužel často je stále po ruce maminka a na rodinné spory zaděláno kvalitním kypřícím práškem.

Takže já po svém chci, aby se sám aspon trochu snažil a tlačím ho k tomu, aby si našel způsob jak se tak nelikvidovat, případně mu ukážu vo vím, že může fungovat. Samozřejmě nakonec je to na jeho rozhodnutí. Nelze to vynutit, ale lze to šikovně naservírovat. Martina jsem naučila jasně vnímat rozdíl je mi dobře / je mi zle - to dřív vůbec neuměl a teď je vidět, že se i sám snaží se o sebe víc starat.

No, trochu jsem se rozepsala, ale i tato lekce k úvodnímu stupni patří. Druzí lidé jsou k praktikování potřeba, ale pohříchu se málo věnuje na prvním stupni práci se sebou - a jsou na to nástroje, dokonce i velmi staré a tradiční (ostatně původní, nejstarší, Usuiho výuka byla jen a pouze o práci se sebou).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
Roso
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 17.9. 2007
Příspěvky: 758

PříspěvekZaslal: so duben 10, 2010 11:13 am    Předmět: Citovat

Ahoj MayaLo
Zkus použít tohle:

OCHRANA PRO PASTÝŘE ZEMĚ

Milovaný Archanděli Michaeli, Archanděli ochrany, já přivolávám Tvou zvláštní ochranu pro pastýře Země, proti
1) energetickému tlaku osob, které chtějí službu pastýřů použít pro sobecké účely,
2) energetickému tlaku ješitnosti, arogance a duchovní pýchy, která pochází často z poznání Kosmického zákona,
3) energetickému tlaku ne zřejmých, ale záludných vlivů, které stojí proti rozšířování Světla skrze pastýře Země,
4) tlaku ještě netransformované smyslné touhy, která se objeví, když přijmou pastýři Země svou zvláštní službu jako nositelé Světla,
5) tlaku sebepodceňování a poraženectví, zřejmých chyb a pomalého pokroku, které někdy přepadnou odvážné pastýře v dobách zkoušek,
6) tlaku nepříjemných společenských kontaktů z dřivějších inkarnací, pokud nyní musí pastýři opět s těmi samými osobami spolupracovat,
7) tlaku nemocí, vlastních i v rodině,
8 ) tlaku finančního omezení, které pastýři neumožňuje uskutečnit plnou svobodu své mise,
9) tlaku odporu, když jsou pastýři nuceni žít s rodinnými příslušníky, kteří toto učení nepříjímají,
10) tlaku masového vědomí přísně věřících náboženských společenství, která stojí proti každému novému hnutí,
11) tlaku planých řečí, které pokud jsou pastýřem akceptovány, vyvolají nedůvěru a podezření.

Milovaný Archanděli Michaeli,
nahraď všechen uvedený tlak Svou vírou a Svou Boží ochranou.
Přijímám nyní zcela splnění svého přání, milované "JÁ JSEM"!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
samanka
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 24.10. 2002
Příspěvky: 3733

PříspěvekZaslal: so duben 10, 2010 3:54 pm    Předmět: x Citovat

Mimochodem, kdo mají být pastýři země?
Co chtěl básník říct tou poslední větou?

šamanka
PS: pro info začátečníků - tohle je z naprosto jiné filozofie
než je reiki.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
MayaL
Lepší než nováček
Lepší než nováček


Registrace: 1.4. 2010
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: so duben 10, 2010 6:00 pm    Předmět: ... Citovat

Roso, já Ti za Tvoji odpověď samozřejmě děkuji (i Vám všem ostatním - jak jsem napsala, moc si toho vážím) - ale tohle je na mě trochu silné kafe a vůbec tomu nerozumím, proč mám koho žádat, kdo jsou pastýřové? Kdybych to odříkávala, připadala bych si trochu fanaticky. Jedna věc je poprosit o reiki a poděkovat za ni, uvědomit si, že jde o něco "božského" a cítit přítomnost něčeho nadpozemského, ale k tomuto mám ještě poněkud daleko. Přesto ale děkuji, třeba to pomůže někomu jinému Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Roso
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 17.9. 2007
Příspěvky: 758

PříspěvekZaslal: so duben 10, 2010 6:44 pm    Předmět: Citovat

Kdo je pastýř země? Každý, kdo dělá službu pro druhé.
samanka napsal:

PS: pro info začátečníků - tohle je z naprosto jiné filozofie než je reiki.

Teď si úplně Šamanko nejsem jist co tím míníš. Reiki není křesťanství. Reiki není filozofie. Reiki je jedna z mnoha energii.... Duchovní zákony jsou stejné všude a platí pro všechny. Zásady reiki nejsou jen zásady reiki. Jsou to obecné zásady.

Život nás zkouší a klade nám různé překážky. Vytváří iluze a čeká jestli jim uvěříme nebo ne.
Psala jsi MayaLo
MayaL napsal:
... Je pravda, že můj manžel na celé moje reiki nahlíží trochu skepticky a myslím, že mě podporuje jen pro to, že vidí, jak jsem nadšená. Přitom se léčit nechává, ale jak říkám, asi jen kvůli mně. Dokonce mi řekl, že se zmínil před přáteli na volejbale o tom, že jsem se o to začala zajímat a že se tomu všichni smáli a dělali si z toho legraci, takže mi řekl, že to bude jen mezi námi a že to nikde šířit nemám Crying or Very sad Musím říct, že i mí rodiče se na to tvářili podivně, ale máma mi včera řekla, že by byla moc ráda, kdybych ji mohla léčit (má lupénku). ...


9) tlak odporu, když jsou pastýři nuceni žít s rodinnými příslušníky, kteří toto učení nepříjímají,

MayaL napsal:
...Ráno vstal a řekl mi, že ho hrozně bolí hlava (takhle ho bolí vždy tak 1x do týdne) a že to by asi po léčení nemělo, chjo, tak mi zase vzal vítr z plachet Crying or Very sad


5) tlak sebepodceňování a poraženectví, zřejmých chyb a pomalého pokroku, které někdy přepadnou odvážné pastýře v dobách zkoušek,

Jsou to MayaLo pro tebe zkoušky. Nemusíš všechno zvládat sama. Když požádáš o pomoc, tak ti bude pomoženo. Myslím tím pomoc shora.

Roso napsal:
Přijímám nyní zcela splnění svého přání, milované "JÁ JSEM"!

samanka napsal:
Co chtěl básník říct tou poslední větou?


Nevím jestli to dokážu nějak srozumitelně vysvětlit. Toro pomůžeš mi? Dík


RoSo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
plamen
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel


Registrace: 11.4. 2008
Příspěvky: 53

PříspěvekZaslal: so duben 10, 2010 10:08 pm    Předmět: Citovat

[
Přijímám nyní zcela splnění svého přání, milované "JÁ JSEM"![/quote]

Toto vzývání pochází z učení o Já Jsem. V knížtičce je spousta nádherných modliteb.
Já Jsem je jméno Boží a Boží Přítomnost v každém z nás. Já Jsem je jako modlitba- Bože. Proto je tak důležité sledovat, co v běžné mluvě používáme, protože si o to říkáme. Laicky řečeno- Já Jsem v harmonii se sebou a s vesmírem-znamená- Bože, ať jsem v harmonii se sebou a s vesmírem..
Navíc archanděl Michael je úžasná bytost.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
samanka
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 24.10. 2002
Příspěvky: 3733

PříspěvekZaslal: ne duben 11, 2010 8:45 am    Předmět: x Citovat

Roso: omlouvám se, jestli jsem tyto prazvláštní definice nepochopila jako všeobecně pojímané pravdy.
Přiznávám, že označení lidí pomáhajících jako pastýři země slysím poprvé
a silně mě zavání tématem, které jsi tu nedávno uveřejnil. Obecně se jako "pastýři" označují (zvláště v tebou zmiňovaném křesťanství) ti, kdo vedou stádo, ne ti všichni, co se snaží pomáhat. Možná v tom je ta zavádějící chyba.

Další věci, které mě zmátly byla ochrana proti všemu možnému.
Např. se pokusím citovat: proti tlaku odporu když jsou pastýři nuceni(!!!) žít s rodinnými příslušníky, kteří toto učení nepřijímají.
Když se člověk začíná seznamovat s reiki, tak se dozví i o určitých etických pravidlech a jak říkáš všeobecných nebo vesmírných "pravdách".
Jednou z nich je respekt k rozhodnutí ostatních co chtějí a nechtějí a nic
jim nevnucovat, nic nelámat přes koleno. I kdyby to bylo pro jejich dobro
jen oni to nechápali. Mít respekt k druhým a jejich životům. Brát to jako
fakt a nechat jim čas se rozhodnout, netlačit na pilu. A pokud nechtějí, tak nechtějí, proč se proti nim ochraňovat?

šamanka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Roso
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 17.9. 2007
Příspěvky: 758

PříspěvekZaslal: ne duben 11, 2010 9:42 am    Předmět: Re: x Citovat

samanka napsal:
Mít respekt k druhým a jejich životům. Brát to jako
fakt a nechat jim čas se rozhodnout, netlačit na pilu. A pokud nechtějí, tak nechtějí, proč se proti nim ochraňovat?
šamanka


Je to zcela prosté. Takoví to lidé většinou pochybují o účincích energii a vůbec o celém duchovním vývoji a proto moho zasét do lidí, kteří se tím zabývají semínka pochybnosti. O takové to ochraně mluvím. Vono totiž to ovlivňování je oboustranné. Ti, kteří jdou duchovní cestou, tak vědím že nemohou druhé ovlivňovat a nutit je k této cestě. Pouze svým vlastním příkladem. Opačně to ale většinou neplatí. Většinou ti co nevěří, tak svou nespokojenost a opovržení dávají dostatečně na jevo.

RoSo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
MayaL
Lepší než nováček
Lepší než nováček


Registrace: 1.4. 2010
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: ne duben 11, 2010 8:35 pm    Předmět: ... Citovat

Roso, děkuji za vysvětlení Tvého příspěvku, teď to konečně chápu, zároveň ale souhlasím s názorem Šamanky Wink To jsi vymýšlel sám, nebo to máš z nějakého jiného zdroje? Asi je to můj problém, ale když vidím podobné texty, působí na mě poněkud "sektářky" a to si troufám říct, že jsem věřící. Spíš bych ocenila "lidsky" psaný text s ohledem k dnešní době a k 21. století, i když samozřejmě vím, že jsi to myslel dobře. Hezký večer. Lucka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Roso
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 17.9. 2007
Příspěvky: 758

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 10:04 am    Předmět: Citovat

Jak psala Plamen. Je to z knížečky o Já jsem. Je tam spousta dalších modliteb. Já tu knížečku bohužel nemám a mám okopírované jenom dvě modlitby.
Už jsem to tady psal MayaL na spoustě míst. Vadí nám většinou FORMA ale měli bychom se zajímat spíše o OBSAH. Můžeš si to přece předělat podle svého, tak jak to bude vyhovovat tobě. SLOVO, má pro každého jiný význam. Pokud ti vadí Pastýři Země, tak si tam dej třeba léčitelé, nebo pomocníci atd....

RoSo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
plamen
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel


Registrace: 11.4. 2008
Příspěvky: 53

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 10:11 am    Předmět: Citovat

Roso a ostatní, pokud byste měli zájem, mám kontakt na dvě osůbky, které tyto přeložené knížky distribuují. Překládá je i můj mistr reiki, doma jich pár mám. Jsou v nich poklady.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
MayaL
Lepší než nováček
Lepší než nováček


Registrace: 1.4. 2010
Příspěvky: 16

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 10:15 am    Předmět: Citovat

Roso, promiň, nechtěla jsem se Tě dotknout, asi to vyznělo trochu jinak, než jsem to myslela (což se mi stává dost často, ale snažím se s tím něco dělat Smile ). S formou jsem opravdu trochu problém měla, ale to je můj problém a kvality obsahu se netýká. Jak jsi napsal - prostě si to převedu do formy, která mi bude blížší.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Reiki 1. stupeň Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
Strana 7 z 11

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
phpBB port v2.0.7 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.7 standalone was developed and tested by:
ChatServ, mikem,
and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.0.7 by Nuke Cops © 2004 http://www.nukecops.com




Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.14 sekund