Fórum - Zobrazit téma - Rok 2012. A co dál? - Reikiwebík

Vítej človíčku na Reikiwebík!
  Vítej   Anonyme

     Menu
· Domů
· akce
· Akce_Reiki
· Archív článků
· Diskuzní fórum
· Hledání
· Ke stažení
· Témata článků
· Top 10
· Kalendář akcí

· Reiki Seznam
· Reiki kluby
· Kalendář Reiki kurzů


· ReikiWeb - starý 1
· ReikiWeb - starý 2

     Návštěvnost

Statistiky pro Reikiwebík


Diskuzní fórum

Reikiwebík :: Zobrazit téma - Rok 2012. A co dál?
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   Osobní nastaveníOsobní nastavení   PřihlášeníPřihlášení 

Rok 2012. A co dál?
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Další
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Pelmel
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
schaman
Lepší než nováček
Lepší než nováček


Registrace: 7.8. 2009
Příspěvky: 18

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 8:18 am    Předmět: nechci tady šířit negativní energii Citovat

Evik napsal:
Citace:
proč se urážíš a necháš se umlčet


Neurážím se, ale nechci tady šířit ,,negativní energii ", kterou ze mě vnímáte.
zatím je tady krize hospodářská, postihla určitě mnoho lidí kteří jsou nešťastni ,ale myslím si že ta hrozná krize by byla duchovní a kulturní, proto snad každý z nás jak se tu píše na tomto webu dělá všechno proto aby k tomu nedošlo . posílání energie světu a posilování se vzájemně na duchu , předávání poznatků a zkušeností je snad známkou toho dobrého v nás .hodně optimismu a dobré nálady všem . šaman
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
HonzaD
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel


Registrace: 7.1. 2010
Příspěvky: 66

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 8:55 am    Předmět: Citovat

Podle mého názoru současný společensko-ekonomický systém založený na materiálních hodnotách a, řekněme si to upřímně na chamtivosti, je na konci svých možností a ekonomická krize to jenom podtrhuje. Lidstvo není za současné situace schopno adekvátně řešit a reagovat na globální hrozby ať je to chudoba, přírodní katastrofy, globální oteplování, apod.

Kdysi jsem četl článek nějakého amerického historika, který konstatoval, že v dobách, kdy docházelo ke změnám společensko-ekonomických formací, např. otrokářské na feudální, apod. byly společnosti velmi nestabilní a podobně vnímal dnešní dobu.

Osobně jsem přesvědčen, že k nějakým změnám bude muset dojít ale nakonec to budou změny, keré budou pro lidstvo pozitivní. Hlavně se nenechme strhnout negativními myšlenkami a energiemi kolem nás.

HonzaD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
clovek
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 10.2. 2009
Příspěvky: 373

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 10:25 am    Předmět: Citovat

Kwisatz_Haderach ???
SVĚT SE ŘÍTÍ DO ZÁHUBY? NASTAL KONEC LIDSTVA?
Já jsem v klidu jdu svou cestou.Šaman
Co jste v historii vy lidé, jak důležitá je naše planeta pro vesmír.Vzpomente si na slova kosmonautů,jak je naše země malá,jak jsou malé všechny starosti tam z vesmíru. MOHU STRAŠIT JEN SEBE, MOHU SE BÁT JEN SÁM, MOHU ZMĚNIT JEN SEBE. Já jsem v klidu jdu svou cestou.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Tazz
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel


Registrace: 26.3. 2007
Příspěvky: 57

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 11:06 am    Předmět: Re: x Citovat

samanka napsal:

Co tím neustálým vzbuzováním strachu dosáhnete?
Proč to vlastně děláte? Pořád tu melete, jak svými myšlenkami budujeme svoji budoucnost a sami k ní mnozí přispíváte místo tím o čem tu píšete, tedy láskou a pozitivními myšlenkami, tak opakováním a živením hrůzostrašných teorií o konci světa a kdejakých pohromách. Místo posilování té stránky, po které toužíte, tak naopak dodáváte spoustu potravy temným silám ať už si říkají jakkoliv. Co asi neustálým omýláním děsivých historek a myšlenek plných strachu, co tím asi vytváříte sami
za budoucnost?
šamanka


Kdepak. Vůbec by mě nenapadlo vzbuzovat bezdůvodně strach. Spíš bych rád sdělil, co vím, abyste se (kdyby k něčemu takovému došlo) snadněji mohli vyrovnat nebo připravit na případné potíže. Měl bych asi trochu osvětlit co mě vede k takovým závěrům. Jde o řadu informací, které dlouho vlastně nedávaly smysl. Začnu těmi z duchovní sféry.

Kdo čte moje příspěvky možná pochopil, že praktikuju buddhismus, Diamantovou cestu. Náš lama před dvěma nebo třemi lety prohlásil, že bychom se měly naučit chránit své přátele. Tehdy jsem to vůbec nechápal. Vždyť je tu stabilita, mír, pořádek. Navíc není moc buddhistické vyhledávat konflikty. Jedině snad, že by si konflikt našel nás.

Pravidelně nám radí, abychom volné peníze investovali třeba do zlata. Je hezké, že má o naši finanční situaci starost, ale smysl by to dávalo jedině, pokud by světové měny ztratili svou hodnotu.

Později následovalo další, trochu podivné přání, abychom se nažili dokončit čtyři připravná cvičení do roku 2011. Vzhledem k tomu, že tato cvičení zahrnují 4x111 111 opakování jistých praxí a jsou mnohaletou každodenní činností, která někomu trvá třeba jen tři roky, ale někdo je dělá i sedm let, je to velice zvláštní přání. Po mnoha otázkách jsme se dozvěděli, že je to proto, že po skončení přípravných praxí je člověk fyzicky, psychicky a emocionálně stabilnější a snáze zvládá nebezpečné a konfliktní situace.

Už jsem tu někde psal o praxi Phowy. Jde o tajná tibetská učení spadající do třídy tanter. Říká se tomu také Přenos vědomí v okamžiku smrti. Tahle praxe se dlouhá staletí předávala jen velmi pokročilým žákům. Dnes lama jezdí po světě a předává tuhle praxi snad patnáctkrát do roka všude po světě. Ale nejvíc v Izraeli. Proč tibetští lamové tuto praxi pro nás uvolnili? Jsou tu tři možnosti. Podpoří to rychlý rozvoj člověka. Po smrti se jaksi umaže negativní karma a on se stává bodhisatvou na první úrovni, své další zrození si již navždy vědomě volí. Není vláčen tendencemi své mysli v mezistavu (bardu). Všechno to funguje i pokud ten člověk v obraně někoho zabil. Zvláštní.

Poslední podivnost z této sféry přišla vloni v létě. Dostali jsme iniciaci na 8. karmapu. Všichni zúčastnění. I ti co teprve přijali útočiště. Tahle meditace byla vždy předávána až teprve v okamžiku, kdy praktikující dokončil přípravná cvičení a musel za lamou osobně jít. Jaký důvod k tomu lanu vedl? Již dříve jsme se dozvěděli od cestujících učitelů. že tibetští lamové usoudili že po roce 2011 pro ně bude velmi obtížné cestovat po Evropě. Proč? Hrozí tu náboženská nesvoboda? Nebo ekonomiské krize? Nebo nějaký druh konfliktu? To se budeme muset nechat překvapit.

Jak se řadu let přesvědčuji, nic není náhoda a každá událost k něčemu směřuje. Proto sem přestal všechny tyhle podivnosti brát na lehkou váhu. A náhodou (nebo taky nenáhodou), aniž bych to vyhledával, jsem se dostal k článku o zániku civilizací od Václava Cílka (http://www.energybulletin.cz/?q=clanek/soumracne-svety-dve-stoleti-studia-konce-civilizaci), Kde se přesně popisuje, co vlastně vede ke kolapsu systému a jaké jsou pak následky. Kromě toho lze číst třeba v Reflexu i předpovědi některých světových ekonomů, kteří tvrdí, že to nejhorší z krize nás teprve čeká někdy v letech 2010-2015.

No a na závěr se mi dostala do ruky kniha "Proroctví o Evropě z knihoven palmových listů", kde se předpovědi nápadně shodují a cílkovým textem a s prognózami světového ekonomického vývoje.

Důležité je být optimistou, ale zároveň je třeba být připravený na všechno. Nezavírat oči a žít přítomností.

Mirek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Zbultran
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 21.9. 2004
Příspěvky: 2051

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 12:40 pm    Předmět: Citovat

Tazzíku - nějak jsi mi neodpověděl. Přehlédl jsi otázky?

Tím označením "Náš lama" myslíš Ole Nydahla?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
kamo
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 29.6. 2005
Příspěvky: 901

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 1:03 pm    Předmět: Citovat

Houby se stane.
Už teď se toho děje až až a strašení rokem 2012 jako by mělo současné problémy zlehčit, aby zapadly ve stínu neznámé budoucnosti.
Když končilo milenium, taky měli všichni plné gatě, každý průlet komety je opepřen všemožnými proroctvími, i zatmění slunce se pravidelně využívá k ohlupování těch, co se nechají.

Že je třeba se nějak extra připravovat na přeměnu v duchovního rezonátora? Mám začít dnes, nebo stačí až v sobotu večer až sníme husu? Takže to jak jsem žil dosud nestačí? Mám se objednat na nějaké speciální procedury? Kde a za kolik? Mám nápad na založení cestovky, která by vozila hříšníky za těmi zaručeně nezkaženými šamany a lámy a mudrci, kteří by je během dvou týdnů připravili na převibrování, jedno dítě do šesti let zdarma.

Je třeba být připraven na všecko. OK. Takže na co všechno, například: rok 2012, květnové volby, příchod mimozemšťanů, Aštarovy lodě, přechod na Euro, možný dopad meteoritu do oblasti střední Hané, synova maturita, objevení další křišťálově čisté formy energie proti níž je reiki starožitnost, pohyb ceny ropy...to mám teda co dělat.

Kdo bude chtít v roce 2012 něco mimořádného zažít, tak ten to určitě zažije. Akorát odhaduji, že to bude mimořádné zklamání - že se neuskutečnil příchod žádného Spasitele, že se ráno neprobudil s andělskými křídly na zádech, že se neotevřely brány brány pekelné, ale hlavní brána v jeho fabrice stejně jako včera ano.

Kdo čeká s nějakým osobním převibrováním a zázrakem na rok 2012, ten se načeká...
A pokud má přijít nějaký Armagedon, tak se nám určitě dopředu neohlásí mailem a může přijít třeba už teď za hodinu.
Mimochodem, ví se skutečně přesné datum? Abych si nějak předtím zbytečně nenaložil utopence, ty by mě mrzely.

Nemám rád církevní praktiky a jako bych za tím vším cítil jejich nitky, přišlo by jim náramně vhod napravit si čím dál horší reputaci a úbytek členské základny zázračnou záchranou vystrašeného světa. Mají v tom bohatou praxi.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Roso
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 17.9. 2007
Příspěvky: 758

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 1:12 pm    Předmět: Citovat

Sláva!!! Díky Tazzi. Jsem rád, že konečně někdo rozumně shrnul k čemu se schyluje.

Když se začal potápět Titanik, tak spousta lidí se ještě dobře bavila. A i když se roznesla informace, že loď se skutečně potápí, tak mnozí se utěšovali tím, že loď je nepotopitelná a bavili se vesele dál.
Nejde o to, že by došlo ke zničení Země, ale mnozí neustojí změny, které nastanou.

RoSo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
kamo
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 29.6. 2005
Příspěvky: 901

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 1:17 pm    Předmět: Citovat

Taky si říkám, že na Titaniku měli všichni okamžitě začít meditovat a třeba by se i s tou dírou fakt nepotopili...
A vyvraťte mi to!
Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Roso
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 17.9. 2007
Příspěvky: 758

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 1:32 pm    Předmět: Citovat

Byl to příměr. Pokud vím, tak tam všichni nezemřeli, nebo snad jo?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Roso
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 17.9. 2007
Příspěvky: 758

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 1:34 pm    Předmět: Citovat

Nevím kolik procent se jich zachránilo ale přečti si úvodní Tazzův příspěvek a třeba ti to docvakne.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
kamo
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 29.6. 2005
Příspěvky: 901

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 1:54 pm    Předmět: Citovat

RoSo,
já ten Tazzův úvodník četl a ten mě nechal chladným, to až ten druhý jeho příspěvek, kde začíná vysvětlovat různé indicie, mě přiměl k sepsání toho co jsem napsal. Ale není to žádná přímá reakce na něj, to ani nebylo v záměru.
Jen se mi zkrátka taky sešlo X indicií a všelijakých článků a názorů.

Vím že ten Titanik byl příměr, ale nebyl to nejvhodnější příklad, já jen následoval jeho absurdní linii.

Roso napsal:

Nejde o to, že by došlo ke zničení Země, ale mnozí neustojí změny, které nastanou.
RoSo


V tom s Tebou souhlasím. Akorát že nejedno ono proroctví tu přírodní katastrofu skutečně naznačuje, některé otevřeněji, některé skrytěji, ale žádné z nich naplno - to by měli zadní vrátka.
V dnešní době, kdy lidé začínají být vůči všelijakým pohromám emočně imunní, by jen nějaké mentální změny lidstva nikoho nezaujaly, proto se muselo přitvrdit.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Beppe
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 12.8. 2009
Příspěvky: 860

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 2:13 pm    Předmět: Citovat

kamo: Pěkný příspěvek, líp bych to nenapsal (mám na mysli ten z 13:03). Snad akorát to slovou "houby" na začátku bych nahradil jedním ještě jadrnějším, co začíná stejným písmenem Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
harmonik
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 9.7. 2009
Příspěvky: 217

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 2:21 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všichni, co bude po roce 2012? Dnešní vývoj nám tu něco naznačuje, ale proč se pořád něčeho bát, žít v zajetí mnohdy ochromujícího strachu? Dneska nás masírují z médií jednou jobovkou za druhou, ale co to komu dá, co mu to přinese, jak ho to obohatí?
K čemu je komu zpráva, že venku je minus dvacet a redaktor měří ve čtyřicet let starých vagónech teplotu a ukáže mu to "pouhých patnáct"? Je to bič na ČD a výsměch technice či firmě? Japonci si to fotí a obdivují tu techniku z DDR, že to má takovou výdrž a půl století to "fachčí v plném zatížení." Když je v dnešním světě všechno bohužel "nejvíc" /skoro všechno/ o penězích? Lidé by mohli platit sedmkrát víc za jízdné a cestovali by v modernějších. Ale byli by šťastnější? Nebo by nemuseli ničit vnitřek vozu a krást hasičáky a taky by se jezdilo líp!
Jak se dneska uvažuje, dokládá nedávná zpráva. Lidé uvízlí ve vlaku čekali dvě hodiny následkem kalamity. Samozřejmě si stěžovali a mluvčí jim odpověděl:" Na Dé jedničce byste taky čekali." A oni:"No jó, ale tam by to bylo zadarmo a tady je to za peníze!
Dnešní budovaný kapitalismus křížený na socialistické bázi pomalu vyčichává. Proč "nikde nejsou peníze" a proč je všechno /i náhradní díly/ tak neúměrně drahé? Musí stát zbudování kruhového objezdu s pár metry asfaltu a podloží 50 miliónů?
A tak velký jasnovidec Cayce předpovídal, že vlády to budou zpočátku lepit všelijakými poplatky /máme tu daň z komínu, mýtné, 10x větší daň z nemovitosti apod. A samozřejmě ti nejchudší rozpoutají sociální boj, do toho nějaká ta přírodní katastrofa /zemětřesení a záplavy/ a nastane nový světový "pořádek".
Plně souhlasím se šamankou, nač se předem třást strachy. Máme osud aspoň zčásti ve svých rukou. A když budeme ti správní a vyvolení /jako byl NOE/, budeme zachráněni.
Nebudu škarohlíd a naháněč bubáků /strach je asi nejhorší emoce-nemoce/, naopak. Proč k nám jezdí papež, zavítá víc než často dalajláma a další osvícené duše? Nemohla by být česká kotlina oázou záchrany? I tady jsou reikisti a další přejné duše, mohou něco vykonat.
Vzpomínám si na vtip jednoho duchovního. Na ostrově ztroskotal člověk a modlil se "Pane Bože zachraň mě". Pak moře vyvrhlo k němu na břeh loďku, ale on ji nevnímal a stále se modlil k Bohu. Když se s ním v nebi setkal, ptal se, proč jej nezachránil, když se k němu tak usilovně modlil. A on mu odpověděl: "A kdo si myslíš, že ti tam posílal pořád tu loďku s veslama?"
My to ustojíme, nejsme tak "rozmazlení blahobytem" jak v USA nebo ve vyspělé Evropě. Lidičky z české kotliny se nikde ve světě neztratily ani v minulosti. Jak rozvíjeli naši pradědové Vídeň a oblast za velkou louží, možná světu něco /třeba šikovnost/ přinesem i nyní a v budoucnu.
Harmonik.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
clovek
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 10.2. 2009
Příspěvky: 373

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 2:26 pm    Předmět: Citovat

Kamo,kdyby meditovali,tak jejich cesta by nevedla na Titanik, A NEBO PRÁVĚ VEDLA. Šaman
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
samanka
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 24.10. 2002
Příspěvky: 3733

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2010 5:49 pm    Předmět: x Citovat

Tazzi: to cos napsal je skutečná bomba. A hodně jsi mě tím pobavil.
Přesně takhle se vyrábí fámy. Někdo moudrý tomuto způsobu uvažování říká

DOJMOLOGIE

V tvém příspěvku jsem se dočetla: můj láma dělá a říká tohle: investujte do zlata. Cvičte cvičení, která vám říkám. Prostě jisté konkrétní informace, které jsou úplně obyčejné a normální a patří k jeho učení, systému a uvažování.
Tazz stižen nemocí dojmologií začne mudrovat: bože, co to ten láma říká, co to asi znamená? Ach bože, shromažďování zlata, by mohla být příprava na horší časy - i když nic takového neřekl, Tazzovi je to jasné, on to jistě zakuklil, aby to mohli rozluštit jen ti správní plašácí a vyvodili si z toho další tzv. důkazy o konci světa.
Tazzi to jsi snad nemyslel vážně. Zkus se příště velkého lamy zeptat přesně co čím myslí. Možná budeš překvapen. A budeš mít jistotu, nebudeš muset hledat za každým slovem svoje vlastní výklady. aby ti zapadly do tvé teorie.

šamanka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Pelmel Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Další
Strana 2 z 12

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
phpBB port v2.0.7 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.7 standalone was developed and tested by:
ChatServ, mikem,
and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.0.7 by Nuke Cops © 2004 http://www.nukecops.com




Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.17 sekund