Fórum - Zobrazit téma - AUTOPATIE - Reikiwebík

Vítej človíčku na Reikiwebík!
  Vítej   Anonyme

     Menu
· Domů
· akce
· Akce_Reiki
· Archív článků
· Diskuzní fórum
· Hledání
· Ke stažení
· Témata článků
· Top 10
· Kalendář akcí

· Reiki Seznam
· Reiki kluby
· Kalendář Reiki kurzů


· ReikiWeb - starý 1
· ReikiWeb - starý 2

     Návštěvnost

Statistiky pro Reikiwebík


Diskuzní fórum

Reikiwebík :: Zobrazit téma - AUTOPATIE
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   Osobní nastaveníOsobní nastavení   PřihlášeníPřihlášení 

AUTOPATIE

 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Pro zdraví
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Psychedelic
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 11.6. 2005
Příspěvky: 745

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 10:45 am    Předmět: AUTOPATIE Citovat

Metoda, jenž se dočkala šíření od českého homeopata Mgr. Jiřího Čehovského. Využívající princip homeopatie, bez znalostí homeopatie. Stačí prý pár kurzů a můžete vzít zdraví do svých rukou.

V práci za mnou přišla zdravotní sestřička a řekla mi, že její kamarádka trpěla poměrně vážnou nemocí - snad měla chlamydii v plicích (pokud si dobře pamatuji), v důsledku toho zvětšené uzliny atd. Konzervativní léčba nepomáhala. Nevěděla si rady. Pak našla léčitele. Byla odmítnuta. Pro moho pacientů nebral další. Poté ji zavolal sám - uvolnilo se místo. Cesta, nákup lahvičky, knížky, vyšetření - vše ji stálo kolem 3000 korun. Odjížděla značně konsternovaná. Za čtvrtinu své výplaty se dozvěděla, že si má naředěný flusanec rozetřít po čele.

Někdo by řekl, že to je snad špatnej vtip.

Přišlo mi to jako dobrej nápad. Lepší než pít neředěnou moč. Koupil jsem si výrobní pomůcky a začal s procedůrou.

Na internetu jsem našel stránku pana Čehovského plnou motivujících případů, kdy došlo k téměř zázračnému uzdravení, kde je rovněž uvedeno, jak metodu praktikovat.


Našel jsem na youtube videa, kde mluví uzdravení pacienti, co si potírali čelo naředěnou slinou:

pacientka s ekzémem:
https://www.youtube.com/watch?v=WZFNvdmWs28


A tři videa, kde popularizátor autopatie o ní mluví:

krátké seznámení s autopatií:
https://www.youtube.com/watch?v=waFX_cn3OFM

ukázka z kurzu:
https://www.youtube.com/watch?v=zj8_h01RvQU

rozhovor:
https://www.youtube.com/watch?v=TrPSglPCctI

Metodu lze praktikovat i bez speciální "aupatické lahvičky" a na ředění lze použít víčka od PET lahví atd. Ačkoli zařízení pro to určené, prý efektivitu zvyšuje (či alespoň umožňuje určité pokročilejší techniky) - nevím. Jisté je, že kamarádka sestřičky, která nejprve svých peněz litovala, se dnes těší zdraví. A autopatii šíří dál.

Jak běží praxe, ukazuje se, že některé metody - jako například vaření sliny apod. proces zefektivňují. Toto téma zde již na reikiwebíku bylo. Od té doby uběhlo 6 let (pokud jsem se díval dobře). Tehdy odpověděl pouze Míla Bubník, dnes se zde třeba ukáže širší spektrum názorů a zkušeností.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
usvit
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 10.12. 2013
Příspěvky: 201

PříspěvekZaslal: so květen 10, 2014 12:44 pm    Předmět: Citovat

O homeopatii snad už nikdo nepochybuje. Jen z mé rodiny, vyléčená leukémie, několikrát vyléčené alergie, nevyvynutý imunitní sytém s alergiemi na vše, co si vzpomenete a dnes po 15 letech již trvale v pořádku i dovyvinutý imunitní sytém. O učinku urinoterapie existuje dostatek dukazu, bohužel jen léčitelů, věda to odmítá. Její věc. O paměti vody snad dnes už nikdo nepochybuje, a slina je voda, urina je voda- tudíž nositel všech informací o organizmu. Ve vídni, vědecká laboratoř při vysoké škole, již mnoho let potvrzují práci pana emota, dělají mikroskopem snímky slin, vody a její zabarvení, nabití energií vkládáním ruzných informací. Třeba když jejich pracovník šel na rentgen a udělal si snímky slin před a po rengenu a jasný dukaz, jak to změnilo, toxikovalo organizmus, potažmo sliny. Homeopatika fungují, že ukáží organizmu, nastartují jeho autoimunitní sytém na určitou nemoc, pouze mu ji ukazují podobné se léči podobným. Je to trochu jinak, ale jako příklad to stačí. Při urinoterapii, piji jen svou moč a nic jiného. postupně se její množství zmenšuje a tělo začíná pracovt usporně a zbavuje se jen toho nejhoršího, toho nejhoršího až zbyde jen ta nejvážnější choroba a na ni vypitím uriny reaguje imunitní systém. Na tu nejduležitější a vlastně pomalu jedinou informaci co v urině zbyla. O této selekci se mužeme přesvědčit, když pijeme alkohol a druhý den si dáme kafe. Tělo přestane odbourávat alkohol a odbourává kofein, horší zlo. Tím se promile alkoholu neodstraní. To vše jsou známá fakta. Když něco pracuje ve dvou případech, proč by to nemělo fungovat i ve třetím případě.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Pro zdraví Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
phpBB port v2.0.7 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.7 standalone was developed and tested by:
ChatServ, mikem,
and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.0.7 by Nuke Cops © 2004 http://www.nukecops.com




Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.15 sekund