Fórum - Zobrazit téma - Kvantové léčení Milostí - Reikiwebík

Vítej človíčku na Reikiwebík!
  Vítej   Anonyme

     Menu
· Domů
· akce
· Akce_Reiki
· Archív článků
· Diskuzní fórum
· Hledání
· Ke stažení
· Témata článků
· Top 10
· Kalendář akcí

· Reiki Seznam
· Reiki kluby
· Kalendář Reiki kurzů


· ReikiWeb - starý 1
· ReikiWeb - starý 2

     Návštěvnost

Statistiky pro Reikiwebík


Diskuzní fórum

Reikiwebík :: Zobrazit téma - Kvantové léčení Milostí
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   Osobní nastaveníOsobní nastavení   PřihlášeníPřihlášení 

Kvantové léčení Milostí

 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Nové směry Reiki
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lightworker
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 21.8. 2003
Příspěvky: 948

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2013 12:45 pm    Předmět: Kvantové léčení Milostí Citovat

Kvantové léčení Milostí


Milí přátelé,

Určitě se k vám dostal i tento nový druh léčení – Kvantové léčení, nebo jste o něm už někdy slyšeli. Pokud ne, pak se o něm právě tady a teď něco dozvíte.

Vyšly 3 zajímavé knihy od Dr. Franka Kinslow (2 knihy) a Dr. Richarda Bartletta, které pojednávají o tomto úžasném léčení. Pokud si přečtete tyto knížky, bude se vám to zdát velice snadné a jednoduché, se na toto nové léčení napojit. Ano, v podstatě to jde, pokud máte pro to předpoklady. Ale, má to jeden háček. Pokud dojde k nějaké situaci, která potřebuje rychlé řešení u vás samých, najednou vám to přestane fungovat a nejde si toto léčení dát sám/sama sobě. A tady je problém všech podobných učení z knih.

Někomu to samozřejmě půjde i tak, ale většině z vás ne. Takto mi to říká hodně lidí na mých seminářích Kvantového léčení Milostí (dále KLM).

Kvantové léčení Milostí je velice snadné léčení, které zvládne každý i úplný začátečník bez jakýchkoli předchozích znalostí o léčení. Po aktivaci ve vás, se už budete moci sami napojovat na hladiny Milostí, za kterými se nachází pro nás zatím nepředstavitelná inteligentní energie. Při napojení se na Kvantové léčení budete zažívat čas Tady a Teď a nebudete mít žádné myšlenky. To je sen všech těch, kteří roky meditují a snaží se tohoto bezmyšlenkového stavu dosáhnout. A vy to máte hned, tedy zatím jen při uvedení se do stavu KLM. Časem se bude i tento stav prodlužovat a jakmile se vymaníte z osobní Karmy, budete to mít už na pořád. Stanete se ve chvíli Kvantového léčení pozorovatelem. Až teprve tehdy, když se stanu pozorovatelem, mohu něco změnit. Pokud to u sebe nepozoruji, tak vlastně ani nic nemohu změnit, prostě to ještě nevidím. Proto hodně lidí léčí hlavně druhé a ne sebe.

Můžete tímto léčením léčit sebe a i jiné.

Vlastně je to přetransformování vašich bloků a blokád na vyšší kvality. Při léčení jiných, léčíte zároveň i sebe. Jste oba ve stejném poli/sloupu Milostí. Pokud někoho léčíte, třeba příbuzné, pak ani nepotřebujete znát, co chce ten dotyčný léčit. Mohou to být i ty nejintimnější záležitosti, o kterých mnoho lidí nechce vůbec mluvit ani třeba se svým partnerem. Prostě si jen na ten svůj problém myslí a toto pole Milostí mu to léčí/přetransformovává, nebo dává do harmonie. Výhodou aktivace na semináři je, že kdykoliv budete potřebovat, okamžitě se přes vaše „aktivační body“ spojíte s těmito hladinami KLM. I v největším stresu i v nejhorší emoci.

V druhém stupni se aktivuje vaše Srdce, a KLM jde přes vaši Srdeční čakru. Je to vyšší stupeň KLM. Ve třetím stupni budeme praktikovat KLM jen myšlenkou a úmyslem/záměrem.

Kvantové léčení Milostí dávám volně k dispozici, nemám na to žádný copyright ani certifikaci jako ostatní. V úrovních Milosti už nemáte žádné strachy a je tu Hojnost všeho…


Možná se ptáte, proč se toto léčení u mne takto jmenuje?

Pojmenoval jsem to takto, protože ve skutečnosti se napojujete na tato pole Milosti, které se nachází ve frekvenčním pásmu Lásky. (není to to, co vypráví církev - milost si musíte zasloužit, to je jejich staré učení pro udržení utrpení u lidí) Toto, o čem tu teď budu psát, je nové učení pro Novou Zemi. Frekvenční pásmo Lásky je druhou polaritou/stranou frekvenčního pásma Strachů, ve kterém se neustále všichni ještě nacházíme. Kdo mě zná z různých fór, kde vystupuji pod pseudonymem Lightworker, tak ví, že mám ve svých podpisech už hodně dlouho toto: „Láska je nepřítomnost strachu.“

Ano Láska nebo taky bezpodmínečná Láska je jiné frekvenční pásmo, než znáte. Dá se na ni samozřejmě napojit různými způsoby. Pokud se vyčistíte od své Karmy, překývnete se tam okamžitě. Ale můžete samozřejmě toto pásmo dosáhnout i v meditacích. Teď se hodně hovoří o energiích Srdce, i přes něj se můžete na toto frekvenční pásmo napojit. Ale je to pořád o tom, že si toto pásmo nemůžete udržet, pokud se ve vás neustále nachází nějaký strach anebo ještě nižší úrovně než je strach samotný, které jsou v tomto frekvenčním pásmu Strachů – stud (to je Praemoce, ze které vznikly všechny další emoce), hanba, ponížení, vina, obviňování, lítost, odpor...

Pokud tyto věci máte neustále v sobě, nemůžete se trvale přepnout do frekvenčního pásma Lásky. Toto frekvenční pásmo Lásky je polaritou frekvenčního pásma Strachu. Ano je polaritou, neboli opačnou stranou od Stachu. Čili, pokud je něco v polaritě – třeba horké, nemůže to být zároveň i studené. Musí to jít přes chladnoucí proces až do studeného, opačné polarity od horkého. A to samé je s frekvenčním pásmem Lásky a Strachu. Láska je nepřítomnost Strachu. Tady už prostě žádný strach být nemůže.

Nalepovací láska

Můžete namítnout, že máte v sobě lásku a že jste ji v sobě vždycky měli. To ano, ale té lásce ve frekvenčním pásmu Strachů, kterou jsme měli všichni, říkám nalepovací láska (neboli podmínečná láska s malym l). Což je asi nejlepší vyjádření pro to, co je pro nás láska v této úrovni nízkých vibrací. Mnozí z vás si možná vzpomenou na zamilovanost, o které se přeci říká, že je to bezpodmínečná láska. Bohužel i tato láska je spíš bláznovství než bezpodmínečná láska. Zamilovanost tu na Zemi byla možná maximálně 16 – 18 měsíců, pak „růžové brýle“ spadly a my jsme začali vidět tu „hrůzu“, která se nacházela vedle nás. (smích, zlehčuju to samozřejmě) Ale už jsme si na toho partnera zvykli, nebo už je děťátko na cestě, už toho partnera znám „tolik měsíců“ a kdybych ho/ji opustil nebo on/ona mne, byl bych zase sám/sama a z toho máme strach, nebo bych se neuživil/a, nebo co by tomu řekli jiní, nebo – dodejte si tam sami, co bylo u vás, - na tu lásku se nalepil strach. Proto nalepovací láska…

Ano Láska a Strach jsou polarity.

Vlastně Láska se nachází ve frekvencích od 5 dimenze nahoru a je to energetický tok bez překážek. Láska je i energie Srdce a Jednota.

3 a 4 (astrální úroveň) dimenze jsou frekvenční pásmo Strachů a energetický tok s překážkami. Je tu preferován jednotlivec a oddělenost od celku. Manipuluje se tu se všemi za pomoci strachu ve prospěch malé skupiny.

Pokud chcete zažívat více Lásku a napojovat se na její další frekvence jako třeba Radost, Klid, Mír, Milost, Hojnost všeho, pak se na ni můžete napojit právě i přes toto nové Kvantové léčení Milostí. Tady ve frekvenčním pásmu Lásky platí jiné zákony, než ve frekvenčním pásmu Strachů. A tyto jiné zákony nám pomohou se z těch starých věcí a energií snadněji dostat a vymanit. Přes Kvantové léčení se nic neodstraňuje, neodebírá ani doplňuje, ale přetransformovává na vyšší kvality. A hlavně se za touto hladinou Milostí nacházejí velice inteligentní energie, a platí tu úplně jiné zákony, než které známe. Je tu Hojnost všeho.

Minulý rok v únoru jsem přijal mé Kvantové léčení Milostí a letos v únoru znovu update na vyšší úrovně Milostí. Zařadil jsem je do 3. semináře, kde se naučíte pracovat jen myšlenkou a úmyslem/záměrem. Vlastně jsem předtím nic nevěděl o nějakých dvou-bodových Kvantových léčeních nebo Kvantovém unášení. Až je po mně lidi začali chtít, nebo se mě ptali, jestli je mám taky. A protože jsem je neměl, jel jsem si je do Německa nechat aktivovat... Mé KLM používám hlavně v dlouhodobém léčení pro jiné.

Jak Kinslow, tak i Bartlett se napojují na frekvenční pásmo Milosti. Jen tomu říkají jinak, neboť toto nové rozdělení na frekvenční pásma neznají. Jeden tam jde přes Eucit a druhý přes úrovně Radosti. Když jejich metody měřím, tak úroveň vědomí těchto dvou Kvantových léčení dosahuje hodnot 999. Což je velice dobré. I mé Kvantové léčení Milostí před updatem se tam nacházelo.

Po mém updatu jsem si povýšil i ty dvě dvoubodové metody na úrovně, které tu ještě nebyly a jsou opět v souladu s mojí metodou. Na mých seminářích dostanete už jen tyto nové verze…

O úrovních vědomí jsem už psal i na Orgonetu:
http://orgo-net.blogspot.cz/2012/12/mila-muj-pohled-na-udalosti-kolem-21-12.html
http://orgo-net.blogspot.cz/2013/01/co-se-stalo-21-12-2012-jak-se-to.html

Zatmění měsíce a slunce.

Nyní přijdou ještě dva kosmické pulsy/cykly. První byl v neděli 10.5., kdy bylo zatmění slunce a pak přijde ještě zatmění měsíce 25.5.. Po těchto dvou pulsech budou možné ještě vyšší frekvence Milostí…, které tady na Zemi prý ještě nikdy předtím nebyly zaznamenány.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
Lightworker
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 21.8. 2003
Příspěvky: 948

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 2:20 pm    Předmět: Citovat

Milí přátelé,

pokud půjdete na Astrovíkend v Brně, který se koná 12.-13. řijna/oktobra 2013, přijďte si poslechnout moji přednášku o Kvantovém léčení Milostí. Přednáška se koná v Klubovně 2 od 11.15-12.00. Jinak budu po celý den u stolku. Tady si můžete se mnou i popovídat...

Bližší zde: http://www.astrovikend.cz/brno.htm a na mých stránkách


Naposledy upravil Lightworker dne pá září 20, 2013 8:42 am, celkově upraveno 2 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
toora
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 9.7. 2005
Příspěvky: 3774

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 4:52 pm    Předmět: Citovat

Nazdar Legihte.

Chceš říct, že už nemáš RUŠku za jedinou Tvojí vyvolenou a všespásnou?
Wink Smile

Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Nové směry Reiki Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
phpBB port v2.0.7 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.7 standalone was developed and tested by:
ChatServ, mikem,
and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.0.7 by Nuke Cops © 2004 http://www.nukecops.com




Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.11 sekund