Fórum - Zobrazit téma - Volba prezidenta pokračuje - co dál? - Reikiwebík

Vítej človíčku na Reikiwebík!
  Vítej   Anonyme

     Menu
· Domů
· akce
· Akce_Reiki
· Archív článků
· Diskuzní fórum
· Hledání
· Ke stažení
· Témata článků
· Top 10
· Kalendář akcí

· Reiki Seznam
· Reiki kluby
· Kalendář Reiki kurzů


· ReikiWeb - starý 1
· ReikiWeb - starý 2

     Návštěvnost

Statistiky pro Reikiwebík


Diskuzní fórum

Reikiwebík :: Zobrazit téma - Volba prezidenta pokračuje - co dál?
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   Osobní nastaveníOsobní nastavení   PřihlášeníPřihlášení 

Volba prezidenta pokračuje - co dál?
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  Další
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Pelmel
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
toora
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 9.7. 2005
Příspěvky: 3774

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 1:06 pm    Předmět: Citovat

Souhlas.

http://www.youtube.com/watch?v=oIcMCRpHlhc

Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
abeille
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 25.3. 2011
Příspěvky: 200

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 1:29 pm    Předmět: Citovat

Beppe napsal:

Přihlásit se veřejně k Zemanovi dneska vyžaduje osobní statečnost, protože zfanatizovaný dav je naladěn nektiticky pro Schwarzenbergerovsky. Navíc dochází k dehonestaci zemanových příznivců, jak předvedl třeba psycholog Hubálek na videu v článku výše (v článku s omluvou Dejdarovi). Ono je vůbec zajímavé a někdy dost smutné, jak se na tomhle tématu lidé odkopávají a ukazují se v podobě v jaké je neznáme. Například ten Hubálek je jistě inteligentní člověk a přitom se v tomto případě chová jako demagogický podlý hlupák, když paušálně označuje všechny příznivce KS za tu lepší, slušnější, vzdělanější , inteligentnější část národa a příznivce Zemana za ty druhé ...... Nekritické fandovství odhaluje v lidech jejich horší já.


Beppe - u nás je to přesně naopak - jsem z Moravy a tady je dost rozlezlá strana Zemanovci, kdo volí KS je za vyvrhlele, který v sobě nemá kousek sociálního cítění.
Zrovna dnes mi dala kolegyně solidní kartáč - mávala přede mnou vytisknutým mejlem (byl to ten článek od Bartoše) - a v podstatě mi naznačila, že jsem přivrženec nácků. Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
toora
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 9.7. 2005
Příspěvky: 3774

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 1:59 pm    Předmět: Citovat

abeille napsal:
Zrovna dnes mi dala kolegyně solidní kartáč - mávala přede mnou vytisknutým mejlem (byl to ten článek od Bartoše) - a v podstatě mi naznačila, že jsem přivrženec nácků. Laughing


Takovýhle svinstva, jako je to, co napsal pan Bartoš hrajou na ty nejspodnější proudy v lidech, a potom ten, kdo je zcela zaslepen bojem za tu „svoji pravdu“, tomu okamžitě uvěří, chopí se toho (konečně má zase nějaký důkaz pro svoje přesvědčení!!!), a už to běží mlátit o hlavu těm, kteří nejsou na jeho straně.

Tenhle princip je příčnou všech občanských nepokojů a válek.

Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
okenko
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 19.4. 2005
Příspěvky: 947

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 4:46 pm    Předmět: Citovat

Příslušenství místní - Praha, Velmez, Brno , Ostrava.
Příslušenství pracovni - statni sektor, podnikatel, škola.
Příslušenství rodinné- komunista, disident, pravdolaskar.

Tam všude se identifikujeme se skupinou nebo ne.
Dulezite je, jak to vnímám já. Ty.

V Rusku se za Revoluce vraždili sourozenci, vidím nepatrný pokrok ve vývoji, tedy dokud někdo nevyhodnoti nutnost valky a nezautoci na pudy přežití, jak popisuje toora.

Na demokracii je nejtěžší to, ze nevolis jako já. ......

Nenechme si vnutit, ze jde o život, majetek, svrchovanost.

Za sebe vnímám, ze volim morální hodnoty.

Hezky den nám všem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Evik
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 24.10. 2007
Příspěvky: 1845

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 8:32 pm    Předmět: Citovat

Budeme mít prezidenta, jakého si zasloužíme.

V tuto chvíli mám pocit, že tyhle volby nejsou ani o Zemanovi, ani o Schwancerbergovi, ale o nás - voličích. To, co předvádíme ...zase jenom bojujeme, urážíme, škrábeme stoletou špínu. Doufám, že za pět let trochu dozrajeme.

Přesto k volbám půjdu -

můj hlas bude patřit knížeti
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
Beppe
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 12.8. 2009
Příspěvky: 860

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 9:41 pm    Předmět: Citovat

abeile, toora: Ten Bartoš do toho zamíchal i nějáká falsa se zámkem a s obrazem, což je samozřejmě zavržerníhodný faul, ale ten základ, a to sice že paní Schw. je z nacistické rodiny je pravdivý a považuji za potřebné, aby se k tomu kandidát na prezidenta něják postavil a vysvětlil to. Což se tedy alespoň částečně stalo.

Jinak mi to nedá, abych se nezeptal proč kdo z vás volí KS ? Všude slyším jen fráze o noblese a slušnosti ale o reálné náplni nic. Ne že by slušnost nebyla důležitá, ale jako jediný parametr pro volbu prezidenta mi to přijde málo. Kromě toho KS i v té noblese občas někoho pitomcem či blbcem také nazve, takže ani s tou slušností to není úplně čisté.
KS je ve vládě nějákých 6-7 let (nevím přesně) a nevidím za ním žádný pozitivní čin, který by naznačoval že bude dobrým prezidentem. Vy něco takového vidíte ? Za to těch negativních věcí vidím spoustu, už jsem je zde jmenoval. Pořád mám pocit, že spousta lidí volí KS jako vybájenou osobu, která ve skutečnosti neexistuje. Ano, on je na pohled milý a sympatický, vtiupný, ale co je za ním reálného ? Projevil to nějákými skutky ? V politice podle mě zatím nic pěkného neudělal a není důvod předpokládat, že udělá.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
tacit
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel


Registrace: 11.9. 2011
Příspěvky: 44

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 10:22 pm    Předmět: Citovat

Citace:
Pořád mám pocit, že spousta lidí volí KS jako vybájenou osobu, která ve skutečnosti neexistuje. Ano, on je na pohled milý a sympatický, vtiupný, ale co je za ním reálného ? Projevil to nějákými skutky ? V politice podle mě zatím nic pěkného neudělal a není důvod předpokládat, že udělá.

Kdyby nic jiného, úspěšně zastupuje naše zájmy při jednáních s vysokými představiteli cizích států. V cizině si ho váží, dokonce tak, že i naši lidé žijící v zahraničí si ho po celém světě zvolili jako kandidáta pro druhé kolo, s obrovským náskokem před ostatními kandidáty. Asi v tamním tvrdém světě líp než my tady poznávají skutečné kvality člověka, které se projeví teprve v náročných podmínkách. Například si uvědomují, že nás dokáže nejen na úrovni reprezentovat, ale i hájit naše zájmy a jednat ve prospěch našeho národa. Na to bývají lidé žijící venku hodně citliví, vím to z vlastní zkušenosti, setkávám se s některými při jejich návštěvách Česka.

Nejvíc mě vždycky udivovalo, že při kontaktech se zahraničními partnery ve funkci ministra zahraničí, kterou úspěšně zastává už podruhé, jeho vady ve výslovnosti, projevující se nepochybně i v jiných jazycích, nehrají zřejmě vůbec žádnou roli a nesnižují jeho mezinárodní prestiž.

I proto by asi byl pro reprezentativní funkci hlavy státu vhodnější než jeho žoviální protikandidát s poměrně lidovým vtipkováním, které si neodpustí v žádné situaci.

Nicméně když sleduju dění, vypadá to, že si na něj budeme muset zvykat i na nejvyšším postu. Přesto k volbám půjdu, protože když to člověk vzdá předem, svou pasivitou se podílí na výsledku a nese za to svůj díl odpovědnosti.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
kolmart
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel


Registrace: 31.7. 2012
Příspěvky: 55

PříspěvekZaslal: út leden 22, 2013 10:25 pm    Předmět: Citovat

Mojí kandidátkou na prezidentku byla Táňa Fischerová. Teď, když přichází možnost volby v druhém kole není pro mne ani jeden z kandidátů ideální ani jeden. Přesto k volbám půjdu a budu volit knížete Karla. Jak tato volba rozděluje lidi a třeba i v rodině jsem si zažil na vlastní kůži. Některé důvody proč toho, či onoho jsou někdy zvláštní. Slyšel jsem předsudky na špatnou výslovnost od člověka, který se svým dítětem chodil na Logopedii. Od malička vím, že se nikomu s nějakým postižením, či nemocí nemáme smát. Jinému zase něco vadí na manželce, třeba, že mluví cizím jazykem. To já až tak moc neřeším, důležitější je co člověku z úst vychází než do vchází. Je také snaha zabrnkat na nervy s Dekrety z minulosti. Z důvěryhodných zdrojů vím, že křivdy se páchaly od Němců i Čechů. Pokud by s tímto měl někdo problém, tak jsem se dozvěděl tajemství, že právě tyto křivdy a násilí páchané po celou historii na našem národu mělo svůj účel a karmické následky z tohoto důvodu byly odpuštěny a je třeba se hodně věnovat duchovním úkolům nám určeným pro tento čas. Pokud by někdo slyšel na sliby o penězích, tak vězte, že lidské duše, které propadnou mamonu, žijí dlouhý čas v těžké očistcové lítosti, jsou zařazení do zástupu opozdilých, pobloudilých a těžko napravitelných, kteří dlouho čekají před prahem nebes. Já osobně nemám rád zjednodušené myšlení, kterého se na lidech s úspěchem používá. Přeju všem šťastnou ruku při výběru svého prezidenta. Dobře však vím, že lidstvo čeká ta hlavní práce v duchovní oblasti a prostor hmoty produchovňovat, s celým lidstvem tvořit jednoho mystického člověka. Každý z nás je částí lidstva jako celku, je třeba v dobru a pravdě se společně spojovat a žít v míru a ne se rozdělovat.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
okenko
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 19.4. 2005
Příspěvky: 947

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 12:23 am    Předmět: Citovat

Do situace poslat reiki, meditovat, jít volit, pomodlit se, nebát se a nekrást.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
lenap
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel


Registrace: 23.4. 2009
Příspěvky: 80

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 1:03 am    Předmět: Citovat

Nepočítala jsem s tím, že z významného českého vlastence je možné udělat "rakouského feudála"

Nevím, jak by lidem šlo sdělit, že on se významně podílel na dojednání Německo-České deklarace v r. 1996, která stojí na počátku nynějšího období velmi dobrých vztahů s Německem: nejlepších za posledních snad 400 let.
Když on je kníže slušně vychován a není zvyklý sám sebe chválit.
(v tomto smyslu například "slušnost", a nikoliv ve smyslu, že někomu vynadá do blbců...)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
lenap
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel


Registrace: 23.4. 2009
Příspěvky: 80

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 1:10 am    Předmět: Citovat

Jinak cituji z mailu rozčileného kamaráda:

Mě strašně rozčilují všecky ty lži, co se o Schwarzenbergovi šíří.
A zdá se, že lidi to milují! Opravdu nenávidí každého, kdo by jenom o fous převyšoval úroveň jejich vlastního hnoje.
Včera jsem dal na FB tento text:

Skoro polovina národa se naoko tváří, že jim vadí korupce, ale v praxi dává přednost klientelismu a mafiím.

Kdo jezdí po pražských okruzích, tak si toho musel všimnout:
ve dne i v noci, za svitu reflektorů, obrovské jeřáby instalovaly řadu bilboardů, a to včetně těch největších - jakýchsi DOUBLE-MEGA-BILBOARDů, z nichž každý je stavebním dílem v ceně řádově statisíce korun - vše s tváří Miloše Zemana. A to i přesto, že tento kandidát při postupu do druhého kola ohlásil, že do další kampaně neinvestuje víc, než jeden milión korun.

To lidem nevadí, že Zeman se všem vysmívá a lže do očí? Jeho bilboardová kampaň se evidentně stala nejdražší kampaní v historii novodobé české politiky. Skutečné náklady jsou beze vší pochyby mnohonásobkem toho, co Zeman přiznává. Se vší pravděpodobností se jedná o špinavé peníze. To lidem nevadí, že budou volit politika, který v podstatě veřejně deklaruje (nebo přinejmenším nevyvrací; ani se nepokouší vyvrátit!) svou příslušnost ke zdejší klientelistické mafii?

Asi nevadí. V zemi, kde prý berou úplatky lékaři (totiž: říká se to o nich, i když sám jsem se s žádným takovým ještě nesetkal), se toleruje korupce i politikům.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
samanka
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 24.10. 2002
Příspěvky: 3733

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 5:49 am    Předmět: Re: x Citovat

samanka napsal:
To nemáte žádné nápady, žádnou inspiraci? Nic nového z oblasti duchovna či ezoterična neprožíváte? Na nic zajímavého jste nenarazili.

Možná Šamanko žiješ v jakémsi jiném světě, který je rozdělen na duchovní a neduchovní. Já žiju tady, v této zemi, tedy také tím, čím tato země v tuto dobu žije, a co je pro ni právě v tomto čase aktuální a určující, a nevidím žádný důvod z praxe všedního dne cokoli vypreparovávat jakožto nevhodné.

Smile[/quote]

toora: nojo máš pravdu, už to tu bylo moc monotématické.
Tak mi prosímtě poraď, co budeš vařit o víkendu, nějak mi chybí inspirace.
A mohlo by se tu dát nové téma:
Co si myslíte o amnestii a omilostněných tunelářích?
A co liposukce, plánujete ji, nebo raději byste dostali k Vánocům poukaz na nějaké to zkrášlování, nějakou menší plastiku? Prý je to momentálně nejžádanější dárek pod stromeček.
Tooro - asi to tu chce opravdu se nevyhýbat žádnému tématu.

šamanka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
toora
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 9.7. 2005
Příspěvky: 3774

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 8:45 am    Předmět: Citovat

Jestli jsou pro Tebe Šamanko liposukce a nedělní knedlo-vepřo-zelo, stejně důležité jako to, kdo bude po několik následujících let naším prezidentem, tak k tomu vážně nemám co říct.

Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
kamo
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 29.6. 2005
Příspěvky: 901

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 10:35 am    Předmět: Citovat

K čemu vlastně je ten prezident až tak důležitý, kromě jakési reprezentace ve světě?
Posuzuje snad opravdu někdo Rusko jako takové podle Putina, USA podle Obamy a třeba Francii podle těch jejich dvou posledních?

Prezidentské zamítnutí lze přece přehlasovat, navíc prezidenství je těžce vázáno lobbingem zájmových skupin a to nejen u nás, takže následně pak jde spíš o zpětnou službu těmto skupinám než o službu obyvatelstvu.
To už raději monarchii a krále - tak jak si to některé země dosud drží. Všichni ví, že jde o tradici bez nějakých velkých pravomocí a zřejmě asi proto nepotřebují následníci trůnu žádné nákladné kampaně všelijak financované samozřejmě "naprosto nezištně z čisté lidské dobroty". Tady u nás je to hra na něco o čem to není.

I proto nejdu volit. Odmítám se podílet na časté obecné "podpoře menšího zla." To, že mi ani jeden nevyhovuje je přece také demokratická volba. Pro mne byl prezidentem-osobností V.Klaus a když z mého pohledu nevidím relevantního následníka, nebudu se nutit vybrat si z nich toho "nejpřijatelnějšího."

Hodně kolem sebe slyším, že ten a ten jde volit jen proto, aby volil, ikdyž mu nesedí ani jeden kandidát, ale nějakého prezidenta přece mít musíme. Prdlajs, musíme tak leda umřít. Takhle nakonec zvolený kandidát nabyde falešného dojmu, že si ho lid skutečně přál a zvolil. Kdyby každý skutečně jednal jen podle svého přesvědčení, možná by se u voleb mizivou účastí ukázalo, že ten další prezident skutečně není potřeba a třeba by se tím začalo něco měnit nejen kolem prezidentsví. Takhle je to jen další ovčinec.

A ne že bych se zastával šamanky, ale prezidenti se mění a časem upadají do zapomění. Liposukce a vepřo-knedlo jsou naopak věčné... Very Happy

Cool
.

-----

Jakmile jsem toto dopsal a vrátil se na Seznam, tak mě do očí bacil titulek:
http://www.novinky.cz/domaci/291035-zeman-chce-prosadit-volebni-povinnost-sankcemi-uvazuje-o-pokute-5000-korun.html
Plnou parou vzad. A pak ještě mávátka a hybaj do průvodu... Confused

.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Beppe
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 12.8. 2009
Příspěvky: 860

PříspěvekZaslal: st leden 23, 2013 10:50 am    Předmět: Citovat

lenap: To je vidět jak jsou lidé zaslepení a neobjektivní, když jde o "fandovství", viz ten tvůj kamarád. Zeman je samozřejmě spojen s korupčními kauzami, ale KS minimálně stejně a to ještě navíc aktuálně (viz třeba to jak zametl s tím člověkem, co upozornil na korupci na MZV - nejdřív ho jakoby ocenil a pak dal v tichosti vyhodit z práce). Média jsou převážně ovládaná Bakalou, což je zároveň "majitel" TOP09, píšou nekriticky pro KS. Přečtěte si idnes, ihned, aktualne, lidovky - to je propaganda jak z padesátých let.

Naposledy upravil Beppe dne st leden 23, 2013 12:02 pm, celkově upraveno 1 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Pelmel Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 19, 20, 21  Další
Strana 7 z 21

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
phpBB port v2.0.7 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.7 standalone was developed and tested by:
ChatServ, mikem,
and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.0.7 by Nuke Cops © 2004 http://www.nukecops.com




Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.17 sekund