Fórum - Zobrazit téma - Můj pohled na to, co se stane 21.12.2012 a poté, a.. - Reikiwebík

Vítej človíčku na Reikiwebík!
  Vítej   Anonyme

     Menu
· Domů
· akce
· Akce_Reiki
· Archív článků
· Diskuzní fórum
· Hledání
· Ke stažení
· Témata článků
· Top 10
· Kalendář akcí

· Reiki Seznam
· Reiki kluby
· Kalendář Reiki kurzů


· ReikiWeb - starý 1
· ReikiWeb - starý 2

     Návštěvnost

Statistiky pro Reikiwebík


Diskuzní fórum

Reikiwebík :: Zobrazit téma - Můj pohled na to, co se stane 21.12.2012 a poté, a..
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   Osobní nastaveníOsobní nastavení   PřihlášeníPřihlášení 

Můj pohled na to, co se stane 21.12.2012 a poté, a..
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Pelmel
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lightworker
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 21.8. 2003
Příspěvky: 948

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 5:33 pm    Předmět: Můj pohled na to, co se stane 21.12.2012 a poté, a.. Citovat

Můj pohled na to, co se stane 21.12.2012 a poté, a i co se už událo před tím.

Tady reaguji na přání na Orgonetu, abych se rozepsal více k datu 21.12.2012. Je to můj pohled na to, co se stane 21.12.2012 a poté, a i co se už událo před tím. Možná i tím odpovím té spoustě lidí, kteří se se strachem dívají na toto magické datum, fascinovaní vším špatným okolo tohoto data. Berte to jako můj úhel pohledu na tuto věc z mé úrovně vědomí. Trochu jsem se rozepsal a je z toho článek a tak vám ho dávám i sem.

Tento rok je energeticky hodně zajímavý. Jistě jste si toho sami všimli a i to zažíváte na sobě. Všechny ty brány, které se tento rok otevíraly, neustále stupňují energii dopadající na naši planetu. Vlastně takový nejdůležitější předěl začal bránou 9:9 (v září 9.9.), kdy se pak s podzimní rovnodenností otevřelo okno příležitostí, které bude otevřeno až do jarní rovnodennosti v březnu 2013, kdy se zase uzavře. V této době se můžete "hravě" zbavit všeho, co souvisí s karmou. Je to období, kdy to jde skoro samo jen přes uvědomění si, že to máte... Tak toho využijte.

Teď 12.12. se otevřela brána, která rozděluje stávající energie - na energii Lásky a na energii Strachu. Ve vyšších energiích, kam jdeme, neexistuje žádný strach. Proto toto rozdělení.

Žili jsme docela dost dlouho v energiích duality, to je ve frekvenčním pásmu Strachů a Karmy. To, že někteří z vás nevěří na Karmu nebo jí popírají, neznamená ještě, že neexistuje. Je to kosmický zákon pro tuto úroveň, kde žijeme. To co vyšlu, se mi vrátí. Je to jako bumerang, ať ho odhodím jakoukoliv silou od sebe, vždy se ke mně zase vrátí. Vlastně v dualitě je každá polarita obalena strachem, falešnou Temnotou. A z této falešné Temnoty mají lidé největší strach.

Teď kam jdeme, je frekvenční pásmo Lásky a Milosti. Tato láska je vlastně polaritou, čili druhou stranou kyvadla/mince, frekvenčního pásma Strachů a Karmy. Představte si sinusoidu – hořejší sinusoida je Láska a spodní je Strach. Takže to můžeme shrnout do větičky, kterou mám už delší dobu v podpisu v mailu a na různých fórech:

Láska je nepřítomnost strachu.

V této polaritě Lásky a Milosti platí jiné vesmírné zákony, než na jaké jsme byli do teď zvyklí. A zase Milost je úplně jiný koncept, než jaký nám vtloukali do hlavy – že si ji musíme zasloužit, že ji dostanu pokud budu… To je dualitní vnímání o dobru a zlu, jsem toho hoden nebo nejsem, zasloužím si ji nebo ne atd.

Milost je tok energie bez překážek. Dalo by se to přirovnat k zahradní hadici, která je napojená na vodu, a když otočím kohoutkem tak tam, kam zamířím, tam okamžitě tvořím. V energiích Karmy je to naopak. Karma je energetický tok s překážkami. Je to jako bych, s porovnáním k zahradní hadici, měl na této hadici spoustu uzlů, smyček a skřipců a ještě vpředu na výtoku dekl. Když tady pustím vodu a zamířím, tak mi bude, pokud vůbec poteče, stříkat úplně někam jinam, než jsem chtěl, anebo se mi odrazí od deklu zpátky.

Takže definice Milosti je energetický tok bez překážek. A to je možné jen za nepřítomnosti strachů. Proto úroveň Lásky a Milosti je úplně něco jiného, než si dokážete představit. Někteří z vás na ni už dosahují, někteří ještě ne, ale v meditacích na ni snadno můžete dosáhnout. Je to stav míru, kde vám už nic nevadí a nemáte žádné strachy, stud, pocity viny, lítost, sebelítost, už nikoho neobviňujete, neočekáváte. Proudíte s proudem Vesmíru a zažíváte hojnost všeho. Na začátku, když se do tohoto stavu přepínáte, se vám bude často stávat, že vás z této hladiny úrovně vědomí zase někdo nebo něco shodí zpátky do úrovní (frekvenčního pásma) strachů. Pak se opět přepnete do Lásky a tak to jde pořád dokola, až jednoho dne tam zůstanete na trvalo. A mohu vám říct, že od té doby vám bude „všechno jedno“.

To je vlastně ta 5. dimenze, o které si mnozí z vás myslí, že do ní převibrujeme. Jenže nejdříve tam půjdeme jen s vědomím, pak možná někdy hodně později i jinak.

Tyto úrovně vědomí se dají měřit a docela zajímavá knížka je Moc versus Síla od Davida R. Hawkinse, která u nás vyšla. Měří se tu kineziologií, buňky vědí všechno, co se děje ve vesmíru. Po asi 2 letech mého měření podle této jeho klasifikace úrovní vědomí, už asi vím, kde se ten který člověk nachází, když mu naměřím jeho úroveň vědomí.
Tak to byl krátký přehled o tom, kam že to vlastně budeme „vzestupovat“.

O vzestupu a osvícení mají lidé docela zkreslené představy. Představují si, že po 21.12. budou osvícení a převibrují do jiné dimenze, kde už bude vše jen paráda a už se nebudou muset zaobírat „pozemskými“ starostmi a přestanou být vidět pro tu kterou část obyvatelstva, která zůstane dál v dualitě… Myslím si, že někteří budou hodně zklamaní, že se až tak nic nestane, tedy v tu chvíli nic viditelného.

Představte si, že jsme se až do teď nacházeli v časové linii duality. Představte si tuto naši realitu jako realitu, kde zažíváme lineární čas. Podstatou lineárního vnímání času je pohyb. Pohybujeme se z minulosti přes přítomnost do budoucnosti. Asi jste zaznamenali, že se po roce 2000 tento čas neustále zrychloval a pořád ještě zrychluje. Toto vnímání zrychlujícího se času, je způsobeno zvyšující se úrovní/vibrací/frekvencí našeho vědomí.


Bubliny realit

Představte si tuto naši realitu jako velikou bublinu, ve které prožíváme celý náš dosavadní život. Představte si, že jsme jednou bublinou v moři bublin vesmíru, kde ostatní bubliny jsou jiné časové linie jiných poznání. S příchodem brány 9:9 se stalo vlastně to, že naše realitní bublina praskla a otevřela se. Je to jako bychom šli po cestě, která najednou vyústí na náměstí. Teď se nacházíme na takovémto náměstí, kde vedou další cesty z náměstí, ale žádná ve směru dál, po které jsme sem přišli. Teď se všichni shromažďujeme na tomto náměstí a jako ta naše bublina, praskly i ty ostatní bubliny v moři bublin.

21.12.2012 se zakončí a ukončí spousty cyklů a i naše osobní cykly. Ten den přijde kosmický puls, na který se můžeme dívat jako na ohromný reset vesmíru. Je to jako to, co známe v počítači. Po nainstalování různých oprav a vylepšení, někdy i jiného operačního systému, se musí počítač restartovat. To je ten reset. Po znovunastartování počítače se mohou ty změny, které tam byly předtím nainstalovány, natáhnout do paměti počítače a počítač začne pracovat s novou, vylepšenou verzí programu a nástrojů. To samé se stane v tomto kosmickém pojetí taky s námi. Dostaneme novou sadu programů a vylepšení a nástrojů.

Stačí nepatrná změna a změní se tu hodně. Proto se při tomto významném datu 21.12.2012 stane to, že se naše časová linie duality ukončí a s ní i další cyklické pulsy a pulsy v pulsech a po resetu začnou nové jiné cykly i naše osobní. Vlastně jdeme do další inkarnace s tímto našim tělem bez toho, abychom museli jít procesem umírání. Tento kosmický restart neznamená to, že se ocitneme někde jinde v jiné dimenzi, je to o tom, že ten náš nový cyklus má kontinuitu/návaznost na naši dosavadní cestu. Z naší časové linie duality se vytvoří několik nových časových linií/bublin a v jedné z nich se budeme každý z nás nacházet, podle té které úrovně vědomí, kterou máme. Vypadá to na více časových linií možná 5 nebo i víc, to ještě nevím.


Možné časové linie

Jedna z nich bude určitě časová linie Nová Zem – Láska a Milost a cyklický čas (při zažívání Milosti už běží jiné cyklické/simultánní vnímání času), druhá bude Nová Zem - Láska a lineární čas, třetí Stará Zem – Dualita, strach ale už zmírněný, lineární čas… Ty další časové linie budou možná pro lidi/bytosti, které si sem přišli jen pro zážitek přechodu a pomoci při něm, další pro ty, kteří budou v budoucnu měnit časovou linii Stará Zem – ještě neprobuzený, na probuzeného a pak přejde do druhé časové linie.

Bude to kontinuální přechod našeho vnímání na novou časovou linii, která se nám bude postupně rozvíjet do jiného paradigmatu, než teď známe. A tady opravdu můžeme očekávat neočekávané. Je to samozřejmě o návaznosti a tak i naše zbytky Karmy si musíme dokončit. Nikdo za nás nic neodebere, neboť tu už opravdu platí zákony svobodné vůle. A tak ti z vás, kteří očekáváte, že za vás někdo kouzelným proutkem mávne a vy se ocitnete beze strachů a bez Karmy, bez práce na sobě a svých úkolech, někde odvibrovaní a v jiné dimenzi, tak zase přistaňte zpátky na zemi a začněte se zbavovat vašich karmických nánosů vašich rodů. Nikdo jiný než vy, to za vás neudělá.

Až si vyřešíte tu vaši Karmu, přesunete se pak do časové linie Nová Zem – Láska a Milost a cyklický čas.


Co je cyklický čas?

Cyklický čas všichni znáte. Den – noc, jaro, léto, podzim, zima, 28 denní měsíční cyklus, rok, 13 000 let, 26 000 let, 240 000 let atd.

Možná se ještě maličko rozepíšu, jak se chová takový cyklický čas v této časové linii. To bude pro většinu z vás možná zatím novinka, i když spousta z vás ho už občas zažíváte. Hlavní je tu odpojování krátkodobé paměti. To asi občas zažíváte, je to i jeden ze „vzestupových syndromů“. Ale když se pak úplně odpojíte od lineárního času, je to zvláštní. Nepamatujete si skoro nic z předchozích dnů, jakoby to máte vymazáno. Vlastně je to proto, že jste se přemístili do opravdového času Tady a Teď. Není to ten čas tady a teď, o kterém mluví hodně duchovních učitelů, ale je to opravdový čas Tady a Teď.

Když na vás začne někdo mluvit a vy byste hned odpověděli, ještě než se na něj se svým vnímání plně zaměříte, tak si skoro nic nepamatujete, co vám kdy říkal. (teď myslím u cizích lidi ne u těch, se kterými žijete) Jakmile se na něj začnete soustředit, začnou vám přicházet skoro všechny „ztracené informace“, které vám kdy říkal a najednou víte toho o něm docela hodně, ale ne zase úplně všechno Smile Hlavně je vám to „jedno“ a z tohoto pohledu už vlastně nic, ale opravdu nic neodsuzujete. Už nebudete mít pocit/touhu, že někoho musíte zachránit nebo léčit. Pokud vás požádají, pak ano. Je zajímavé, že když dělám semináře, tyto výpadky moc nejsou, mám je sice ale to jen proto, že při povídání se příliš rozkošatím a už pak nevím, kde jsem vlastně byl na začátku. Ale většinou mám „ukotvovače“ v prostoru a čase a ti mi to připomenou, kde jsem byl. Smile

Postupně se budeme měnit a budou se nám otevírat nové možnosti na té které časové linii, na které se ocitnete. Ale bez poznání sama sebe a bez vyřešení naší minulosti, to bude pro někoho docela dlouhá doba.

Při jarní rovnodennosti 2013 se všechny bubliny opět uzavřou a my začneme pracovat už v té zkušenosti té které časové linie, která se nám bude pak postupně otevírat k novým zkušenostem podle i jiných vesmírných zákonů, než které známe… Teď je ještě časové okno příležitostí, kdy můžeme očekávat neočekávané, plně otevřené.

Přichází Zlatý věk, kdy zavládne mír a skončí všechny války. Je ještě hodně práce na této naší nádherné matičce Zemi a nejvíc jí a všem ostatním pomůžete, když se vyčistíte vy sami. Nemůžete nikoho změnit, jen sami sebe a když změním sebe, musí ostatní na mě začít reagovat jinak. Tím vlastně změním i ty ostatní. A tím, že poznám sám sebe, rozumím i ostatním lidem, proč dělají to, co dělají… To je pochopení a osvícení. A při tom chápaní se mi rozsvěcí „žárovka“ v hlavě – a říkám si, aha takhle to je! Ano osvícení je pochopení jednotlivých situací a vzorců chování, masek, našich zranění a traumat z dětství a přetransformování toho všeho. Pak víte, co ti druzí zažívají, protože to znáte u sebe. To je osvícení.

Rozhodně nebudou žádné 3 dny tmy a jiné nesmysly okolo konce Mayského kalendáře. Spousta lidí se tu chce zviditelnit a i media si tu přihřívají tu svou polívčičku nepravd a strachů. Představte si jen ještě tuto jedinou věc, že by nějaký Bůh nebo nějaká jiná inteligentní Síla, která za tím vším tady je, že by chtěli, aby se zbláznili všichni lidi tady na planetě nějakými 3 dny tmy? To i ti, kteří si o sobě myslí, jak jsou daleko a že už nemají žádný strach, by ho mohli přeci jenom taky mít a docela hodně. Strachem se dá manipulovat a taky proto toho temní hráči využívají. Ale ten Bůh, nebo jiná Inteligence je Láska a ta Láska je hnací silou Vesmíru. Oni chtějí, aby nás tímto procesem Vzestupu, prošlo co nejvíce. O tom je Vzestup naší planety Země a lidí na ní a ne o tom, jak je všechny zničit. Jdeme do dalšího vývojového cyklu planety a nás lidí, kde nás čeká Láska a Milost a jiné věci k učení.

Přeji vám, ať se vám daří uvolňovat vaše nánosy předků a možná se uvidíme v příštím roce 2013 na některém z mých seminářů nebo setkání, které pořádám.

Můj slogan nakonec:

Abychom se mohli stát Mistry Světla, musíme se nejdříve stát Mistry Temnoty.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
Kwisatz_Haderach
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 7.11. 2008
Příspěvky: 215

PříspěvekZaslal: ne prosinec 16, 2012 8:50 pm    Předmět: Citovat

Prosil bych vysvětlit ten slogan, pane šéf.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
arikiran
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 13.7. 2011
Příspěvky: 515

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 6:31 am    Předmět: Citovat

v dualitách jsou mistři té či oné polarity...poté dochází k sjednocení a povýšení a už to nejsou mistři polarit,ale jen Mistři...(tak je to v modelu,který používám...)
....................
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
kamo
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 29.6. 2005
Příspěvky: 901

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 7:43 am    Předmět: Citovat

"Abychom se mohli stát Mistry Světla, musíme se nejdříve stát Mistry Temnoty."

Kdysi se říkalo, že nejlepší policajt je bývalý zloděj a že nejlepší vychovatelka k dospívajícím dívkám je bývalá kurtizána, ale tohle je docela silné kafe...
Myslím, že leckdo si na tu temnotu sáhl dostatečně na to, aby věděl o co jde a nemusí to honit až úplně na dno, aby se pak mohl drápat nahoru ke světlu. Dobrý lékař taky nevyroste na tom, že před tím pár lidí zamorduje.
A třeba jo, co já vím... Smile

Cool
.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
moi
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 6.10. 2011
Příspěvky: 559

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 8:34 am    Předmět: Citovat

Embarassed Lightworker, uprav si TO!!!

aspoň v sebe samom a trošičku zasvieť,PROSÍM!!! (Je tam, v tom Tvojom slogane,akosi TEMNO!)
Rolling Eyes Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
okenko
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 19.4. 2005
Příspěvky: 947

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 9:13 am    Předmět: Citovat

Nepřijetí černé znamená okleštění bílé.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
moi
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 6.10. 2011
Příspěvky: 559

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 9:52 am    Předmět: Citovat

okenko napsal:
Nepřijetí černé znamená okleštění bílé.


Vyskúšaj symbiózu oboch (b.+č.) ale rozsvieť!!! ..."a je TO TAM!" Razz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Kwisatz_Haderach
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 7.11. 2008
Příspěvky: 215

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 11:26 am    Předmět: Citovat

arikiran napsal:
v dualitách jsou mistři té či oné polarity...poté dochází k sjednocení a povýšení a už to nejsou mistři polarit,ale jen Mistři...(tak je to v modelu,který používám...)
....................

myšlenku chápu, ale ten slogan bych si na vizitky nedával Smile, to mi připadá, jako by Lightworker zároveň třeba zabíjel lidi a zároveň je léčil, aby byl Mistr v obojím Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
arikiran
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 13.7. 2011
Příspěvky: 515

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 11:39 am    Předmět: Citovat

většina z nás tady ve světě ještě zabíjí občas dobro...a pak z toho vyvozuje nesprávné konsekvence,právě proto,že nemáme zvládnutou temnou stránku sebe sama...
.............................
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
toora
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 9.7. 2005
Příspěvky: 3774

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 3:56 pm    Předmět: Citovat

Co to je pořád, tohleto „stání se mistrem - toho či onoho“?
Smile

Faktem je, že stát se mistrem něčeho není tak těžký, jako ovládnout sám sebe , a tak se nejdřív kouká po tom, čemu všemu by se tak asi ještě dalo vládnout, protože je to holt snazší...no a tak jeden sám k sobě přijde na řadu až nakonec. Confused Very Happy

Přijít na toho, kdo to je, kdo chce něčemu vládnout, něco ovádnout (a proč vůbec)? to však je úkol nesnadný, ale o to je potřebnější.

Leighte, nehledáš ty třeba stále ještě nějaké ty „zkratky“ k věčný blaženosti, nebo tak něco? Wink

Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
arikiran
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 13.7. 2011
Příspěvky: 515

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 4:09 pm    Předmět: Citovat

zvládnout má myslím trochu jiný význam než ovládnout..
zkrátka sem myslel:naučit se s tím pracovat...
......................
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
toora
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 9.7. 2005
Příspěvky: 3774

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 4:56 pm    Předmět: Citovat

K tomu co jsi Ari napsal nemám co dodat. Smile
Jen tedy raději upřesňuji, že ten můj příspěvek
je reakce na Leightův text v úvodu tohoto vlákna.

Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
arikiran
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 13.7. 2011
Příspěvky: 515

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 5:16 pm    Předmět: Citovat

ahoj Katko
tož pardon
to sem se ozval jako ta potrefená husa
myslel sem,že to je reakce na mě
tak zdarec a dík za vysvětlení
.....................
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
toora
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 9.7. 2005
Příspěvky: 3774

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 7:04 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Petře,
on ten příspěvek vlastně na ten Tvůj jakoby navazuje,
neb je v podobném duchu.

Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
samanka
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 24.10. 2002
Příspěvky: 3733

PříspěvekZaslal: po prosinec 17, 2012 10:21 pm    Předmět: x Citovat

Very Happy A kam se poděli ufoni a další vetřelci a zachránci? Koukám, jak se blíží ono magické datum, tak lidský rozlet o tom, co se bude dít, nemá mezí a hranic. Jen některé teorie už se připravují na možnost, že se nebude dít nic vyjimečného, tudíž - jupííí - zase budou mít PRAVDU! Very Happy
Smůla pro nás bude, jestli onen Zlatý věk sice pomalu odstartuje v pátek, ovšem poznat to bude, pro nás, tak až za příští 20 - 30 inkarnaci. To už si to zase nebudeme pamatovat, jak jsme se o tom na webíku přeli Laughing Laughing Laughing

šamanka Cool
PS: Tak v sobotu zase tady Exclamation
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Pelmel Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 1 z 8

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
phpBB port v2.0.7 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.7 standalone was developed and tested by:
ChatServ, mikem,
and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.0.7 by Nuke Cops © 2004 http://www.nukecops.com




Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.15 sekund