Fórum - Zobrazit téma - Bruno Gröning - Reikiwebík

Vítej človíčku na Reikiwebík!
  Vítej   Anonyme

     Menu
· Domů
· akce
· Akce_Reiki
· Archív článků
· Diskuzní fórum
· Hledání
· Ke stažení
· Témata článků
· Top 10
· Kalendář akcí

· Reiki Seznam
· Reiki kluby
· Kalendář Reiki kurzů


· ReikiWeb - starý 1
· ReikiWeb - starý 2

     Návštěvnost

Statistiky pro Reikiwebík


Diskuzní fórum

Reikiwebík :: Zobrazit téma - Bruno Gröning
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   Osobní nastaveníOsobní nastavení   PřihlášeníPřihlášení 

Bruno Gröning

 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Duchovno všeobecně
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dadla
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel


Registrace: 14.6. 2009
Příspěvky: 34

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2009 4:52 pm    Předmět: Bruno Gröning Citovat

Následující čtení mě zaujalo - jakoby mluvil o reiki? Řekla jsem si, že zde poprosím o názor zkušenějších Smile

Citace:
Úvod do učení Bruna Gröninga   
Předmluva
 Tento sešitek vás má uvést do učení Bruna Gröninga. Je tu řečeno to nejzákladnější, co musíte vědět, abyste mohli přijímat léčivý proud. Každý člověk se to může naučit, pakliže má tu nejvroucnější prosbu, abyste mu prostřednictvím Bruna Gröninga dostalo pomoci a vyléčení.
 Tyto návody vám mají být nápomocny, abyste poznali, co musíte vy sami udělat, aby sám Bůh na Vás mohl učinit to, co si přejete. Existují zcela určité duchovní zákony, podle kterých dochází k vyléčení, k pomoci. To vše Bruno Gröning přesně věděl. Znal Boží zákony. Znal „moc“ zla a všemoc dobra.
 Jestliže budete mít stále důvěru a víru, že dobro je silnější než zlo, pak se můžete pomocí jeho učení stát mistry života, tím, že dosáhnete zdraví a štěstí na všech cestách.
 Bruno Gröning nám říká:
 „Důvěřuj a věř, pomáhá a léčí Boží síla!“
 „Největší lékař je náš Pán Bůh“
 „Až nebudu mezi Vámi jako člověk, zažije každý sám ze sebe pomoc a vyléčení“
 „Každý bude sám sobě lékařem“

Přeji Vám, abyste směli zažít Bruna Gröninga jako duchovního přítele!
                       
Jak se hledajícímu dostane pomoci a vyléčení duchovní cestou prostřednictvím učení Bruna Groeninga?
 Bruno Gröning uměl z vesmíru přijímat a dále předávat mnohé síly. Ty šly vlnovitě kolem celé Země. Jestliže se někde někdo v myšlenkách na tuto vlnu naladil, mohl ji přijmout. Tato síla protékala vlnovitě tělem, a tak se dají také vysvětlit vyléčení na dálku.
 Když se Bruna Gröninga ptali: „ Jaká je to síla, kterou přijímáte a můžete předávat dál?“ , říkal: „To je Boží síla  sama.“
 Bůh je vysílač a Bruno Gröning se označoval jako transformátor. Uměl do sebe přijmout mnoho, velmi mnoho této léčivé síly a tolik jí předávat dál, kolik byl dotyčný člověk schopen věřit.
 Pan Gröning věděl něco, co ještě celá věda neví. Nikdo neví odkud přichází nemoc, co nemoc je a jak ji člověk může odstranit. Nikdo neví odkud přichází rakovina, skleróza multiplex a jiné nevyléčitelné nemoci, proto se také neví, jak je člověk může odstranit.
 Bruno Gröning říkal:  „Každá nemoc pochází ze zla, je zlem a může být odstraněna jen pomocí dobra“
Dále říkal: „Myšlenky jsou duchovní síly.“
K vyléčení dochází duchovní cestou. Nejsou žádná vyléčení, žádná léčení. Ale dobrá, věřící myšlenka může ovlivnit věci, které nejdou vysvětlit rozumem. Člověk říká: „Stal se zázrak.“
 Jestliže dnes přijmete myšlenku: „Chci se uzdravit“, Bruno Gröning k tomu říkal:
Pak proste Boha aby pomohl. Člověk sám je příliš slabý. Jestliže to uděláte, pak, věřte, že Satan je mocný, ale Bůh je všemocný. Přijměte víru, že Bůh je největší lékař a důvěřujte a věřte, že Boží síla pomáhá a léčí!
 Tím člověk učinil předpoklad, že tu sílu může přijímat. Bůh vysílač této léčivé síly. Vysílá ji vždy a všude. Člověk je přijímač. Musí se na přijetí léčivé síly naladit.
                                                     
Jak se naladíme?
 Jestliže poprosíte Boha, pak On Vám vyšle léčivý proud. Prostřednictvím Bruna Gröninga dostanete přímé spojení. Pak bude proud Vaším tělem téci a bude chtít proudit. Proto říká Bruno Gröning, že bychom neměli křížit nohy ani ruce. To by způsobilo „zkrat“. Léčivý proud může protékat bez překážek když máte ruce a nohy volné a dlaně vzhůru.
 To je to vnější, ale to nejdůležitější je to vnitřní. Pan Gröning říkal:
 Oddělte se v myšlenkách od zla (nemoci), které se vplížilo do Vašeho těla a odstavte ho stranou a nevěnujte mu žádnou pozornost! Věnujte ale celou pozornost vyléčení! Poproste teď o léčivý proud a pozorujte své tělo! Ano, někomu bude teplo, jinému bude zima, v rukou nebo nohou mravenčí nebo se projevuje bolest. To je léčivý proud. Co teď cítíte, nemá s nemocí už nic společného, všechno to, co cítíte, patří k uzdravování. To začíná v těle přestavba.
 Objevují- li se bolesti, nazývá je Bruno Gröning „regulačními bolestmi“. Nemůže od nich nikoho ušetřit, protože je to očista. Bolesti zase přejdou. Nemoc nepřichází od Boha. Nepatří k člověku, je to něco cizího. A když člověk teď uvěří, že se uzdraví pomocí Boží síly, bude tato dobrá síla to nedobré, to zlé z těla vyhánět a člověk bude volný a zdravý. U někoho se to stane spontánně, u jiného kousek po kousku. O jakou nemoc se jedná, nehraje zde žádnou roli. 
[/quote]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Lendulka
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 6.2. 2009
Příspěvky: 584

PříspěvekZaslal: pá říjen 23, 2009 5:16 pm    Předmět: Citovat

Asi to nebude, Dadlo, názor zkušenějšího - z mých úst, ale nedá mi to nenapsat. Celkem se mi to líbí, ty pincipy jsou mi známé, ale nečetla jsem to příliš detailně............... je tam trochu "PŘEBRUNOVÁNO".........

Zkusila jsem si místo jména Bruno atd, dosadit Josef Novák a vyznělo to směšně.

Zkrátka, pokud někdo chce předávat Boží energii tímto způsobem, na mě je tam příliš ega. Ale to je jen můj vnitřní pocit z toho článku.

Přeju všem krásný den.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Duchovno všeobecně Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
phpBB port v2.0.7 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.7 standalone was developed and tested by:
ChatServ, mikem,
and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.0.7 by Nuke Cops © 2004 http://www.nukecops.com




Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.11 sekund