Fórum - Zobrazit téma - THE RECONNECTION - Reikiwebík

Vítej človíčku na Reikiwebík!
  Vítej   Anonyme

     Menu
· Domů
· akce
· Akce_Reiki
· Archív článků
· Diskuzní fórum
· Hledání
· Ke stažení
· Témata článků
· Top 10
· Kalendář akcí

· Reiki Seznam
· Reiki kluby
· Kalendář Reiki kurzů


· ReikiWeb - starý 1
· ReikiWeb - starý 2

     Návštěvnost

Statistiky pro Reikiwebík


Diskuzní fórum

Reikiwebík :: Zobrazit téma - THE RECONNECTION
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   Osobní nastaveníOsobní nastavení   PřihlášeníPřihlášení 

THE RECONNECTION
Přejít na stránku 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Další
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Duchovno všeobecně
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hexa
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel


Registrace: 24.12. 2006
Příspěvky: 51

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 6:50 pm    Předmět: THE RECONNECTION Citovat

Na starom RW bola debata na tému Reconnection. Teraz má byť prednáška a potom aj kurzy v Bratislave.
Knihu som čítala a pravdupovediac, nijaké zvláštne vnemy som nemala, skôr ma nudila, až na posledné strany...
Je možné, že som niečo dôležité prehliadla? Neviem.... Čas beží, skúsenosti ľuďom po prednáške a kurze v Prahe zrejme pribúdajú. Podelí sa ešte niekto ako REC. vníma?

Ďakujem Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Krabas
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 23.3. 2004
Příspěvky: 1658

PříspěvekZaslal: st říjen 21, 2009 10:27 pm    Předmět: Citovat

pokud tě knížka neoslovila, tak nemáš co řešit Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
kamo
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 29.6. 2005
Příspěvky: 901

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 8:58 am    Předmět: Citovat

Poslední dobou se mě několik návštěvníků ptalo na tuto metodu, někteří jsou již skoro rozhodnuti ji podstoupit, ptají se mne na názor a zda do toho jít či ne. Není to sranda a proto jsem se snažil na internetu něco najít, ovšem není to nic moc, hledal jsem neúspěšně i na starých RW a proto teď oživuji toto téma.

Z toho, co o RC vím, nejsem totiž nijak moudrý:
RC je údajně o skutečném napojení na vesmír/všehomír/základní existenci atd, proti kterému je reiki dětská zábava. Budiž.
Při RC se asi půl hodiny nechá tato energie neřízeně působit na dotyčného, přičemž se mohou dostavit všelijaké reakce, od pohybových po zvukové projevy, které asi po té půlhodině terapeut začne vhodně usměrňovat. Budiž.
Po RC se může totálně a někdy i okamžitě změnit zdravotní stav ošetřovaného (samozřejmě k lepšímu). Budiž.
Prý se může změnit ale i jeho osobnost jako taková a dokonce prý mohou proběhnout docela znatelné změny až na úrovni DNA. Tady už neříkám "Budiž", ale Cože???

Proto prosím všechny, kteří k tomuto mají co říct o vyjádření. Nejprve bych dal přednost až suchým a praktickým poznatkům, faktům a zkušenostem. Počkejme prosím s filosofickým pitváním a slovíčkařením až dokud se neobjasní oč vůbec jde.
Předesílám, že oficilní weby jsem prošel, i weby některých terapeutů, tudíž Public Relations už mám za sebou a teď bych uvítal tu realitu.
Knihu Erica Pearla jsem nečetl, jelikož ji nemám a nepoletím ji teď někde nahánět, spoléhám na osazenstvo reikiwebu, že mi poskytně minimálně srovnatelné informace.
Předem za ně děkuji.
Kámo.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Dzarmi
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 30.3. 2006
Příspěvky: 1007

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 10:00 am    Předmět: Citovat

Kupodivu jsem se před pár dny na toto téma bavila s Punktem a měl nějakou prazvláštní náladu,doporučila jsem,ať si zareikuje,cítila jsem to tak a on mi na to,že už nereikuje,že to je jako lít vodu do vína.....a já i přesto cítila,že reiki by byla na místě.Cítila jsem,jak je skutečně nositelem zcela něčeho jiného,ale ne ve smyslu lití vody do vína.Zkušenost s rec. mam malinkou no....

Je to tedy opravdu lití vody do vína a proč?

Džarmí
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
kamo
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 29.6. 2005
Příspěvky: 901

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 10:31 am    Předmět: Citovat

Dzarmi, to je ona zkušenost?
Pokud ne, tak sem s ní! Wink

Chci ještě dodat, že člověk, ke kterému chtějí moje návštěvnice jít na RC není žádný zajíc, má douholeté zkušenosti coby terapeut těla i duše, takže tam bych to ještě snad i bral.
Ale kursy si může udělat úplně každý, i ten, kdo nikdy na nikoho nesáhl, kdo nikdy nezažil co všechno dokáže uvolnění emocí, mdloby atd a to mě trochu děsí, protože pokud ty průvodní reakce mohou být skutečně i divočejší, tak co takovýto rychloterapeut s tím udělá... Na kursu jim určitě řekli co a jak, ale teorie a praxe jsou dva sakra rozdílné pojmy.

Lití vody do vína....pokud je tam učí i tohle... Rolling Eyes
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
samanka
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 24.10. 2002
Příspěvky: 3733

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 11:09 am    Předmět: x Citovat

kamo: moje nejčerstvější zkušenost je, že jsem knihu kupovala jako vánoční dárek. Takže jsem ji prolistovala a trochu pročetla, ale její nezáživnost mě docela odradila. Snad kromě překvapivé informace, že je pan Pearl Plejáďan, to hned tak někdo není. Při čtení jsem nic zvláštního necítil, žádné "nakažení rec" jak to tu bylo kdysi prezentováno.
Docela mě pobavila "sleva na jarní přednášky do konce roku".

Snad se konečně někdo z absolventů kurzů pochlubí jak jde praxe.

šamanka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
samanka
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 24.10. 2002
Příspěvky: 3733

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 1:09 pm    Předmět: x Citovat

Tohle mi dneska přišlo do mailíku. Kdo to napsal najdete dole pod článkem. Jen předávám jak jsem dostala.

) Byl jsem osloven na můj názor k léčitelské novince v CZ - rekonektivní léčení:

Jedná se o zcela běžnou nově pojmenovanou a tím i nově placenou alternativu bioenergetického působení jak kontaktního, tak bezkontaktního. Metody stejného původu, jako mnoho jiných a běžně známých (Mesmerismus, biotronika, Reiki, šamanizmus, bioenergetika, bílá magie, bezkontaktní masáž, psychoenergetické působení, kraniosakrální a mnohé další bez ohledu na sveřepě obhajované jedinečnosti metod provozovateli), vycházejících ze stejné podstaty práce s bioenergií, jen jiného pokusu o vysvětlování, dělá pod živností bezkontaktních masáží snad stovky léčitelů se stejnými nebo srovnatelnými výsledky, akorát se mnohdy stydí si za to říci tak ukrutné poplatky. To je asi ten podstatný rozdíl. Myslím, že to je hodně neetické a poplatky nepřiměřené.

Pan Pearl je přirozený talent, který ho umí velmi šikovně prodat. Určitě mnoha lidem pomohl a za to mu dík, až na to, že jak praví Bible - dělníkovi náleží mzda - se nám v CZ zdá neadekvátní, ale v USA a bohaté části EU klidně adekvátní a je to třeba duchovně OK. Nicméně pravděpodobně studoval dobře marketing, kde jde specielně jen o byznys, protože jeho vystupování v TV je přesně ve schématu TV-shopu, kde, když zavoláte včas, obdržíte nejen velmi předražené a přechválené podprůměrné zboží, ale ještě další kus zdarma a ještě menší kousek také zdarma a jako pozornost další kousek... pro dobře vymytý mozek. Je to prostě propracované divadlo způsobů vnucení čehosi, čehokoliv, komukoliv. Tedy forma obchodu, přímého prodeje podobně, na jakou jezdívají naši důchodci autobusy. Nyní všichni organizovaně jásejte. Nyní se smějte. Nyní ticho a poslouchejte absolutně jednoznačně důvěryhodně superpřesvědčivý a určitě nenahraný televizní důkaz: http://thereconnection.com/press/tv_northwestafternoon.html. Tleskejte, jásejte... do dalšího pokynu režie klace...

Pozoruhodné je, že znám několik léčitelů, kteří přesně tuto formu léčení dělají i v této době zdarma a i s mnohem těžšími případy. Klobouk dolů před takovými skromnými a nenápadnými anděly.

Pan Paseka i Pan Prouza to dělali podobnými metodami a zdarma s Bohem v srdci. Já to dělám že poněvadž Poslání a viz ceník... Myslím, že cena a efekt je adekvátní a snažím se být lehce levnější než služby automechanika. Pro Moraváky doporučuji pana Drábka (i ten má ceník a umí vystavit na službu daňový doklad...). Ale ani já ani on nezůstáváme u práce s bioenergií, ale v ceně je celostní doporučení a komplexní návrh opravného řešení na základě znalotí, vědomostí a studia, zkušeností, diagnostiky a typové empatie.

Když jsme s panem Pasekou nebo Prouzou dělali na lidech čistě rekonekticky, tedy bioenergeticky, považoval jsem to za dost nedokonalou bioenergetickou injekci, která mohla nastartovat člověka do obnovy jeho schopnosti sebeuzdravování. Samozřejmě se na tom podílí i psychosomatika a ta už preferuje sugestivní prostředí, dres, ceremoniel či obřad. No a za to se platí podobně jako za značku. Když matka pofouká bolístku dítěti nebo ho uklidní pohlazením je to opět to samé, možná jen ne tak intenzivní, ale zcela přirozené a rozšířené. Tak z toho dělat vědu jde jen špatně, ale když se z toho udělá novým názvem něco extra, je to extra...!!! To je demokracie a vývoj...

Vzhledem k tomu, že u nás je do značné míry bioenergeticky disponován každý druhý (a jako kibic každý první), jde jen o to, jak v něm zbourat jeho bariéry, že to nejde. V mé škole jen pro hmotný doklad svých schopností všichni přítomní udělali z nerezových lžic něco jako utažené péro z hodin. A šlo to. Někomu snáz, někomu hůř..., ale všem. Stačilo je jen vést a motivovat. Pan Pearl dělá totéž - radí a motivuje a navíc vám dá za několik desítek tisíc certifikát, že to umíte. V tom momentě jste ale nezískali patent na rozum a informace desítek let studia, výzkumu i praxe v několikavteřinovém okamžiku připojení na nebeský internet. Je to jen doklad, že jste spadli do pasti hmoty a že jste zaplatili za divadlo touhy o zdraví poplatek adekvátní bohaté značce.

Je to jen křižovatka na vaší cestě k Duchu odbočující zpět pohodlnou cestou davu do hmoty.

Problém je ale také v tom, že drahé, málo efektivní nebo krátkodobé působení povede k prudkému bohatnutí dodavatelů snů o vesmírném bioenergetickém napojení a tím bude zdiskreditována snaha poctivých léčitelů a posléze budou vymeteni asi všichni, což oni poctivější asi nerozdýchají, protože prostě nemohou a nebudou mít nasyslováno a také, když věnovali mnoho let životu v léčitelské problematice, studiu, tréninku a praxi, tak se tak snadno nepřeorientují na jiný obor, jako znalci po absolvování dvou víkendových seminářů s certifikátem. Podobná je i problematika rychlostudia na JUDry v Plzni. (Tedy poznamenávám, že na tento nešvar jsem byl klienty bezdůkazně informován i na jiných školách, ale to není mým posláním řešit.)

Problematika náhlého získání schopností určitě neunikne konkurenční pozornosti lékařů, kteří se asi o to víc budou mediálně snažit zlatokopy pranýřovat a společnost od nich vyčistit nějakou zákonnou formou. A vylijí s vaničkou i dítě, protože neznalec má přirozenou snahu v zájmu bezpečnosti zakázat i záchrannou službu; nebo alepoň rychlou a nebezpečnou jízdu hasičů či sanitek...

Chápu lidi, kteří zaplatili nešetrnou vstupenku na z mého pohledu šoubyznysový zlatokopecký seminář (dělám podobný při přepočtu přednáškohodin za padesátinu ceny (1000 za víkend viz ceník SNM), že chtějí nějak své peníze zpět, ale je tu problém jako hrom. Působení bioenergie má svá pravidla a zdroj není v neživém vesmíru, ale vždy přímo v biotronikovi a jeho životním programu. Proto se Paseka i Prouza tak velice drželi Božího řádu, protože ten jim garantoval, že jim ani jejich bližním to neublíží. Je to v pochopení systému toku bioenergií, který je kombinací přirozené schopnosti nedominantní hemisféry, Řádem bytí (programem biotronika), množství lidí myšlenkově kvantitativně i kvalitativně podporujících tento Řád, tlaku podvědomí i záměr nadvědomí pro daného klienta, a pozor!, i pro samotného biotronika. Přitom platí, že vždy musí být duchovno energeticky výš než hmota, jinak dochází laicky řečeno k poruše časového vývoje biopole biotronika a tento začne oživovat zpětně hmotu. Jinými slovy, hmota, kterou oživuje, mu ovlivní program duchovního růstu podobně jako černá magie a bude mít vlastní problémy nebo je budou mít lidé kolem něj nebo hmota, kterou řídí.

Lidičkám, kteří se dostali na cestu duchovní terapie snadno pomocí jakkoliv sofistikovaného semináře, doporučuji se zamyslet, jestli to není forma pokušení Božím poslem. Uvědomte si, že nic v životě, co má vyšší cenu bytí, není snadné a hned. Pakliže neobjevíte včas svoji pokoru, najde si ona vás a bude to bolet!

A pro mé klienty: uvědomte si, že zdravotní potíž je jen špičkou ledovce jiných méně nápadných problémů a jejím zdánlivým snadným odstraněním spíše došlo k přesunu do méně nápadných a zviditelní se jiné, jako když ledovou kru pootočíte. Rozpustit mnohaletou ledovou horu, jejíž vrcholek vás právě tlačí, není dílo okamžiku, ale systematické dlouhodobé systematické činnosti dělníka na vašem zdraví. Mnozí mi říkají, že nebudou mít pro domácí úkoly čas na mnoho jiných svých zdraví přinejmenším nepodporujících aktivit...

Používejte selský rozum, protože, když ho nepoužijete, přestanete být hospodářem a stanete se obhospodařovaným.

Pečení holubi lítají samy do huby jen v EU. A to stejně ne všem, kterým to bylo před vobami slibováno. Jen těm, kteří jdou mediálně vidět...

Pakliže se bude někdo zlobit, že nemám pravdu, tak se mu omlouvám a tvrdím pravý opak...
Wink

Jinak předpokládám, že lidé s přirozenou moudrostí zjistí, kde je kvalita a za jakou cenu a najdou si svoji cestu k obrazu svému... Takže až odkvetou okázalé nabubřelky, zůstanou zase trpělivé a skromné trvalky.

Pac a pusu

tvá Máňa
(www.dedekkorenar.cz, B.N.)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
kamo
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 29.6. 2005
Příspěvky: 901

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 1:59 pm    Předmět: Citovat

Šamanko,
právě i na Tebe jsem si tak nějak myslel, že bys mohla být schopna dodat stravitelné informace - a nezklamala jsi Wink
Děkuji.

Jsem zvědav, jestli se vyjádří i někdo, kdo to přímo provozuje a předloží svůj pohled a argumenty. Pokud tomu skutečně věří, tak si to určitě i obhájí a jak říká klasik - nemusím s ním souhlasit, ale budu stát za tím, aby mohl mluvit.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Krabas
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 23.3. 2004
Příspěvky: 1658

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 3:58 pm    Předmět: Citovat

Strašnej škvár. Něco obdobného jsem četl o reiki - viz. zkratky do nebe.

Spousta omáčky, řečí o bohu ale žádná fakta.
Co se týče peněz, to nekomentuji, to je věc každého. Každopádně reiki kurzy nejsou taky zadarmo, tak nevím, proč se zrovna u reconection tohle extra řeší.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
sunnyi
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 15.12. 2004
Příspěvky: 1031

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 4:17 pm    Předmět: Citovat

Přesně tak. Strašnej škvár.

Mirek

Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
kamo
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 29.6. 2005
Příspěvky: 901

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 5:14 pm    Předmět: Citovat

Nezastávám se toho co nazýváte škvárem, ale vy jste oba dva taky žádná fakta nedodali. A právě o ty jsem žádal.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Krabas
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 23.3. 2004
Příspěvky: 1658

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 5:35 pm    Předmět: Citovat

Já ale nechci nikoho přesvědčovat, tak jak to udělal autor toho škváru.

Já říkám - udělejte si vlastní obrázek, názor, zkušenost. Jako to třeba udělala Narya. A pak pojďme o tom diskutovat. Protože každý to můžeme vidět jinak.

Koukám, že šamanka už začala - koupila si knihu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
samanka
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 24.10. 2002
Příspěvky: 3733

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 7:21 pm    Předmět: x Citovat

kamo: klasika. Nevím v čem je zádrhel, ale kromě Naryi a jistého maséra se nikdo nechce k recon vyjadřovat. Pořád spousta rečiček okolo - přesně té omáčky, kterou tady kritizují, ale nic konkrétního, žádná zkušenost, žádný konkrétní názor.

Vůbec to nechápu. Konkrétně Krabas byl na kurzech už před dlouhou dobou, ale každou otázku odpálkuje buď mojí kritikou, vykroucením se nebo odkazem - běžte na kurz. Tohle mi vůbec nepřipadá jako konstruktivní diskuze, protože se my ostatní nikdy nic nedozvíme.

Tomu opravdu ani trochu nerozumím.

šamanka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
punkt
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel


Registrace: 30.10. 2006
Příspěvky: 102

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 7:25 pm    Předmět: Proměna vody ve víno a podobné čáry :) Citovat

Analogie vody a vína není nejpřesnější, ale každé přirovnání pokulhává a nemůže nahradit vlastní zkušenost.

Na základě cizích domněnek a dokonce i zkušeností se nedá rozhodovat.

Rád bych upozornil alspoň na do očí bijící desinterpretaci, jak probíhá The Reconnection. Nevím, že by někdo na internetu popisoval zasvěcení do Reiki a já taky nechci zabíhat do detailů, ale je potřeba alspoň rozlišit Rekonektivní léčení (Reconnective Healing) a The Reconnection, které se někdy překládá jako Znovunapojení.

Při léčení do procesu praktik nevkládá žádné svoje ani klientovy záměry, ani neurčuje diagnózu, byť by cítil cokoliv. Stalo se mi např. před Reconnection, že se mi při působení Reiki na dálku rozsvítilo postižené rameno, aniž bych to věděl, ale s Reconnection mám zkušenost, že to co cítíme, je na obou stranách individuální a při každém sezení je to různé. S tím co děláte nebo neděláte rukama při léčení souvisí doporučení "Nic nevysílej, jen přijímej" a volnější citace: "Čím více vnímáte energii, tím ji cítíte silněji a čím je silnější, tím víc ji cítíte." Takto se může pole aktivovat, nebo to je podobné, jako když se klient stává pozorovatelem a zároveň pozorovaným. Pocity vás můžou vést k tomu, nalézt nějaké silnější, zajímavější či "potřebnější" místo v poli nebo na těle. Mě takto tělo slouží jako slepá mapa, kterou chci obsáhnout, ale nechám se vést intuicí. Doporučovaná délka session je hodina s tím, že doba na lehátku je 30 minut a druhá polovina je určena na uvolnění, popovídání a vyřízení formalit.

Při The Reconnection jde o přesně stanovenou proceduru, která se provádí během 2 hodin dva dny nebo obden po sobě. Trvá o něco déle než léčení a je rovněž bezdotyková.

Pokud jde o výsledky léčení, jsou opravdu úžasné, ale nechci se o nich rozepisovat. Je to velmi individuální, je to mezi mnou a klientem a jako muzikant už od mala vím, že jsme jen nástroje a interpreti a nemám potřebu, přisvojovat si zásluhy. Jsem přesvědčen, že si každý z léčení nebo Reconnection vezme to, co potřebuje ke svému růstu a nakonec se vyléčí sám. Pokud se mě někdo osobně zeptá např. na zkušenost s určitou nemocí apod., tak mu samozřejmě rád odpovím. Petr
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat e-mail
Krabas
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 23.3. 2004
Příspěvky: 1658

PříspěvekZaslal: út prosinec 15, 2009 8:01 pm    Předmět: Re: x Citovat

samanka napsal:
kamo: klasika. Nevím v čem je zádrhel, ale kromě Naryi a jistého maséra se nikdo nechce k recon vyjadřovat. Pořád spousta rečiček okolo - přesně té omáčky, kterou tady kritizují, ale nic konkrétního, žádná zkušenost, žádný konkrétní názor.

Vůbec to nechápu. Konkrétně Krabas byl na kurzech už před dlouhou dobou, ale každou otázku odpálkuje buď mojí kritikou, vykroucením se nebo odkazem - běžte na kurz. Tohle mi vůbec nepřipadá jako konstruktivní diskuze, protože se my ostatní nikdy nic nedozvíme.

Tomu opravdu ani trochu nerozumím.

šamanka


šamanko pro tebe již asi po sté - na kurzech jsem nebyl, mám "pouze" iniciaci - což bohatě pro práci stačí. Zbytek vědomostí je kniha a internet. Nesouhlasím s tím, že se na internetu nedá nic sehnat. Když jsem to dokázal já, dokáže to i jiný.

A za druhé, nevím, co v mých pár předchozích větách je za omáčku. Omáčku tady melete vy. A ten sáhodlouhý článek o ničem, který jsi sem dala ty.

páá
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Duchovno všeobecně Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku 1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Další
Strana 1 z 18

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
phpBB port v2.0.7 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.7 standalone was developed and tested by:
ChatServ, mikem,
and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.0.7 by Nuke Cops © 2004 http://www.nukecops.com




Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.25 sekund