Fórum - Zobrazit téma - Probuzení - Reikiwebík

Vítej človíčku na Reikiwebík!
  Vítej   Anonyme

     Menu
· Domů
· akce
· Akce_Reiki
· Archív článků
· Diskuzní fórum
· Hledání
· Ke stažení
· Témata článků
· Top 10
· Kalendář akcí

· Reiki Seznam
· Reiki kluby
· Kalendář Reiki kurzů


· ReikiWeb - starý 1
· ReikiWeb - starý 2

     Návštěvnost

Statistiky pro Reikiwebík


Diskuzní fórum

Reikiwebík :: Zobrazit téma - Probuzení
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   Osobní nastaveníOsobní nastavení   PřihlášeníPřihlášení 

Probuzení
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 23, 24, 25  Další
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Pelmel
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
toora
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 9.7. 2005
Příspěvky: 3774

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 1:23 pm    Předmět: Citovat

okenko napsal:
Nepopisuješ, jak ty prožíváš, ty cituješ a popisuješ.


Tak si Okénoko vyber, popisuju, nebo nepopisuju? Wink

To, co píšu si můžeš sama ověřit, kdybych psala o něčem, co nemám z vlastní zkušenosti, tak by to bylo nanic. Samozřejmě, že když tutéž zkušenost někdo nemá a udělat si ji odmítá, těžko to může poznat.

Mrzí mne Okénkol že nedokážeš tohle rozlišit, ale asi s tím nic nenadělám, neumím se vyjádřit tak aby mi rozuměl každý, a když mi nikdo neřekne, že je něco pro něj nepochopitelné, a stojí o to pochopit, snažím se to říct znovu, nějakým jiným způsobem.

V čem je pes zakopaný, je to, že Ty neustále pasuješ život na svoje kopyto, tedy když není něco podle toho, čemu rozumíš Ty, když je něco jinak, než jaká je Tvoje představa o tom "jak by to správně mělo být".
Dokud tohle potrvá, bude Ti stále něco vadit a v Tvojí mysli bude neustále přítomno jakési pnutí, ať si to uvědomíš, nebo nikoliv.

Napadá mne Míšo jen jedna jediná otázka, kterou si můžeš položit jen sama sobě položit, ale prosím, mne na ni neodpovídej. Děkuju.

"Čeho se pořád tak strašně bojíš????"


Smile

P.S.
Věřím prospěšnosti soukromého popovídání si s Gorodeckým,
a tak ráda vidím, že se k němu zřejmě z Tvojí strany schyluje.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
toora
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 9.7. 2005
Příspěvky: 3774

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 1:29 pm    Předmět: Citovat

okenko napsal:

Opravdovost, skutečná pravda, Probuzení - to jsou pojmy z budhistických webů.


Fakt jsi se nikde v našich krajích nesetkala se slovem opravdovost?
Jestli ano, tak si ho nějak možná nějak špatně vysvětluješ, nebo nevím.
Význam tohoto českého slova je jen jeden, pokud ale někomu vůbec nejde o to, být pravdivý (především sám k sobě), tak ho zřejmě může mít za jakýsi cizí, pro něj neznámý pojem.


Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Roso
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 17.9. 2007
Příspěvky: 758

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 2:13 pm    Předmět: Citovat

toora napsal:

P.S.
Věřím prospěšnosti soukromého popovídání si s Gorodeckým,
a tak ráda vidím, že se k němu zřejmě z Tvojí strany schyluje.


A proč si s ním soukromě nepopovídáš ty Tooro, když věříš, že je to tak prospěšné? Právě tobě to tuším nabízel. (možná se pletu) Strach,ze bys mohla vypadat za hlupáka,kdybys neuměla odpovědět na nějakou jeho otázku? Nebo máš pocit, že ty už to nepotřebuješ?
Tohle se mně taky honilo hlavou.Přiznám se,že nějaký hlas ve mně mně našeptával, že bestak všechno už vím, co asi mně tak může říct nového a pak ten stejný hlas vymýšlel ptákoviny na jeho odpovědi, aby se jen tak náhodou neztrapnil a nevypadal,že vlastně ví velké kulové. Ale když tenhle hlas utichl, tak...

RoSo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
samanka
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 24.10. 2002
Příspěvky: 3733

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 2:32 pm    Předmět: Citovat

Citace:

Samozřejmě se nedá zabránit tomu, že se někdo v diskusi drží stále toho svého vnímání konkrétního pojmu, nebo vůbec neví, co tím sám přesně myslí, a tím se pak celá diskuse spíše zamotává než naopak.

Smile


Laughing Tak tohle toořino prohlášení bych zařadila jako vtip dne Laughing


Co mi na této diskuzi hodně nesedí je něco, co je možná moje naivní představa co to v praxi osvícení či probuzení ve skutečnosti je.
Moje naivní představa vidí takového člověka jako někoho kdo prostě
a jednoduše v tom stavu JE a nepotřebuje se o něm dohadovat, dokazovat to sám sobě i celému okolí. Protože to všichni okolo vnímají
a ONO se to šíří. Nikam nemusí chodit, naopak ostatní jsou jím a jeho stavem přitahováni a přichází za ním.

šamanka
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
okenko
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 19.4. 2005
Příspěvky: 947

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 3:10 pm    Předmět: Citovat

Šami,

nezapomeň na misii Toory. Přijde - li Goro s probuzením a nabízí prožitek či jeho cestu, jsme konfrontování s budhistickou misií a jejím výkladem pojmů. Popisy a citace, jak vypadá či nevypadá osvícení, probuzení či opravdová Pravda. Jak bychom mohli vidět to, o čem píšeš? Nabízí se Ti buď jít cestou Toory - tudíž budhistickou nebo kontaktovat Gora s jeho nabídkou a prožitkem.

Žádný osvícený tady nic nepsal. Psalo se zde o tom, jak vypadá osvícený v budhistickém pojetí.

Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
toora
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 9.7. 2005
Příspěvky: 3774

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 3:55 pm    Předmět: Citovat

Roso napsal:
A proč si s ním soukromě nepopovídáš ty Tooro, když věříš, že je to tak prospěšné? Právě tobě to tuším nabízel. (možná se pletu) Strach,ze bys mohla vypadat za hlupáka,kdybys neuměla odpovědět na nějakou jeho otázku? Nebo máš pocit, že ty už to nepotřebuješ?


No, vidíš Roso a já měla za to, že je to jasně patrné, proč nemám potřebu tuto nabídku využít.
Tak tedy:

Citace:
Když jsem se před lety pochopila, jak to tak s tím naším malým jáčkem ve Skutečnosti je, trochu mi to připomnělo situaci, kdy jsem se jako dítě dozvěděla, že Ježíšek není (tedy ve smyslu pokládání dárků pod stromeček atd.).
A tak-nějak mne napadlo, že ani tohle dospělácké probuzení se z té dosud prožívané dokonalé iuze snad nemůže téměř nikoho z hledajících minout, pokud se jim dostane stejného „materiálu“, tj. naprosto stejné šance.
Další zkušenost mne přesvědčila, že je to, přeci jen, ještě trochu jinak...
A že tímhle vhledem, poznáním to všechno spíše začíná, než že by snad bylo dočista „hotovo“.


Citace:
Alegorické vnímání situace:
Je to jako když přijde začátečník na Zen. Po prvním setkání s Mistrem se dozví, že neexistuje a dost jasně to zažívá. Když dostane prvních pár koanů, zjistí, že to není všechno. V knize Mumonkan je koanů jestli si dobře vzpomínám určitě přes 1000(teď nevím jestli 1700 nebo 2700).

Takže první máme za sebou.
Výborně, všichni tady jsme moc rádi. Zbývá jich už jenom 999.

Někteří tady tuhle situaci zažili před mnoha lety, někteří dokonce před desetiletími. Všichni tady vědí, že nestačí jen ten "jeden vyřešit". I když to tak ideálně vypadá.
Proto ty otázky. Namátkou:
- co je to prázdnota
- co je soucit
- "jen jedna věc"
- touhy a nerozpoznané tendence


Citace:
Z hinduistické tradice vzešly otázky pomocí nich hledáš ono jakkoli uchopitelné já, a pokud si je kladeš, tak se toto jáčko skutečně najít nedá. Prostě jakákoli naše dosavadní identita je smyšlenkou, a takto postupujíc, krok za krokem, prostě nic konkrétního nenajdeš. Tohle pro někoho může být poměrně silný zážitek, který způsobí, že se tím na chvíli mysl vyautuje (podobně jako je tomu u koanů, které dává Mistr svým žákům, ty také jakoby nemají řešení, a to jejich řešení spočívá vlastně především v neřešení, protože především, té rádoby vševědoucí omezené osobní mysli, poukazují na její omezenost). Toto hledání malého jáčka je tedy negace jakékoli představy o tom, čím jsme - „Neti-neti“.
Výsledkem je, že v okamžiku vyčerpání odpovědí se tyto naše představy o „já“ zprázdní, což může přivodit onen zmiňovaný okamžik naprostého spontánního odevzdání, stejně jako u něčeho jiného, co je pro nás naprosto zásadní, ale v tuto chvíli neexistuje žádné řešení.
Zjištění, že tím, čím jsem se cítil doposud být, to neexistuje, je zásadní, ale uvést tuto skutečnost v život je věc další.


Nevím, Roso, jestli jsi tu debatu četl celou, nebo ať teď uvidíš, proč není důvod, abych využila nabídky Gorodeckého.
Ani nevím, jestli vidíš, že nepopíram obsah toho, co Goro píše, když říká: „Je třeba se podívat...“a „jasně vidíš že...“ Pokud by jsi chtěl být objektivní, potom by jsi mohl nahlédnout do minulosti, kde se v některých svých příspěvcích zmiňuji o neexistenci osobního já, tedy této naší iluzorní identitě. Neexistenci něčeho takového můžeš neustále ověřovat během celého zcela běžného dne.
Není to tedy tím, že bych neviděla to, co Gorodecký, jen se prostě nevidím jakožto Probuzená, ani toto nenabízím. Každý děláme to, co dělat musíme, a není nic zlého na tom, když se někdo nabídne, že si s tebou na to to téma popovídá.

Celá debata vznikla na základě něčeho jiného, tj. v chápání slova Probuzený.

Jinak celkem souhlasím s vyjádřením Šamanky v tomto:
Citace:
Moje naivní představa vidí takového člověka jako někoho kdo prostě a jednoduše v tom stavu JE a nepotřebuje se o něm dohadovat, dokazovat to sám sobě i celému okolí. Protože to všichni okolo vnímají a ONO se to šíří. Nikam nemusí chodit, naopak ostatní jsou jím a jeho stavem přitahováni a přichází za ním.


A nevidím to jako naivní představu, moje zkušenost je stejná.

Co mne ale ještě trochu překvapuje, že se někdo domnívá, že praxe Nauky je něco jiného než práce s myslí. Že se ho to nějak absolutně nemůže týkat, když se narodil ve střední Evropě.
Že loupání slupek cibule je nějaké jinačí než třeba v Indii, že tam snad mají jinou cibuli, jiný ruce, nebo pro nás zcela nepřijatelný postup. A to jenom vzhledem k tomu, že tam nemluví Česky a mají pro cibuli jiný výraz.

Faktem ale bude, že tedy asi něco sděluji těžko pochopitelným způsobem, když to z toho nelze poznat.


Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
toora
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 9.7. 2005
Příspěvky: 3774

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 4:05 pm    Předmět: Citovat

okenko napsal:
Žádný osvícený tady nic nepsal.


Opravdu ne, Okénko? Laughing
To asi nějak čteme každá trochu něco jiného.

Gorodeckyj napsal:
Psali jsme si asi hodinu a pak musel odejít s tím, že budeme pokračovat druhý den. Druhý den jsem za další hodinu byl probuzený.



Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
okenko
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 19.4. 2005
Příspěvky: 947

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 4:14 pm    Předmět: Citovat

Tooro,

v mé terminologii není osvícený a probuzený totéž.


Dále v popisech Tvých konceptů nebudu pokračovat.

M.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
toora
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 9.7. 2005
Příspěvky: 3774

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 4:23 pm    Předmět: Citovat

okenko napsal:
Tooro,

v mé terminologii není osvícený a probuzený totéž.


Jde o to, co jsi napsala Ty:
Citace:
Žádný osvícený tady nic nepsal.

A to pravda není.
Gorodeckyj mj. napsal, že osvícení a probuzení je totéž.

Takže jde o prostá fakta, nikoli o nějaké výklady konceptů.


Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
okenko
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 19.4. 2005
Příspěvky: 947

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 4:29 pm    Předmět: Citovat

Tooro,

vím, že toužíš být tam, kde se něco děje a rozsévat Pravdu. Misijní činnost ale není to, proč se sem chodím. Chodím sem se s ostatními dozvídat o jejich cestě, která mi může býti inspirací. Tou budhismus Tebou rozsévaný není. Existují stránky, kde se mohu v diskusích nad tímto směrem dozvědět, budu-li kdykoli potřebovat.

Gorodeckého jsi zavrhla. Proč ještě stále bdíš na tomto vláknu?

Probuzení od Gora nepotřebuješ, tak proč? Držet nás, abychom
se nezatoulali do blbostí či blábolů?

Děkuji, Tooro, Tvoje misie není mým šálkem čaje.

Diskuse o pojmech - proč, ty máš přece jasno a my se buď přidáme k Tvým pojmům či nikoliv.

Respektuj moji cestu.
Děkuji.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
zeto
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 3.5. 2002
Příspěvky: 1650

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 5:37 pm    Předmět: Citovat

okenko napsal:

Děkuji, Tooro, Tvoje misie není mým šálkem čaje.

Diskuse o pojmech - proč, ty máš přece jasno a my se buď přidáme k Tvým pojmům či nikoliv.

Respektuj moji cestu.
Děkuji.


Ahoj Okénko:), nečetl jsem ani celé vlákno, a v podstatě jen kousek "roztržky" mezi Tebou a Toorou. Připomněla jsi mi malé dítě, kterému řekneš, nedělej to..... a to dítě i kdyby původně to nechtělo udělat, jde a udělá to.

jen bych v tomto případě, než uděláš hop, se dvakrát rozhlédnul, do čeho můžeš spadnout.

Každopádně pro mě osobně význam probuzený znamená:

a) uvědomit si, že život je něco víc než bedna špinavých ponožek a krajíc chleba s máslem a medem.
b) že žiji život vědomě
c) že procitnu ze spánku
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
toora
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 9.7. 2005
Příspěvky: 3774

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 6:12 pm    Předmět: Citovat

okenko napsal:
Tooro,

vím, že toužíš být tam, kde se něco děje a rozsévat Pravdu.

No, když víš, tak přes to vlak nejede. Smile
Uvažovala jsi někdy o tom, kde v Tobě bere to neustálé hodnocení osoby namísto toho, abys ses věcně vyjádřila k samotnemu předmětu disuse, k tomu, co kdo skutečně píše? Prozradím Ti to, i když o to nestojíš. Za takovouto neustávající potřebou jou spouštěcí mechanismy, nepřijetí, tedy neuvědomovaný strach.

okenko napsal:
Existují stránky, kde se mohu v diskusích nad tímto směrem dozvědět, budu-li kdykoli potřebovat.

Ano, to můžeš, ale dokud nezačneš chtít skutečně pracovat se svojí myslí, potom by to bylo kontraproduktivní. Ego totiž velmi dobře tuší, že by mohlo přijít o svoji dosavadní pozici, bojí se.
Stejný důvod je za tím, proč někdo "neriskne" si s Gorem popovídat. Cool

Citace:
Gorodeckého jsi zavrhla. Proč ještě stále bdíš na tomto vláknu?

Probuzení od Gora nepotřebuješ, tak proč? Držet nás, abychom
se nezatoulali do blbostí či blábolů?
Děkuji, Tooro, Tvoje misie není mým šálkem čaje.

Žasnu, kde bereš takovýto soud? Z toho, že Ty zavrhuješ mne?
Neumím někoho zavrhnout a nejenom že nezavrhuji Gorodeckého, ale ani nepohrdám tím, co píše, kromě toho, že nesouhlasím jen s tím jedním, co jsi, ačkoli nevím proč, četla. Nejraději bys zřejmě byla, kdybych si šla povídat někam jinam, protože „my reikisti přece....“

Tohle je zajímavý fenomén, myslet si, že když s Tebou někdo nesouhlasí, automaticky Tě zavruhuje. Čím to tak asi bude? Confused

Jestliže máš odpor k terminologii, která je ve Tvém chápání spojena pouze s buddhismem, potom jsi měla zcela jasnou volbu číst - nebo nečíst toto vlákno nazvané „Probuzení“.
To že nemusíš stůj co stůj číst nic z toho, co „není šálkem Tvého čaje“ Tě zatím asi nenapadlo.

Píšu pro ty, kteří to čtou, ne pro ty, kteří to nečtou a které to absolutně nezajímá.
A napíšeš-li nepravdu, nepočítej s tím, že budu jen přihlížet. Vím, že by Ti vyhovovalo, kdybych volila slova pouze podle Tvých představ, ale Tvoje představy se od toho, o čem píši dosti výrazně liší.


Citace:
Diskuse o pojmech - proč, ty máš přece jasno a my se buď přidáme k Tvým pojmům či nikoliv.

Je až obdivuhodné, jak si dokážeš vysvětlit to, co píšu.
Nejde o pojem, a už vůbec o nějaké jeho přisvojení si, ale o jeho obsah. A jestli se dá na něčem shodnout, nebo nikoliv, to už je věc individuální.


Citace:
Respektuj moji cestu.

Nevím, co tím myslíš. Tobě přece „vadí“ co a jak tady píšu, čímž popíráš jakýkoli možný přínos mého psaní.

Vidím, že Tvoje nelibost je zřemě silnější než snaha porozumět tomu, co se ti snažím říct. Díky tomu, co živí jakoukoli nelibost si dovoluji typnout, že nakonec z toho rozhovoru s Gorem couvneš. Wink
I když bych se oc ráda mýlila. Sad

Tak ahoj Okénko.


Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
zeto
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 3.5. 2002
Příspěvky: 1650

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 6:36 pm    Předmět: Citovat

Tooro: otázka do pranýře: z toho cos napsala:
Citace:
Vidím, že Tvoje nelibost je zřemě silnější než snaha porozumět tomu, co se ti snažím říct. Díky tomu, co živí jakoukoli nelibost si dovoluji typnout, že nakonec z toho rozhovoru s Gorem couvneš.
I když bych se oc ráda mýlila.


Mám dojem určitého podsouvání a lehké navigace Okénka někam...... zdá se mi to nebo je to lehká manipulace?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
toora
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 9.7. 2005
Příspěvky: 3774

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 9:34 pm    Předmět: Citovat

zeto napsal:
Mám dojem určitého podsouvání a lehké navigace Okénka někam...... zdá se mi to nebo je to lehká manipulace?

Ahoj Zetí.

Hele, co bych tak takovu manipulací chtěla nebo mohla docílit?
Pro sebe nic, tak akorát velký kulový. Smile

To, co jsem napsala vychází z pozorování zákonů příčiny a následku.
Když některý věci dostatečně dlouho pozorujeme, nebo dokonce je sami okusíme, tak pokud se jistý princip opakuje, stává se z toho poučení.

Je to jako, když teď sáhneš rukou na doběla rozpálená kamna, spálíš se. A stejné zákonitosti se dají vypozorovat v našem myšlení a jednání, právě díky práci s myslí. Vidíš, že to a tohle s tebou dělá toto a támhleto něco jiného a další podnět třeba vůbec nic, atpod.
Potom, když jsi k sobě dostatečně upřímný a poctivý (abych nedráždila nepoužiji slovo opravdový), tak se díváš víc a víc do hloubky a vidíš, co je u kořene té konkrétní tvé emoce, projevu. Na co jsi "reagentní" a k čemu "reizistentní", nebo prostě neutrální. Ačkoli máme každý trochu jiné spouštěče, tedy každý z nás reaguje (emotivně) na jiné věci, tak ten princip vzniku a důsledku je stejný a stejně se také projevuje.

Nejdříve ale tohle vše musím rozpoznat u sebe, naprosto zřetelně si je uvědomit, a až potom to mohu zcela bezpečně poznat u druhého.
(Mimo jiné, tím, že si to sama sobě přiznám se tahle reakce postupně uvolní a nevědomé reakce na tyto spouštěče postupně ztrácejí svoji moc a sílu.)

Když si ale někdo bude nalhávat, potom se mohou tyto obranné mechanismy jen na chvíli schovat a pak se demonstrovat ještě silněji, aby se tak dostaly z nevědomí do vědomí.

Nevím, jak jinak tohle přiblížit, natož stručně. Snad tedy jakési shrnutí.
Když vidíš, že například dítě chce sáhnout holou rukou na rozpálenou plotnu, víš, že když se ti podaří ho zastavit, nedoje k popálení, když ten pohyb stačí dokončit, spálí se.
A z této kauzality v našem dění "vnitřním" vychází i ten můj typ (nikoli však jistota) že k tomu rozhovoru nedojde. A pokud bych tímhle přispěla k tomu, že dojde, mohlo by to být jenom ku prospěchu.

Jak to ale dopadne doopravdy, to záleží jen a pouze na Okénku.


Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Roso
Spisovatel na n-tou :-)
Spisovatel na n-tou :-)


Registrace: 17.9. 2007
Příspěvky: 758

PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2011 9:43 pm    Předmět: Citovat

toora napsal:

Nevím, Roso, jestli jsi tu debatu četl celou, nebo ať teď uvidíš, proč není důvod, abych využila nabídky Gorodeckého.
Ani nevím, jestli vidíš, že nepopíram obsah toho, co Goro píše, když říká: „Je třeba se podívat...“a „jasně vidíš že...“ Pokud by jsi chtěl být objektivní, potom by jsi mohl nahlédnout do minulosti, kde se v některých svých příspěvcích zmiňuji o neexistenci osobního já, tedy této naší iluzorní identitě. Neexistenci něčeho takového můžeš neustále ověřovat během celého zcela běžného dne.
Není to tedy tím, že bych neviděla to, co Gorodecký, jen se prostě nevidím jakožto Probuzená, ani toto nenabízím. Každý děláme to, co dělat musíme, a není nic zlého na tom, když se někdo nabídne, že si s tebou na to to téma popovídá.



Z tohoto pohledu to chápu.

RoSo
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Pelmel Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 23, 24, 25  Další
Strana 15 z 25

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
phpBB port v2.0.7 based on Tom Nitzschner's phpbb2.0.6 upgraded to phpBB 2.0.7 standalone was developed and tested by:
ChatServ, mikem,
and Paul Laudanski (aka Zhen-Xjell).

Version 2.0.7 by Nuke Cops © 2004 http://www.nukecops.com




Web pohání Copyright © Redakční systém UNITED-NUKE. Všechna práva vyhrazena.
Čas potřebný ke zpracování stránky: 0.15 sekund