Zaslal: pá leden 03, 2014 7:11 pm Předmět: řezavá bolest v krku
Hezký večer,
Asi před třemi týdny jsem dle lékaře prodělala angínu, léčenou antibiotiky.
Po antibiotikách mi bolest v krku zmizela.
Nyní se zase před dvěma dny objevila znovu. Mám však podezdření, že se nejedná o angínu.
Před první bolestí v krku jsem celý den kydala koňský hnůj, který nám ze statku přivezli na pozemek na valníku, nakládala jsem jej na kolečko a rozvážela po zahradě. Bolest v krku se objevila hned večer , začala na levé straně a postupně se rozšířila i na pravou stranu a druhý den jsem měla oteklé uzliny. Neměla jsem teploty, rýmu ani kašel, jen takovou řezavou bolest jako bych místo slin polykala střepy.
Nyní mi před dvěma dny přivezly znovu hnůj a vše se navlas stejně opakovalo jen s tím rozdílem, že bolest v krku začala již po 3 hodinách kydání hnoje. Lékař nechce nic slyšet o tom, že by se mohlo jednat o nějakou infekci z hnoje a opět určil angínu.
Nemáte někdo nějakou podobnou zkušenost ? Nesetkali jste se s něčím podobným ?
No rozhodně je kladnější než k převážení koleček plných betonu
Ale abych pravdu řekla, touhle dobou jsem většinou listovala časopisy o zahradě a vymýšlela co kam a jak vysázím, ale nyní se skoro děsím jara, jak zvládnu práci na zahradě po tom hnojení.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.