Zaslal: čt červen 23, 2011 8:58 am Předmět: Soukromé zprávy - dotaz
Mám dotaz technického charakteru. U soukromých zpráv se u mě zaplněnost jednotlivých složek (doručené, odeslané atd.) blíží podle ukazatele 100 procentům, přitom tam těch zpráv zas až tolik nemám (cca 50 v každé složce). Chci se proto zeptat, zda musím starší zprávy smazat, abych mohl soukromé zprávy nadále používat nebo jestli lze schránku něják rozšířit popř. zprávy někam přesunout ?
Ahoj Pepo, nemusíš nic mazat, protože kapacita je 50 zpráv ( přijatých ) a automaticky se ti vymazávají ty nejstarší doručené. Na ty procenta moc nekoukej, myslím, že to trochu kecá .
Jak je to u odeslaných, to nevím, to neřeším.
Když si chceš nějaké zprávy dát do ,,,uložených", tak tam ta kapacita je velká. Ale nezachováš je tam na furt.
Před uzamčení fóra jednou za hodně dlouhou dobu ( cca 2 roky ? ) dá Broněk včas echo, abychom si data zazálohovali.
Snad ti odpoví někdo, kdo tomu rozumí. Já to nejsem, ale aspoň něco.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.