Zaslal: čt květen 05, 2011 2:49 pm Předmět: Vyzkoušejte si brány a barevné dýchání
Pro pozitivní růst a splnění svého životního úkolu je možno využít
--otevření se své negativitě/pokud takovou máš/ a její přeměnu
--otevření se k možnosti odpuštění a tím snížení 1/7 karmy
--otevřít brány své aury pro fialové a bílé světlo
--poděkovat za nové životní náplně
Nechte své pocity proudit,hlavně ty,které máme sami o sobě
OTEVŘI BRÁNU
--BRANOU PROCÍTĚNÍ SVÉ SLABOSTI VEJDEŠ DO SVÉ SÍLY
--BRANOU PROCÍTĚNÍ SVÉ BOLESTI VEJDEŠ DO SVÉ RADOSTI
--BRANOU PROCÍTĚNÍ SVÉHO STRACHU VEJDEŠ DO BEZPEČÍ
--BRANOU PROCÍTĚNÍ SVÉ OSAMĚLOSTI VEJDEŠ DO SCHOPNOSTI NAPLNĚNÍ LÁSKY A PŘÁTELSTVÍ
--BRANOU PROCÍTĚNÍ SVÉ NENÁVISTI VEJDEŠ DO SVÉ SCHOPNOSTI MILOVAT
--BRANOU PROCÍTĚNÍ SVÉHO ZOUFÁNÍ VEJDEŠ DO SVÉ PRAVDY A OPRÁVNĚNÉ MADĚJE
BRANOU PROCÍTĚNÍ NENAPLNĚNÝCH POTŘEB SVÉHO DĚTSTVÍ DOJDEŠ
K JEJICH NAPLNĚNÍ V SOUČASNOSTI
Zaslal: st květen 18, 2011 8:58 pm Předmět: Vyzkoušejte si brány
NAMASTÉ
ať je postoj k branám takový,jaký je,pokračuji v druhém bodu:
OTEVŘENÍ SE MOŽNOSTI ODPUŠTĚNÍ a tím snížení 1/7 karmy-LÁSKOU.
Každý člověk na této zemi potřebuje lásku,kterou vnímá a která je rozdávána druhému,Tato láska dává každému možnost žít,milovat,vnímat krásu,která je zde každý den.V tento každý den může žít láskou a nebát se odpustit.
Odpusťte procítěním k sobě slovy:ODPOUŠTÍM SOBĚ VŠE,NIC Z TOHO MĚ VÍCE NEZATÉŽUJE /3X/
Odpusťte s procítěním těm,kteří Vám ublížili:ODPOUŠŤÍM /komu/ pro život v lásce VŠEM a VŠECHNO./3x/
Požádejte o odpuštění/při setkání osobně a když nelze,pak jen mentálně
PROSÍM-ODPUSŤ MI //toto a toto/ a rozlučte se přátelsky-Postupně všem.
.
Nebojte se požádat o milost a odpuštění Boha-svým poznáním Prvotního Stvořitele,Absolutno,Nehybného hybatele aj. a otvírejte své srdce
//4.čakru,6.čakru,Hvězdu jádra a Haru--do nich nechte vstoupit paprsek
lásky-fialový paprsek transmutace 1/7 karmy//V těchto místech je Bůh s vámi,tak jak může být jen Otec.
Pokoj a mír je odpuštěním a tento den je začátkem Cesty ke Světlu a lásce velkými slovy:PROSÍM ODPUSŤ PRO LÁSKU,PRO EXISTENCI LIDSTVA a ZEMĚ a NAŠI NADĚJI.//3X//
Světlo Světa a vesmíru -láska je nám nabízena-jen se této lásce otevřít milosrdenstvím.Vnímejte krásu slova,pak i mír a pokoj,smíření i odpuštění
přináší sílu lásky,kterou budete obejmuti ,ochráněni a dostanete vše
co tvá duše potřebuje.Pak radost,štěstí,nadšení s láskou rozdávej jako dar,protože všichni touží znát,cítit,a vědět,otevřít se a milovat.
Láska takto není jen cesta,ale žitá pravda,která dává každému šťastný a dlouhý život.
Tímto jsou předpoklady pro otevření své aury pro fialové a bílé Světlo Stvoření a tím poděkovat /pokud toto bylo novum/za novou životní náplň.
Naposledy upravil AROHOJ dne čt květen 19, 2011 6:21 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zaslal: st květen 18, 2011 9:21 pm Předmět: Re: Vyzkoušejte si brány
AROHOJ napsal:
Každý člověk na této zemi potřebuje lásku,kterou vnímá a která je rozdávána druhému,Tato láska dává každému možnost žít,milovat,vnímat krásu,která je zde každý den.V tento každý den může žít láskou a nebát se odpustit.
Odpusťte sobě slovy:ODPOUŠTÍM SOBĚ VŠE,NIC Z TOHO MĚ VÍCE NEZATÉŽUJE /3X/
Odpusťte těm,kteří Vám ublížili:ODPOUŠŤÍM /komu/ pro život v lásce
VŠEM a VŠECHNO./3x/
Požádejte o odpuštění/při setkání osobně a když nelze,pak jen mentálně
PROSÍM-ODPUSŤ MI //toto a toto/ a rozlučte se přátelsky-Postupně všem.
.
Každý ví, že by měl odpustit, ale ne vždy je to pro toho člověka snadné. Také je důležité odpustit sám sobě a ne každý to ví. Zrovna tak jako to, že lze odpustit i člověku, který už nežije.
Pokud se neodpouští přes 4. čakru, tedy z celého srdce, není to o ničem.
Moje kamarádka ví, že by měla odpustit, snad i chce, ale vůbec jí to nejde. Říká, že to nedokáže.
A já se ptám, jestli je to tím, že nemá ráda sama sebe? Že lásku dává, ale neumí jí přijímat? Může absence sebelásky souviset s neschoností odpouštět?
Zaslal: so květen 21, 2011 11:07 pm Předmět: Vyzkoušejte si brány
NAMASTÉ
Pomoc po spirituelní stránce je možné procítěním barev ,takzvaným trojplamenem fialového paprsku který se skládá 5/barvy zelené-léčba duše,
7/barvy fialové-odpuštění 4/barvy bílé-odejmutí nežádoucího.
K procítění barev,pro toho kdo toto nezkoušel je nápomocná hudební meditační CD od Osho.
Je i možnost požádat nositele daných paprsků: 5/Archanděla Rafaela
7/Archanděla Ezekiela(Zadkiela) 4/Archanděla Gabriela
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.