Zaslal: pá únor 04, 2011 1:18 pm Předmět: Něco milého
Často se necháme strhnout k tomu, že na druhé zaměříme svůj kritický zrak, což může být někdy potřeba. Ale řekl bych, že ještě důležitější je vidět v každém člověku to dobré, co v něm je, i když to někdy může být zakryto hrubou slupkou nebo našimi zamlženými brýlemi .
Takže otevírám toto vlákno, s návrhem, abyste řekli něco milého autorovi příspěvku, který přispěl těsně před Vámi.
Mně nic milého říkat nemusíte (ale na tomto vláknu prosím ani nic brblavého, aby nebyl porušen jeho záměr ). Klidně někdo řekněte něco hezkého někomu jinému, a další potom navažte. Třeba to někomu prosluní den.
Krásná diskuse
Když jsme spolu naposledy hovořili přes telefon, jakmile jsme spolu začali komunikovat, opět jsem byl svědkem toho jak se z Tebe šíří mír. Opět jsem cítil jak hluboké a míruplné je bytí v Tvé přítomnosti.
Často se necháme strhnout k tomu, že na druhé zaměříme svůj kritický zrak, což může být někdy potřeba. Ale řekl bych, že ještě důležitější je vidět v každém člověku to dobré...
Pěkný nápad, Mirku.
A protože vidím, že si lidé toto vlákno čtou, ale nikdo se do toho nehrne, tak si dovolím začít. A stejně jako Tyž - ne že by snad někdo musel o mne něco napsat, to tedy fakt ne. Spíš počítám, že by mne mohli doplnit, protože jsem si jistě nevšimla všeho.
Vnímám naše vlastnosti jako sliné a slabé stránky, protože mi není blízká klasifikace na dobré a špatné, to ale jen na okraj, abych mohla napsat, jak vnímám ty silné stránky některých ze zdejších obyvatelů. Tedy alespoň těch, kteří mi teď napadají, pokud bych na někoho zapomněla, tak se omlouvám, ale není to opomenutí úmyslné. I pořadí je čistě náhodné.
Abych upřesnila, tak se předem omlouvám, že je to výčet neúplný, protože některé z vlastností se sice snažím pojmenovat u jednoho, ale vládne jimi mnohý z jmenovaných zrovnatak, a píšu jen o tom, co je pro mne osobně (a jistě tedy velmi subjektivně) zjevné. Někde je to třeba jen jedno slovo, to ale neznamená, že bych to jedno vnímala jako "méně", ale někdy mi to vyjadřuje to podstatné, co z toho jeho projevu cítím. Dovolím si to vyjádřit ve zkratce, tj. bez nějakého rozvedení, kterého myslím netřeba.
A jak mě můj nos táhnul do kuchyně za tou vůní, tak jsem úplně zapomněl na Tebe. No jo, jídlo je jídlo...
Takže Katka: láskyplná, empatická, vyrovnaná, touží po Pravdě a objevuje ji, altruismus, vstřícnost, sdílení, statečnost, přímost, smysl pro humor, schopnost přiznat si chybu, touha po harmonii...
za lásku, kterou do svých příspěvků vkládáte
za Vaši vášnivost hájit Váš názor
za Vaši odvahu sdílet Vaše niterné myšlenky a pocity s ostatními
za Vaši ochotu vyzařovat Vaši pravdu a pravdivost
za Vaši ochotu komukoliv, kdo potřebuje pomoci
za to, že jste ochotni šířit do světa lásku, čistotu, světlo a dobro
za to, že jste se rozhodli narodit a nechali se poznat
za to, že jste
Chtěl jsem napsat podobná slova a tak tedy děkuji všem i tobě Polgaro1, že tě mohu citovat a použít tvá slova...
polgara1 napsal:
a já Vám všem děkuji :
za lásku, kterou do svých příspěvků vkládáte
za Vaši vášnivost hájit Váš názor
za Vaši odvahu sdílet Vaše niterné myšlenky a pocity s ostatními
za Vaši ochotu vyzařovat Vaši pravdu a pravdivost
za Vaši ochotu komukoliv, kdo potřebuje pomoci
za to, že jste ochotni šířit do světa lásku, čistotu, světlo a dobro
za to, že jste se rozhodli narodit a nechali se poznat
za to, že jste
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6Další
Strana 1 z 6
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.