Zaslal: ne září 13, 2009 1:35 pm Předmět: Upozornění na zajímavou akci
Dostala jsem pozvánku na cvičení
PĚT TIBEŤANŮ.
Moc mě mrzí, že díky okolnostem jsem vyřazena ze všech naplánovaných aktivit, nicméně dávám tuto informaci ,,dál " . Začíná se 24.9. v Praze na Chodově a možná je tady někdo, komu by toto cvičení pomohlo.
Rád bych doporučil meditační retreat s vynikajícím rakouským učitelem meditace Christophem Koeckem, který žil 17 let jako buddhistický mnich, převážně v Thajsku. Jeho patrně nejvýznamnějším učitelem byl slavný mnich Ádžán Čá z Thajské lesní tradice.
Takže: Cholín (Hořovická chata) ve dnech 23. - 25.10.
No vidiš to,Damao s cestou intuice.....Kdybych mohla,jsem tam s tebou.....
Džarmí zdraví
No jasně , že bych šla na intuici Karla Daňka.
Potom bych si rozhodně nenechala ujít přednášku o Feng Shui manželů Černákových a byla bych zvědavá i na další přednášky .
Ale 12. - 14. 3. je další festival ,, Miluj svůj život" , tak tam se určitě potkáme .
měla jsem spíš na mysli nějaký kurzík, který by byl zaměřený na pochopení podstaty těch karet. Také výklad, který by vysvětloval význam symbolů a také nějaká praktická cvičení - ukázky, jak se dá různě s kartami pracovat.
Ale jinak děkuji za zajímavé odkazy. Ještě si to pročtu.
Evik: Takový kurs dělal taky Damao (Intuitivní výklad karet), ale už dlouho v Praze žádný nevypsal. Sám bych se možná taky zúčastnil. Třeba si to tady Damao přečte a vyjádří se, jestli něco v blízké době bude.
Jinak si myslím, že není nutné znát něják speciálně podstatu těch karet, nejednoduší je řídit se vlastní intuicí tj., co mi ta karta připomíná, co se vybavuje když jí vidím apod. to je možná objektivnější než té kartě přikládat významy vyčtené z nějákého manuálu.
Evik: Takový kurs dělal taky Damao (Intuitivní výklad karet), ale už dlouho v Praze žádný nevypsal. Sám bych se možná taky zúčastnil. Třeba si to tady Damao přečte a vyjádří se, jestli něco v blízké době bude.
No, to je přesně to, co mám na mysli. Možná, že kdyby se našlo víc zájemců, že by se mohlo něco uskutečnit...Už jsme dva .
Citace:
Jinak si myslím, že není nutné znát něják speciálně podstatu těch karet, nejednoduší je řídit se vlastní intuicí tj., co mi ta karta připomíná, co se vybavuje když jí vidím apod. to je možná objektivnější než té kartě přikládat významy vyčtené z nějákého manuálu.
Právě z toho důvodu by byl dobrý nějaký třeba jenom víkendový kurzík, vidět, co všechno a hlavně jakými způsoby se dá s nimi pracovat. Stejně si každý do toho vloží vlastní systém. Každá karta může být viděna mnoha způsoby a to určitě v manuálu nebude. Záleží asi na tom, komu je budu vykládat, co ten člověk očekává, jestli je v depresi a nebo v euforii, prostě chtěla bych něco víc, než je v tom manuálu.
Nevíte někdo o nějakém kurzu pro práci se Symbolonem pro začátečníky?
Symbolon mi leží v hlavě od té doby, kdy ho předváděl Damao na jednom z našich setkání. Letos mi ho konečně přinese Ježíšek a já se už nemůžu dočkat .
Evi, velmi rád uspořádám v Praze kurz karte-terapie se Symbolonem. Jde nejen o podstatu karet, ale také o podstatné otázky našeho života, ve kterých se vyznat nám může pomoci právě Symbolon. Tak co třeba víkend 15. - 16. ledna? Začali bychom v pátek 14. a skončili v neděli ve 14 hodin?
Přidá se někdo další?
Dcera řeší manželskou krizi, v podstatě už má jasno. Nejsem na ničí straně, jsem oporou pro dceru i pro zetě, protože vím, že situace není jednoduchá ani pro jednoho z nich.
Díky mému soustavnému čištění ( Hooponopono) rozchod stále probíhá bez velkých dramatických okamžiků. Cítím, že konečné rozhodnutí by mělo padnout ještě v tomto roce.
Jít do toho nového s ,,čistým štítem".
Zkusila jsem vytáhnout 3 karty místo dcery, ale ponořila jsem se do problému, který právě řeší ona. Jsou to tyto:
Vím, že Symbolon není o naději , ale o rozpomínání. Já v těch kartách její příběh nebo pocity vidím, vnímám. Ale Damao, chtěla bych tě poprosit, jestli bys je mohl pro ukázku nějak stručně interpretovat. Jak by to asi mělo vypadat?
Chci také touto cestou Symbolon ukázat těm, kteří ho neznají. Třeba je také osloví tak, jako mě a zauvažují o kurzu, který nám Damao v lednu nabízí.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Další
Strana 1 z 7
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.