Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ANAJ Zkušený uživatel

Registrace: 8.5. 2009 Příspěvky: 31
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 7:41 pm Předmět: Léčení rakoviny a meta. |
|
|
Jak mohu pomoci svému tatínkovi s léčením rakoviny plic,jsou už metastáze v nadledvince,metastáze na mozku a nádor na čele pod kůží bez metastáz.
Potvrzeno před měsícem,po mém reikování nemá žádné průvodní jevy,které by měl mít..........????!!!! ale se bojím co bude dále následovat , v lednu půjde možná na chemo, času má málo,tak aspoň důstojný konec. PORAĎTE  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dagmary Velmi zkušený uživatel

Registrace: 25.9. 2004 Příspěvky: 77
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Psychedelic Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 11.6. 2005 Příspěvky: 745
|
Zaslal: út prosinec 29, 2009 2:31 pm Předmět: |
|
|
Zuzana Terešová spolupracovala/spolupracuje s onkologickým ústavem ohledně léčení rakoviny pomocí makrobiotiky.
http://www.macrobios.cz/cs/teresova-macrobios
Takže možná by konzultace u ní a následné přejití na MB alespoň snížilo bolesti a průběh. Když už by tělo nemělo sílu na regeneraci. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annaka Excelentní uživatel

Registrace: 4.12. 2008 Příspěvky: 241
|
Zaslal: út prosinec 29, 2009 7:00 pm Předmět: |
|
|
Moje matka se jmenuje Eva Joachimová a napsala Knížku Rakovina, země neznámá.
Citace: | Eva Joachimová, Radoslav Svoboda:
Rakovina, země neznámá
Průvodce onkologickými terapiemi západní medicíny, tradiční čínské medicíny i nejznámějšími alternativními metodami léčby nádorových onemocnění, jejich klady, zápory, vedlejšími účinky.
|
Má dobré výsledky s léčbou rakoviny a zabývá se tradiční čínskou medicínou.
Pokud by jsi chtěla napiš mi soukromou zprávu a já Ti na ní dám telefonní číslo, popřípadě další informace.

Naposledy upravil Annaka dne st prosinec 30, 2009 12:05 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sunnyi Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 15.12. 2004 Příspěvky: 1031
|
Zaslal: út prosinec 29, 2009 9:17 pm Předmět: |
|
|
S léčbou rakoviny, bohužel jen v nepříliš rozvinutém stádiu, má četné zkušenosti také pan Bryčka z Nové Vsi u Litomyšle. Používá k tomu přípravky MUDr. Jonáše. Vím, že s nimi pracuje spousta lidí, jeho znám ale osobně, takže mohu doporučit.
Mirek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
brahman Velmi zkušený uživatel

Registrace: 27.8. 2007 Příspěvky: 77
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 6:53 am Předmět: |
|
|
Zrovna čtu knihu Cesta od Brandon Bays. Sama se za 6 týdnů vyléčila z rakoviny a popisuje zde její systém uzdravování. Nevím ale jestli ten její terapeutický systém zde v čechách někdo používá. Zkus prohledat internet, možná budeš mít štěstí.
Já osobně bych také zkusil ten javorový sirup. V diskuzi na serveru www.patakyovi.cz se o něm píše, a když požádáš "Martina" (je tam skoro furt) tak ti pošle mejlem návod na přípravu.
Držím ti palce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ANAJ Zkušený uživatel

|
Zaslal: po leden 04, 2010 12:51 pm Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ANAJ Zkušený uživatel

|
Zaslal: po leden 04, 2010 1:00 pm Předmět: |
|
|
Mockrát děkuji za pomoc,ale dneska nám řekl lékař,že má jen 2/3 měsíce života,a prej záleží na nás jak důstojný konec chci pro svého tatínka,chemo už asi nebude k ničemu,měl jít do Prahy na gama nůž,ale ta to vzdala,atak si ho sama udržuji jak mohu,kašel má maličký,bolesti skoro žádné,ale ho musím reikovat dvakrát po 40 minutách,ani nehubne a jí pěkně,tak snad dělám vše správně.tak držte pěstiči abych to i já vydržela co se týký rozumu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sanmoon Excelentní uživatel

Registrace: 11.6. 2009 Příspěvky: 141
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ANAJ Zkušený uživatel

|
Zaslal: po leden 04, 2010 9:26 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za kontakt  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Roso Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 17.9. 2007 Příspěvky: 758
|
Zaslal: út leden 05, 2010 11:39 am Předmět: |
|
|
Navrhuji abychom tvému tatínkovi posílali hromadně energii.
Se mnou počítej.
RoSo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mrjohn888 Zkušený uživatel

Registrace: 20.7. 2005 Příspěvky: 43
|
Zaslal: st leden 06, 2010 10:38 am Předmět: |
|
|
Připojuji se k doporučení kontaktovat pana Palána nebo někoho jiného, kdo používá léčení "Já Jsem". Pan Palán je schopen i zajistit působení dalších lidí stejnou metodou, aby byl účinek větší.
Držím palce! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ANAJ Zkušený uživatel

|
Zaslal: st leden 06, 2010 9:57 pm Předmět: |
|
|
Z celého srdce děkuji,ale chodit sním už nikam nemohu,je v nemocnici,nedalo se to zvládnout,metastáze na mozku jsou silnější,má tlak 190/100,glikemie 9 až 22,svěrače se úplně uvolnily, atak má plíny a je přikurtovaný no prostě hrůza,ale i tak se zdál dneska lepší i mluvil logicky,jen ten mozek když vypne tak je to špatné,prej se domu už nepodívá. Brečím kudy chodíl. Jen aby netrpěl.....
Děkuji
Antonín Bureš
5.6.1938
nemocnice Ústí nad Labem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ela Nováček

Registrace: 8.1. 2010 Příspěvky: 3
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 11:47 am Předmět: |
|
|
Velice z celého srdce děkuji všem kdo myslí v této pro nás těžké chvíli na našeho tatínka, jsem setra Anaj, řekla mi o tomto reikiwebíku. Náš tatínek má pět dětí a všichni jsme reiki. Všichni se za něho modlíme a posíláme mu energii a lásku, ale lásky není nikdy dost a tak Vám všem moc děkuji, že se o tu svou podělíte s námi. Myslím na Vás všechny Ela. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
toora Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 9.7. 2005 Příspěvky: 3774
|
Zaslal: pá leden 08, 2010 3:26 pm Předmět: |
|
|
ANAJ napsal: | Brečím kudy chodíl. Jen aby netrpěl..... |
Jani,
slzám se nebraň, a modli se za to, aby Vám všem dal Pánbůh sílu vše zvládnout, být tatínkovi oporou, a nepropadat zoufalství.
Toto pondělí odešla na stejnou nemoc moje drahá kamarádka...
♥
Katka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|