Já žádné nepoužívám, snažím se jen o to, abych po celou dobu léčení neulpíval. Když je to něco vážnějšího, tak se nejprve pomodlím a poprosím, abych byl nástrojem léčení, pokud je to Boží vůle, a aby konala Jeho vůle, nikoliv moje."
Nakresli dominantnou rukou do sveta, aj v mysli, "dvojitý blesk" (symbol) zhora → nadol, a vyslov 3× jeho posvätnú tibetskú mantru: "RAKU" (stačí len v mysli).
[Intenzívne pritom mysli na odpájanie sa od pacienta a toto sa aj stane. Okamžite po tomto akte sa zakotvi vo svojom strede.]
Môžeš si očistiť ruky nad plameňom pracovnej sviečky a umyť ich a otriasť si ich (= akoby odfŕkať od vody) a opäť naakumulovať energiu hlbokým vdychom, cez dlane obrátené nahor; a s počítaním do sedem (A.V.Ignatenko/Schola vitae, str.322, Bioenergetické cvičenie č.2 ~ "kľúč k prekonaniu únavy".).
Ano, to je běžná praxe, podržet dlaně nad plamenem svíčky nebo si třeba opláchnout ruce od loktů dolů proudem tekoucí vody
Pokud jde o Raku, tak podle některých zdrojů se používá pouze při zasvěcování, proto jsem o něm nic nenapsal. Mám ale důvod věřit, že je to tak, jak píšeš, že je vhodný i k odpojení se po léčení.
Děkuji moi i sunnyimu za příspěvky. Dostal jsem se k odpovědi až teď. Nestíhám.
Všechny způsoby odpojení, tedy kromě té s raku symbolem, jsem už používal. Vždy prosím Boha o pomoc. Pravda nějak nejsem poslední dobou úspěšný. Beru to tak, že to není vůle Boží .... ale těm léčeným se to vysvětlí těžko
Tak ta paní, o které je toto vlákno, 1. září zemřela. Už jí nic nebolí.
Tvrdila, že rakovinu měla na Klinice biotronika Tomáše Pfeiffera zcela vyléčenou a řeší prý jen poškozené srdce, následek chemoterapie. Byla na čtení z palmových listů, kde jí vyléčení potvrdili a předpověděli, že se dočká vnoučat.
Na "Klinice" jí poradili velmi striktní jídelníček, kterého se držela. Docházela na různé stupně "neveřejných školení", ale zdraví jí to nevrátilo.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.