Zaslal: st září 25, 2013 8:26 pm Předmět: Re: Smysl života a životní úkol
Není co odpouštět Dominko
Ale k něčemu se ti přiznám, měla jsem za to, že u mého psaní Šamance jsem použila tento šmajílk a v tom případě jsem se na tím, jak ho vnímáš ani niktrak nepozatavila, prostě jsem přehlédla, že to byl tenhle
Jinak, co do obsahu, tak ho vnímám ho stejně jako tady píší Blankas a Abeille.
Po přečtení toho, co mi Zbultran napsal "Hele...", nemám nic lepšího na práci, než jeho názor akceptovat a nic k němu nedodávat, aj to se někdy přihodí
Je to zvláštní, že tohohle rošťáka vnímáš jako škleb...tak je fajn, že jsi to řekla.
Zaslal: čt září 26, 2013 12:13 pm Předmět: Re: Smysl života a životní úkol
toora napsal:
Není co odpouštět Dominko
Ale k něčemu se ti přiznám, měla jsem za to, že u mého psaní Šamance jsem použila tento šmajílk a v tom případě jsem se na tím, jak ho vnímáš ani niktrak nepozatavila, prostě jsem přehlédla, že to byl tenhle
Jinak, co do obsahu, tak ho vnímám ho stejně jako tady píší Blankas a Abeille.
Já tohoto smajlíka: používám jako takový povzdech ve smyslu "bohužel je to tak" nebo "ach jo" nebo něco v tom smyslu. Je to symbol dost nejednoznačný a každý ho zjevně vnímá jinak
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3
Strana 3 z 3
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.