Díky za příjemný pokec a snad ti ty nápady vydrží aspoň do rána, než tě začne uvnitř šimrat ten poháněč a nevyrazíš zase za nějakým pořádně zničujícím dobrodružstvím.
Drž se a zase někdy, třeba opravdu u nějaké konstelace.
Dobrou
šamanka
PS: a na recon se můžeš přeptat i osobně jedné osoby, kterou znáš. Ale její jméno ti neprozradím, aby to zůstalo dostatečně tajemné
PS: a konstelace na téma práce sis mohl zadara s náma udělat na minulém reiki srazu v Praze na Vyšehradě, heč!
PS: a na recon se můžeš přeptat i osobně jedné osoby, kterou znáš. Ale její jméno ti neprozradím, aby to zůstalo dostatečně tajemné
PS: a konstelace na téma práce sis mohl zadara s náma udělat na minulém reiki srazu v Praze na Vyšehradě, heč!
Konstelace, a taky si mohl detailně popovídat o Reconnection s punktem! Jeden sraz a jaký to přínos pro něj mohlo mít... Jó, to prováhal
Právě...jak jsem tak četla tohle vlákno, tak mi to napadlo, že by se ti mohla líbit.
Ram Dasse mám ráda.
Touha po prožitku, závislost na něm, se jednou vypůsobí...tak, jako vše, co je závislé na našich smyslech, v mezidobí na chvíli,...a jednou definitivně. Spásné je do té doby hledat uvolnění mysli jinak než s pomocí trávy, či jiných invalidních pomůcek.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3 ... 16, 17, 18
Strana 18 z 18
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.