Zaslal: pá duben 05, 2013 12:04 am Předmět: andělské karty
zdravím, má s nimi někdo zkušenosti? Vykládám si je, ale nějak mi to v praxi nejde, asi někde dělám něco špatně. Teorii vím, ale naslouchat asi neumím...
Mám od Doreen Virute - ty jedny z prvních. Používám je docela často - jako kartu týdne, nebo když chci zjistit nějaké souvislosti ...a řekla bych, že většinou mi "odpoví" .
Ahoj,
používám Symbolon karty, ale "po svém".
Je k nim sice knížečka kde se píše co a jak se má dělat a co která karta znamená atd, ale nepoužívám ji... nechávám je na sebe prostě působit, čekám co mi samy řeknou, ta samá karta může mít více významů, ne jen ten, který jí je přiřazen.
Cítím se tak volnější, nesvázán zkoumáním znění výkladu té či oné karty (většinou jsou to překlady z cizích jazyků a kdoví kdo a jak je dělal) a jeho pasováním do dané situace. Byl jsem totiž líný se ty karty učit nazpaměť abych furt nemusel listovat v příručce a zjistil jsem, že takhle mi to vyhovuje víc a funguje lépe. Jestli mi ta karta má něco říct, tak to řekne i bez návodu. A navíc mě baví objevovat stále nové významy a pohledy.
Jedna známá mi nedávno řekla, že jsem velmi dobrý energetický vysílač, ale velmi špatný přijímač, jestli to není, tím, že nesprávně vnímím jejich signály... nebo špatně naslouchám sám sobě...
Chceš-li si vytvořit návyk "přijímat", otevři se vlastní tvořivosti - ideální je malování mandal - stačí si stáhnout z internetu předkreslené vzory a pak si dovolit na tuto činnost vynaložit určitý svůj čas.
Lepší než andělské karty pro začátek, kdy se otvíráš intuitivnímu vnímání "poselství karet", je Symbolon - doporučuju ale stejně jako kamo odložit doprovodnou knížečku a pracovat s obrázky Symbolonu jako s podněty pro asociaci vědomých, podvědomých i "nevědomých" podnětů.
Chce to vybudovat si vlastní návyk, což vyžaduje čas a t r p ě l i v o s t !!!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.