Fórum - Zobrazit téma - Volba prezidenta pokračuje - co dál? - Reikiwebík

Vítej človíčku na Reikiwebík!
  Vítej   Anonyme

Menu
· Domů
· akce
· Akce_Reiki
· Archív článků
· Diskuzní fórum
· Hledání
· Ke stažení
· Témata článků
· Top 10
· Kalendář akcí

· Reiki Seznam
· Reiki kluby
· Kalendář Reiki kurzů

· ReikiWeb - starý 1
· ReikiWeb - starý 2

Návštěvnost

Statistiky pro Reikiwebík

Diskuzní fórum

Reikiwebík :: Zobrazit téma - Volba prezidenta pokračuje - co dál?
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   Osobní nastaveníOsobní nastavení   PřihlášeníPřihlášení 

Volba prezidenta pokračuje - co dál?
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 19, 20, 21  Další

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Pelmel
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
abeille
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel

Registrace: 25.3. 2011

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 6:26 pm    Předmět: Citovat

Beppe napsal:
Tak jsem rád, že nakonec zvítězila demokracie nad médiokracií. Ani mohutná goebbelsovská propaganda pro KS a proti MZ nestačila. To považuji za nejzásadnější výsledek těchto voleb. Není ani tak podstatné, kdo je prezidentem, ale podstatné je, že se tahle masová manipulace nepodařila, nebo alespoň ne natolik aby určila vítěze voleb. Kdyby média zjistila, že se jim tato taktika vyplácí, tak by to byl skutečně zásadní problém a ohrožení demokracie.

No vidíš - a já mám zase pocit, že stačilo v pravou chvíli lidem zabrnkat na nacionální strunku, naznačit cosi o první dámě, která neovládá češtinu , překroutit to, co KS řekl o Benešových dekretech, naslibovat sociální jistoty ( aniž by s tím měl prezident co do činění - ale nevadí, každá lež, která poslouží je dobrá ) - a voila - Zeman je rázem král ... tedy prezident.
Rázem nevadí, že první dáma je i v případě Zemana jaksi nepřítomna a politická minulost s mnoha škraloupy je zázračně - asi díky objímání stromů na Vysočině - očištěna.

Takže z mého pohledu- nečistá manipulace jako hrom .

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Zobrazit informace o uživateli
Krabas
Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 23.3. 2004

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 6:42 pm    Předmět: Citovat

Já bych z voličů zase blbce nedělal. Pokud to takto vidíš, tak to neznamená, že tomu tak je.
okenko

Registrace: 19.4. 2005

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 6:48 pm    Předmět: Citovat

Ja bych z voličů blbce nedělal. Krabasi, to už jsou vety na nástěnku.

Je to hodně , počet voličů obou stran. 2mil a 2,5 mil- jiný uhel vidění téhož.

Přátele mám v obou skupinách.

Volicskou kocovinu mají strany obe.
abeille
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 6:52 pm    Předmět: Citovat

Krabas napsal:
Já bych z voličů zase blbce nedělal. Pokud to takto vidíš, tak to neznamená, že tomu tak je.

U voleb jsem seděla. Ti největší nemakačenkové ani nešli za plentu a s pusou plnou hloupých řečí okatě mávali lístkem a se slovy toho rakouskýho h.... co ani neumí česky, volit teda nebudu.
Zřejmě doufají, že se jim zase vrátí zlaté časy práce na černo a souběžných dávek z pracáku.

..jsem včera a v pátek vůbec vyslechla zajímavé názory ...
okenko

Registrace: 19.4. 2005

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 7:00 pm    Předmět: Citovat

Abeille, ale hlasy odevzdavali okaté, leč v obálce... Very Happy
abeille
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 7:03 pm    Předmět: Citovat

okenko napsal:
Abeille, ale hlasy odevzdavali okaté, leč v obálce... Very Happy

Laughing ne - oni ani lístek s KS nechtěli. Když jsme jim ho přesto dali, hned ho vyhodili do koše.
tacit
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Registrace: 11.9. 2011

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 7:16 pm    Předmět: Citovat

Citace:
podstatné je, že se tahle masová manipulace nepodařila, nebo alespoň ne natolik aby určila vítěze voleb.

Masová manipulace byla ve skutečnosti velmi úspěšná:
http://www1.reiki-cz.com/modules.php?name=Forums&file=posting

Miloš Zeman se ještě před zvolením do funkce prezidenta dopustil několika lží, které se ale podařilo odhalit. I přes nepokryté lhaní dokázal vyhrát. Moc dobře totiž ví, že nakydaná špína se nedá nikdy úplně vyčistit.

Zeman řekl, že mu Bohdalová pláče do telefonu, Bohdalová to popřela. O této lži se přečtěte zde

Zeman řekl, že ho podporují Franz a Fischer. Oba to popřeli, Franze Zemanův výrok naštval. O této lži si přečtěte zde a zde

Zeman řekl, že Posselt vyjádřil radost za postup Karla. Posselt to popřel. O této lži si přečtěte zde

Zeman řekl, že zprávu o Posseltovi má z Britských listů, Britské listy to popřely. O této lži si přečtěte zde

Zeman řekl, že Karel nastavil na restituovaném zámku Čimelice vysoký nájem a donutil tak k odchodu Táňu Bílou. Ta to ale popřela. O této lži si přečtěte zde

Zeman řekl, že by se Smoljak obracel v hrobě za to, že Svěrák podporuje Karla. Rodina Smoljaka ale řekla, že Karel byl přítelem Smoljaka a nemá urážet mrtvé. O této lži si přečtěte zde

Zeman řekl, že Hanákovi jeho tým nenabízel peníze. Hanák to popírá a obrací se na policii. O této lži si přečtěte zde

Zeman a jeho tým řekl, že na rodinném zámku Karlovy manželky visí nacistické obrazy s hákovým křížem. Byl to kříž jeruzalémský a Hardegg rodině již 300 let nepatří. O této lži si přečtěte zde

Zeman řekl, že se od Šloufa odstřihnul a že si Šloufa nevezme jako poradce na hrad. Šlouf dorazil do volebního štábu a řekl, že Zemanovi radil a sháněl pro něj podporu. O této lži si přečtěte zde
Krabas

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:18 pm    Předmět: Citovat

abeille napsal:
Krabas napsal:

U voleb jsem seděla. Ti největší nemakačenkové ani nešli za plentu a s pusou plnou hloupých řečí okatě mávali lístkem a se slovy toho rakouskýho h.... co ani neumí česky, volit teda nebudu.
Zřejmě doufají, že se jim zase vrátí zlaté časy práce na černo a souběžných dávek z pracáku.

A proc z toho delat pravidlo? Primitivove jsou na obou stranách, ale v menšině. Nebo chces říct, ze 2,7 mio lidi jsou tací, jak popisujes? Ze Hůlka, boxer Konečný, či Bohdalová a podobní jsou nemakacenkove? Myslis ze prezident je schopny zajistit to, co pises? Vždyť je to vsechno směšné.
abeille
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:31 pm    Předmět: Citovat

Krabas napsal:
abeille napsal:
Krabas napsal:

A proc z toho delat pravidlo? Primitivove jsou na obou stranách, ale v menšině. Nebo chces říct, ze 2,7 mio lidi jsou tací, jak popisujes? Ze Hůlka, boxer Konečný, či Bohdalová a podobní jsou nemakacenkove? Myslis ze prezident je schopny zajistit to, co pises? Vždyť je to vsechno směšné.

Samozřejmě, že je to směšné - vždyt jsem to také proto psala!
A proč to překrucuješ a vytrhuješ z kontextu? ? Psala jsem to , protože tu zaznělo něco o mediokracii...
Vždyt i naše bábi volila Zemana, protože věří, že bude mít větší důchod a doufá, že nebude doplácet za léky. Jenže bábi je skoro 80 let , těžko jí co vysvětlovat.
toora

Registrace: 9.7. 2005

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:39 pm    Předmět: Citovat

Krabas napsal:
A proc z toho delat pravidlo?

Kde vidíš nějaké dělání pravidla Pepo? Nikde nic takového nečtu.
Je tady jen popsána něčí, zcela konkrétní a přímá zkušenost, nic víc.

Viz:
Citace:
Ti největší nemakačenkové ani nešli za plentu a s pusou plnou hloupých řečí okatě mávali lístkem...

Smile
Krabas

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:48 pm    Předmět: Citovat

Katko u Tebe je přes Tvé přednosti, i jedna velká nevýhoda.
Nepřiznáváš druhému příležitost vyjádřit svůj názor - komentář (k tomu co například právě četl).

Pak je Tvá snaha přinutit ostatní k diskuzi s Tebou v takové křeči a také často bez odezvy či jakékoliv chuti.

Přeji Ti hezký večer.
Krabas

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:50 pm    Předmět: Citovat

abeille - vyznělo mi to tak.
toora

Registrace: 9.7. 2005

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:53 pm    Předmět: Citovat

Krabas napsal:
Nepřiznáváš druhému příležitost vyjádřit svůj názor - komentář (k tomu co například právě četl).

Není to spíš od Tebe jakási nepozornost, rychlý soud, nebo tak něco?

Nezlob se Pepo, ale tomuhle prostě nerozumím. Ale měj se mnou prosím trpělivost, řekni mi, kde konkrétně jsem Ti nedala šanci se k čemusi vyjádřit?
Děkuji.

Smile
abeille
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:58 pm    Předmět: Citovat

Krabas napsal:
abeille - vyznělo mi to tak.

Škoda,že jsi to tak pochopil.
harmonik
Excelentní uživatel
Excelentní uživatel

Registrace: 9.7. 2009

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 8:58 pm    Předmět: Citovat

Nebudu se tady rozepisovat a vyjmenovávat nesedící "TAHY" KS. Jak předeslaly zdejší ostatní osobnosti, jen škoda času a energie to sem ťukat. Raději se bude dodávat jang energie svým bližním.....ale

- odkdy se KS stal pankáčem ?
- žil mimo rep. 41 roků, to je dost, aby pochytil " jiný přízvuk / apod./", ve 28 letech nedostudoval / jiní to dokážou i dřív/
- má cizí občanství, neštítí se kvůli restitucím jednat jednou podle rakouského dědičného práva, podruhé rakouského, jenom tak, aby to vyhovovalo co nejlíp. - viz. z toho rodinné spory
- v tisku , jestli fyzicky pracoval, když je hajný a lesník.... odpověď- v mládí jsme nakládali seno na vůz, na poli a v lese jsem pracoval jinak Shocked Exclamation Question Idea Rolling Eyes
- při vší úctě organismus po sedmém křížku jinak výkonný jak mladší....
- při výnosu téměř 30 mil. se z něj biskup sv. Mikuláš nestal-
- není to dlouho, co dráždil Rusy radarem - s prohlášením- je to gesto USA a nic to nestojí....
- kalouskoviny apod. atd. atd.

Rychle národ stmelit a makat dál. Lid to pohnojil upřednostněním straníků před nestranickými kandidáty. Politika v jistém smyslu není čistá záležitost, vždyť je tam spousta / a podotýkám nutných a vzájemných/ kompromisů.

No a i nyní byla vzpomínka a zmínka o Karlu IV., že to je kolikaterý vnuk. No zapomněl, že jeho předchůdce byl možná i proto úspěšný, že byl napřed markrabě moravský Laughing Laughing Laughing To fungovalo i v době bez internetu Exclamation Idea Shocked Laughing Laughing

Rychle stmelit národ, jedeme dál. Poučit se. Máme příklady, kdy přerostly vášně / nacismus, fašismus, muslismus, manželství Češi- Slováci--katolíci- evangelíci--Slováci- Maďaři---srbové- bosňáci......./

Harmonik, Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Pelmel Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 19, 20, 21  Další
Strana 16 z 21

Přejít na: