Fórum - Zobrazit téma - Volba prezidenta pokračuje - co dál? - Reikiwebík

Vítej človíčku na Reikiwebík!
  Vítej   Anonyme

Menu
· Domů
· akce
· Akce_Reiki
· Archív článků
· Diskuzní fórum
· Hledání
· Ke stažení
· Témata článků
· Top 10
· Kalendář akcí

· Reiki Seznam
· Reiki kluby
· Kalendář Reiki kurzů

· ReikiWeb - starý 1
· ReikiWeb - starý 2

Návštěvnost

Statistiky pro Reikiwebík

Diskuzní fórum

Reikiwebík :: Zobrazit téma - Volba prezidenta pokračuje - co dál?
 FAQFAQ   HledatHledat   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   Osobní nastaveníOsobní nastavení   PřihlášeníPřihlášení 

Volba prezidenta pokračuje - co dál?
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 19, 20, 21  Další

Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Pelmel
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tobee
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel

Registrace: 10.9. 2011

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 10:20 am    Předmět: Citovat

toora napsal:
Evik napsal:

Pro mě je vítězem KS ♥

kolmart napsal:

Pro mě však vyhrál Karel, protože si zachoval čest a snažil se neuchylovat ke lžím a podpásovkám.

♥ ♥

Smile

Je to tak, a že se tak zachoval, není pro mě nic překvapivého.

Naopak mě trochu překvapilo ve zdejší diskusi, že ne všichni lidé, kteří mají blízko k reiki, vnímají a rozpoznávají, jaká energie z jednotlivých lidí - tedy i z prezidentských kandidátů - vyzařuje. Ta se nedá ničím přeargumentovat ani přelhat.
Zobrazit informace o uživateli
tobee
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 10:45 am    Předmět: Citovat

odjinud:

"V příštích parlamentních volbách vyhraje zřejmě levice a se skřípajícíma zubama bude pokračovat v nepopulárních ekonomických krocích, které bez velkého nadšení dělá dneska pravice - protože nemá-li se ekonomika zhroutit, nic jiného jim nezbývá, ať vládne kdokoliv. Doba, kdy vláda klidně přihlížela, jak se zvětšuje státní zadluženost, je v nenávratnu.

Takže ze stejných důvodů, jako dneska nemůžou přijít na jméno pravici, lidi budou za pět let mít plné zuby levicové vlády i levicového prezidenta a šanci na zvolení bude mít spíš pravicový kandidát. Mně by se na tom postu docela líbila Němcová - není sice Božena, jen Miroslava, což je sice dost velký handicap, ale má i nějaké ty klady: chová se ve svých funkcích jako vcelku rozumná ženská, není alkoholička, která by se musela chytat křesla, aby se nesvalila, umí se chovat a navíc docela dobře vypadá. Bonmoty sice neprodukuje, ale myslím, že nikomu se po nich stýskat nebude, že za těch pět let dost Zemanových voličů pochopí, že to bohužel nebyla ta nejdůležitější kvalifikace pro prezidentskou funkci."
Krabas
Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 23.3. 2004

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 10:54 am    Předmět: Citovat

tobee napsal:

Naopak mě trochu překvapilo ve zdejší diskusi, že ne všichni lidé, kteří mají blízko k reiki, vnímají a rozpoznávají, jaká energie z jednotlivých lidí - tedy i z prezidentských kandidátů - vyzařuje. Ta se nedá ničím přeargumentovat ani přelhat.

Já ti to řeknu jinak. Miloš stromy objímá, Karel je ve svých lesích nechává kácet. S tou energií to není tak jednoznačné, jak si myslíš.
Krabas

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 11:00 am    Předmět: Citovat

Proklausovka Němcová by dopadla podobně jako poměrně morálně čistý pan Sobotka. Straničtí kandidáti to budou mít čím dál tím těžší. Obecně i rozlezlé politické strany.

Dokonce si myslím, že kdyby Karel nebyl kandidát, předseda a ministr TOP09, tak by volby s přehledem vyhrál.

V příštích volbách budou mít velké šance lidé jako Okamura, Franz a další spíš občanští kandidáti. Což byl v podstatě i Zeman.
tobee
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 11:33 am    Předmět: Citovat

Krabas napsal:
tobee napsal:

Já ti to řeknu jinak. Miloš stromy objímá, Karel je ve svých lesích nechává kácet. S tou energií to není tak jednoznačné, jak si myslíš.

Nejde o nějaké myšlenky a úsudky, ale o bezprostřední přímé vnímání energie, která z toho kterého člověka vyzařuje. Dá se vnímat i z fotografií a videí.

Energie lstivosti a snahy bez jakýchkoliv skrupulí a s použitím lživých argumentů lidi zmanipulovat ve svůj prospěch je opravdu naprosto jiná, než ta, kterou vyzařuje člověk, který se k tomu neuchyluje ani za tu cenu, že to povede k jeho prohře.
Krabas

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 11:59 am    Předmět: Citovat

tobee napsal:

Energie lstivosti a snahy........

Taková energie neexistuje. Energie je jen jedna.
tobee
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 12:06 pm    Předmět: Citovat

Krabas napsal:

Energie je jen jedna

a má bezpočet modifikací, vibrací, počínaje od těch nejvyšších, až po ty nejnižší. Někdo je vnímá, někdo ne.

Překvapilo mě, že mezi těmi, kdo vnímají nestejné úrovně vibrování jediné všetvořící energie v různých lidských bytostech - podle toho, jaké motivace a jim odpovídající emoce v nich převládají - patří i pár lidí z mého okolí. Jsou to obyčejní lidi jako já, žádní jasnovidci.
toora

Registrace: 9.7. 2005

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 12:18 pm    Předmět: Citovat

tobee napsal:
Nejde o nějaké myšlenky a úsudky, ale o bezprostřední přímé vnímání energie, která z toho kterého člověka vyzařuje. Dá se vnímat i z fotografií a videí.

Energie lstivosti a snahy bez jakýchkoliv skrupulí a s použitím lživých argumentů lidi zmanipulovat ve svůj prospěch je opravdu naprosto jiná, než ta, kterou vyzařuje člověk, který se k tomu neuchyluje ani za tu cenu, že to povede k jeho prohře.

Rozpoznávání pravého zlata od toho kočičího je dáno jistou zkušeností,
je to vždy proces individuální, a tato jistá zralost nemá žádnou národnost.

Zároveň ale existují lidé s jistým jemnocitem, nezatíženi kalkulem, a ti velmi dobře vnímají, co tím zlatem je, a co se za něj jen samo prohlašuje a vydává.
A toto jsou to z valné většiny mladí lidé, ti mívají jestě velmi dobře vyvinutý čich na pózu a křivárnu.

Smile
Krabas

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 12:58 pm    Předmět: Citovat

No vidíš Katko,
já když byl "mladý", bylo mi dvacet, tak jsem volil v parlamentních volbách Sládka. Dneska, po téměř dvaceti letech, s tím časovým odstupem, bych si za to dal facku.
Mladí lidé se vyznačují určitou zmateností a nestálostí (nejen v citové oblasti).

ps.: za těmito akcemi také vidím spíše mladé lidi - fandy K.S., ale je to moje domněnka, bez jakéhokoliv důkazu:

http://zpravy.idnes.cz/dum-v-sousedstvi-zemana-pomaloval-sprejer-mimo-jine-i-rudou-hvezdou-1gq-/domaci.aspx?c=A130127_111737_jihlava-zpravy_mkk
tacit
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel

Registrace: 11.9. 2011

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 1:23 pm    Předmět: Citovat

Krabas napsal:
Mladí lidé se vyznačují určitou zmateností a nestálostí

Asi jak který.

Je dobře, že ubývá lidí, kteří se nechají ovlivnit snadno rozpoznatelnými výmysly. Dneska vyrůstající generace dovede daleko samostatněji uvažovat než ty předchozí, které se tomu bolestně učí cestou zkouška x omyl a jak je vidět z výsledku voleb, ještě se to plně nevžilo.

Demagogové sázejí právě na neochotu použít vlastní schopnost nepředpojatého myšlení a snaží se vyvolat v lidech silné emoce, které - když člověka ovládnou - zablokují jeho schopnost samostatně myslet.

Vlastně je spíš dobrým znamením, že i v hospodářské situaci, kdy si nás hodně musí utáhnout opasek, dostal Schwarzenberg - přes svůj jazykový a věkový handicap i bezskrupulózní snahu ho černit - tak velké procento hlasů. I když je členem nepopulární vlády a šlechtic, což by o pár desetiletí dřív znamenalo jeho naprostou nevolitelnost.
tobee
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 1:53 pm    Předmět: Citovat

Velmi zajímavá diskuse probíhala v posledním týdnu na fóru astrologů http://www.astrologie.cz/cgi-bin/forum.pl?akce=display&id=6077. Pavel Turnovský připomněl

a) vliv posledního novolunní, které vždy olivňuje dění v následujících týdnech až do dalšího novolunní.

Poslední novoluní proběhlo na 22°Kozoroha a ten podle sabiánských symbolů působí následovně:

"FÁZE 292 (KOZOROH 22°): GENERÁL S NOBLESOU PŘIJAL PORÁŽKU, ČÍMŽ PROJEVIL VZNEŠENOST CHARAKTERU

Klíčová myšlenka: Uvědomit si, že je možné růst prostřednictvím porážky, a to stejně dobře, ne-li lépe, než skrze úspěch.

Zatímco předchozí symbol vypovídal o spění k úspěchu v kulturně organizovaném kolektivním podniku, tento nám předkládá možnost obratu zjevného vnějšího neúspěchu ve vnitřní duchovní obohacení. Nedávno jsme byli svědky toho, jak se totálně přemožené národy (Německo a Japonsko) vzchopily a dosáhly velkého ekonomického úspěchu. Hodně záleží na kvalitě vůle a vnitřní integritě člověka.

Na tomto druhém stupni nalézáme zdánlivý paradox, ale duchovní život je vždy paradoxní. Velký hříšník se může stát nejuznávanějším svatým, a středověký papež zločincem. Na čem nejvíce záleží, je VNITŘNÍ SÍLA."

Pozoruhodná synchronicita Smile Těžko si lze představit, že by reakce toho, kdo prohrál, měla takový charakter i při opačném výsledku voleb.

b) vliv posledního úplňku:

"FÁZE 128 (LEV 8°): KOMUNISTICKÝ AKTIVISTA ŠÍŘÍ SVÉ REVOLUČNÍ IDEÁLY
Klíčová myšlenka: Citová a ideologická snaha o návrat do nediferencovaného stavu a chaosu, jako předehra k novému typu řádu.

Tento symbol, odhlédneme-li od současné společensko-politické kontroverze, představuje aktivitu destruktivních či katabolických sil (jeden z aspektů indického boha Šivy) jako reakci na druh konfrontace, předestřený v symbolu Lva 6°. Starý pořádek je konfrontován s mladistvým zápalem pro nový způsob života a nový smysl hodnot. Starý pořádek odmítá nadále poskytovat své výsady, a toto odmítnutí polarizuje násilnou revoluční akci. Revolucionáři mohou mít krásné sny o „beztřídní“ společnosti, osvobozené od honby za ziskem a od boje o přežití, avšak první praktický výsledek revoluční aktivity se takřka bezvýhradně jeví jako „chaos“. Chaos však je stavem bytí, který volá po novém nastolení moci, aby reorganizovala a rozlišovala. Bohužel bývá tato moc založena na starých koncepcích, a znovu nastává boj o osobní a diktátorskou moc.

Toto je třetí stupeň dvacáté šesté sekvence pěti fází; v ideálním případě by měl tento symbol ukazovat, jak může kosmický řád (viz druhý stupeň) uzdravit potenciální konflikt mezi zastaralým Establishmentem a jeho mladými provokovateli (symbol prvního stupně sekvence). Dnešní realita však předestírá mnohem krutější obraz KATABOLICKÉHO ČINU."

A Turnovský dodává:

"Taky se ukázalo, že v tom Bilderbergu jsou žabaři. Když nedokážou zařídit vítězství svého kandidáta, tak jsou jako spiklenci k ničemu, nebo tu žádné spiknutí není.

Zas se potvrdilo, že nacionalismus je stále nebezpečnou zbraní. Stačí o někom roztrousit, že není Našinec, a má po legraci."

Naposledy upravil tobee dne ne leden 27, 2013 1:57 pm, celkově upraveno 1 krát.
toora

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 1:56 pm    Předmět: Citovat

Krabas napsal:
No vidíš Katko,
já když byl "mladý", bylo mi dvacet, tak jsem volil v parlamentních volbách Sládka. Dneska, po téměř dvaceti letech, s tím časovým odstupem, bych si za to dal facku.

Neřekla jsem Pepo, že jsou to všichni mladí lidé, nedá se to tedy paušalizovat, ale mladý člověk mívá skutečně na ledascos nezkalenější pohled, a z různých důvodů a vlivů se časem více-méně tenhle pohled a cit zkalí, samotnými osobními tendencemi, potažmo prioritami toho kterého člověka. To se však nikterak nepere s tím, že určitá část mládeže inklinuje k různě motivovaným excesům.

Podle toho, co říkáš, tak jsi časem přišel na to, že Sládek nebyl tím lidumilem, za který se on a jeho přicmrndálkové prohlašovali.
Tehdy moje nejlepší kamarádka a můj otčím byli ze Sládka naprosto nadšeni, a to je to, o čem mluvím, populismus kvůlivá mocichtivosti a ziskuchtivosti nakecá komukoli cokoli, a vždy tomu uvěří dosti lidí. Tehdy jsem jim pověděla, že tenhle pán by se měl spíš léčit (i to proč tomu tak je), ale oni to neviděli, nemohli to v té době uvidět, takže jsme hovory na toto téma úplně vypustili.
A v těchto volbách, jak kamarádka, tak otčím byli pro Zemana (i když naprosto bez nadšení), vkus se časem zase tak moc nemění. To, že máme v určitých věcech názory různé, to není podstatné, v našich vztazích a životech nehrají tyhle různice žádnou roli, jsou postaveny na jiných základech.

Smile
Beppe

Registrace: 12.8. 2009

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 2:53 pm    Předmět: Citovat

Co tady čtu, tak velká část z vás dává na vnější dojem a naciťování energií a podle toho soudí kandidáty. Já tohle narozdíl od vás moc neumím. Proto si o to víc všímám reálných činů, kteří oba kandidáti v politice udělali. To naopak zase chybí většině z vás. Vy tady básníte o tom jak na vás kdo působí, ale nevšímáte si toho jaké jsou za tím člověkem reálné činy. Možná by bylo dobré sestoupit z výšin do reálného světa a podívat se co konkrétního má ten který kandidát v politice "na svědomí".
toora

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 3:17 pm    Předmět: Citovat

Beppe napsal:
To naopak zase chybí většině z vás.

Problém je v něčem jiném, a tkví v tom, že ty "činy", ale především motivace, ať už jde o kteréhokoli z kandidátů, vnímá každý z nás jinak.
S rozpoznáváním vlastních motivací se dostáváme k rozpoznávání motivací u druhých.

U těchto dvou politiků vidím odlišné osobní motivace, a energie, projev, se záměrem korespondují.

Vím, že ty to vidíš jinak a jsem s tím srozuměna, a tak by bylo dobrý Beppe, kdybys se ty smířil s tím, že existuje cca 40% lidí v tomto státě, kteří mají jinou optiku nežli je tvoje, a aby jsi se těšil z toho, že většina má tutéž co ty.

Že je cosi cestou většiny však ještě neznamená, že to tou cestou správnou, zhusta tomu bývá právě naopak.

Smile

Naposledy upravil toora dne ne leden 27, 2013 3:22 pm, celkově upraveno 1 krát.
tobee
Velmi zkušený uživatel
Velmi zkušený uživatel

PříspěvekZaslal: ne leden 27, 2013 3:21 pm    Předmět: Citovat

Citace:
Proto si o to víc všímám reálných činů, kteří oba kandidáti v politice udělali. To naopak zase chybí většině z vás.

Opravdu?

tacit napsal:
Je dobře, že ubývá lidí, kteří se nechají ovlivnit snadno rozpoznatelnými výmysly. Dneska vyrůstající generace dovede daleko samostatněji uvažovat než ty předchozí, které se tomu bolestně učí cestou zkouška x omyl a jak je vidět z výsledku voleb, ještě se to plně nevžilo.

Demagogové sázejí právě na neochotu použít vlastní schopnost nepředpojatého myšlení a snaží se vyvolat v lidech silné emoce, které - když člověka ovládnou - zablokují jeho schopnost samostatně myslet.

Je možné si uvědomovat druh energie vyzařované druhými lidmi, tedy i u těch, kteří se nás snaží o něčem přesvědčit, a současně si ověřovat svůj dojem: podívat se na fakta, co ten který člověk skutečně dělal a dělá. Oba dva přístupy nás upozorní včas, abychom nenaletěli nějaké dobře vymyšlené kampani.

Vlastně se oba tyhle přístupy vzájemně doplňují.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Reikiwebík -> Pelmel Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 19, 20, 21  Další
Strana 15 z 21

Přejít na: