Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sadhana Zkušený uživatel

Registrace: 14.8. 2009 Příspěvky: 48
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 1:20 pm Předmět: ŽENSKÉ POHLAVNÍ ORGÁNY |
|
|
Srdečně vás všechny zdravím a chci se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s opakovaným růstem polypů v děložním hrdle, kamarádka byla už několikrát na chirurgickém odstranění a dochází opakovaně k novému nárůstu polypu,je možná nějaká bylinná nebo jiná léčba než chirurgická???Děkuji všem za odpovědi Sadhana |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krabas Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 23.3. 2004 Příspěvky: 1658
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 1:34 pm Předmět: |
|
|
V poslední době jsem se přiklonil k detoxikační léčbě jako téměř "všelék" na většinu zdravotních problémů.
Věřím že za těmito i jinými problémy můžou být cizorodé mikroorganismy, viry, bakterie které žijí na sliznici a ta na ně nějakým způsobem reaguje.
Proto bych doporučil zajít k nějakému detoxikačnímu poradci, nechat se změřit na parazity, bakterie, viry a pokusit se je zlikvidovat jak medikální cestou tak přírodními - informačními preparáty. Je to běh na delší trať, nelze čekat uzdravení za 14 dnů, ale důležité je začít.
Ahoj |
|
Návrat nahoru |
|
 |
toora Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 9.7. 2005 Příspěvky: 3774
|
Zaslal: pá leden 25, 2013 4:50 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Sadhano.
Na jiné vlákno jsem před nedávnem dala toto:
RECEPT NA OČISTU POHLAVNÍCH ORGÁNŮ A MOČOVÝCH CEST (Starý tibetský způsob).
5 půllitrových skleniček očíslujeme od 1 do 5. Každý den dáme do jedné skleničky 2 polévkové lžíce rýže natural, vodu a vložíme do lednice.
Šestý den ráno z uvaříme rýži ze skleničky č. 1 (vařit max 10min), kterou sníme k snídani, potom cca 3-4 hod. nejíme.
Při myomech přidáme štipku zázvoru. 7.den a další dny až do desátého uděláme to stejné.
Jinak mám dobré zkušenosti s gemoterapií paní Podhorné, když se na ní kamarádka obrátí (napíše jí e-mail), potom jí paní Podhorná poradí, resp. doporučí jí složení bylinné kůry zacílené na její zdravotní problém.
http://www.nadeje-byliny.eu/
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sadhana Zkušený uživatel

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 6:03 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za radu určitě to kamarádce dám přečíst a budem věřit že to pomůže Sadhana |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sadhana Zkušený uživatel

|
Zaslal: pá leden 25, 2013 6:06 pm Předmět: |
|
|
Bylinkové tinktury od mgr.Podhorné používám a s velkým úspěchem a také už jsem tam našla očistnou kůru přímo na ten kamarádky problém díky moc Sadhana |
|
Návrat nahoru |
|
 |
samanka Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 24.10. 2002 Příspěvky: 3733
|
Zaslal: út březen 11, 2014 10:58 am Předmět: x |
|
|
Trochu z jiného soudku, ale téma dneska hojně rozšířené a skloňované
v ženské populaci: chlamydie.
V poslední době mě zaujalo, že Mgr. Podhorná má ve své nabídce tinkturu, která se tohoto problému týká, s názvem Chlamysan.
Vyzkoušela jste ho některá? Máte s tímto výrobkem nějaké zkušenosti?
Díky za sdílení
šamanka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
miwa Velmi zkušený uživatel

Registrace: 8.7. 2005 Příspěvky: 92
|
Zaslal: út březen 11, 2014 4:15 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Mílo,
mám s tím osobní zkušenost, dva měsíce mne trápily chlamýdie, ale ty plicní. Brala jsem dva měsíce atb, pak MMS a napadlo mne i kontaktovat paní Mgr. Podhornou, poslala mi několik lahviček. Mimo Chlamysanu, tam byl i žampion, líska, grep, ořešák a snad ještě něco. Uvidíme, snad se to vyléčilo. Je to zatím krátká doba.
Teď beru preventivně grep a ořešák. Též jsem hodně používala zapper, různé frekvence na chlamýdie, borélie a parazity. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|