Damao Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 13.1. 2003 Příspěvky: 2756
|
Zaslal: po listopad 26, 2012 10:55 am Předmět: Společná setkávání |
|
|
Uplynulý víkend jsem se znovu utvrdil v přesvědčení, jak významná jsou setkávání těch, které sblížil životní styl a vyznávané životní hodnoty. Po několika letech se podařilo obnovit tradici setkávání těch, kteří vnímají jako svůj životní styl právě Reiki.
Jako jeden z těch, kdo se na organizaci setkání podíleli, mám z tohoto, podle mne úspěšného setkání, velkou radost. To, co bych rád předal jako poselství, je zkušenost, že kromě seminářů a kurzů, na které přijíždíme učit se něčemu novému, potřebujeme také setkání, na nichž bude dostatek času pro popovídání si, pro sdílení a užívání si příjemných chvil s přáteli. Samozřejmě, že je to současně výborná příležitost pro vzájemné konzultace, hledání otázek i odpovědí, které nám pomohou na další životní cestě. Je to skvělá příležitost jak si zažít ono "být spolu" !
Pokud o něčem podobném uvažujete, připravte si pro takové setkání několik nosných témat - v případě našeho setkání to byly astrohry a hrátky se Symbolonovými kartami. Těm tématům ale dejte jen omezený čas. Baví-li vás to, zpívejte (mantry) nebo tančete a hlavně - povídejte si!
Budu rád, když si na toto téma na reikiwebíku popovídáme. |
|