1.
VYŠEHRAD: v případě tepla a sucha, tj. pokud to bude na sedět/ležet v trávě.
Vodu apod. ať si vezme každý s sebou + víme, že je tam hospůdka, kdo bude chtít pivko atd.
Sraz v 16,30 venku přímo před stanicí metra C Vyšehrad
2.
Čajovna Šamanka (dříve Metamorfoza) HÁLKOVA č.8, je to 5 minut chůze od stanice metra C IP Pavlova, v případě, že bude pršet či bude vlhko a zima a nebude to na posezení v trávě.
Lze tam posedět na zastřešené zahrádce, tam se nám líbí nejvíc, tak si vemte mikinu, kdyby bylo chladno. http://www.samanka.cz/news/zahradka-otevrena/
Sraz od 16,30 hod.
Vedle je hospoda u Havrana, lze odskočit i na dobré točené na stojáka (tahle hospoda bývá denodenně narvaná, musela by se dělat rezervačka dopředu a to dělat nebudu, protože na pokec je tam příliš velký bzukot a taky zahuleno, pivo mají ovšem dobrý a ceny mají dost přívětivé. Otevřeno do 5 do rána
Pokud by někdo kdo ještě nemá, chtěl na mě nebo na Evika telefon pro aktuální časovou či prostorovou navigaci, tak ať nám napíše SZ.
Teď sice v Praze prší, předpověď na zítra je však pro Prahu optimistická:
"čtvrtek 26. července 30 °C Noc 18 °C
Skoro jasno, denní teploty v rozmezí 28 až 30 °C. Ze severu povane mírný vítr. Bio předpověď upozorňuje na stupeň 2 - střední zátěž"
Takže nejen já doufám, že to vyhraje Vyšehrad
Holky dnes to asi nestihnu. Užijte si Vyšehradoreikování
Jasně zeto, díky Nevyjde to bohužel tentokrát ani Zbultranovi.
Copak o to, my se můžeme sejít kdykoliv, ale s Harmonikem to setkání je vzácnější. Asi jako na podzim s Kámem.
Naštěstí Vyšehrad se dá ,,užít" i o samotě. Ale to snad dnes nehrozí
Ahojky,
na Vyšehradě ve stínu stromů v zeleni náhodou bude určitě lépe než v prádelně v ulicích
Zetíku, klidně se můžeš přidat později, jestli nestíjáš na 16,30
tel
přesně sdělíme kde se nacházíme - však tam chvílu pobudeme kvůli kluku Kolářojc z Bílovca
a jsou tam taky prima hospůdky
Šamankovic Mílo -hlásím úkol splněn
Vyšehrad vyšel - náramně
Dík za chvíle Vyšehradu
já smekám a klopím bradu.
Díky- "Blaní" s Evíkem
nejste snad tím duchem Blaníkem?
Krásně nám to nandala
když mrkla na nás její mandala.
Já s úžasem na rtu
vytáh si vykládací kartu-
že prý co potřebuju se mi plní právě teď,
to podtrhuje tamní reiki partu.
Fantastické Polgarčiny vlohy,
ta viděla mně až do dělohy .
Povídání s kamínky,
v srdíčkách plamínky......
zkrátka-
léčivky český,
díky moc,
bylo to hezký
Ale i další byly super: Mirka s dcerkou, z nich vyzařovala dobrota jak hrom a děti si je oblíbily a přejmenovaly na- "paní želvičková"
Lendulka je jednička, to víme, ale pro jistotu to dokazovala signálka na noze. A mnozí další.....
Mějte se krásně,
ale nechtějte po mě dnes básně. Ty píšu pouze v hluboké emoci a v té zaplaťpámbu nejsem a snad ani v nejbližší době nebudu. Setkání bylo fajn, vše bylo řečeno...
Měla jsem nějaký technický problém s nahráváním fotek, ale už se našlo řešení, takže je pošlu mailem.
Tak nevím, jestli jsem zde na rw Harmoniku neobjevila tvé dvojče... že bych měla až takovou intuici, to se mi nechce věřit....
E.
Jj, Evíku, může být. Evíkova pátračka zřejmě funguje dokonale. Prý tu brašule nakoukl, ale je tu volajaký zmetěný a neorientuje se tu a mě vůbec nenašel.
Jinak kdyby to vyšehradské setkání Šamankovic zažila, tak jistojistě básní ještě teď.
Nebo sem pisne alespoň 2 stránky.
Dík za dáreček, byl s náma v nejduchovnějších prostorách Karlštejna a Koněpruských jeskyních. No byly jste s kamínkama inspirace jako hrom
Dík za zážitek z naší dovči.
Čau a dík,
Harmonik.
Byl to prima srazík, sice probíhal trochu nekoordinovaně - to protože tam chyběla Šamanka, které by se na rozdíl ode mě jistojistě nevypařilo z hlavy, že bychom na úvod měli udělat představovací kolečko, kdy každý o sobě něco řekne, co ho baví, co dělá atd. a mluví vždy jeden a ostatní poslouchají.
Takhle jsme se bavili pěkně nekoordinovaně hned od začátku, takže osobně mě leccos uniklo. Přišla mi tam kamarádka a já se s ní dlouho neviděla a potřebovala s ní něco probrat...
Jinak se mi to moc líbilo
P.S. pro Šamanku:
Krásně poetíš Harmonik má konkurenci
hehehe Blani to si dovedu představit
Jooo organizace musí být
Vloni jsem zažila takovou zvláštní věc: sešli jsme se se ZDŠ poprvé
po 30 (!) letech. Někteří spolužáci se vzpříčili, že přece se nebudeme nudně organizovat, dělat kolečko a vykládat takové ty banality jako co kdo dělal a kolik má dětí, jako ve škole. Prostě koho by to zajímalo, že?
Já byla asi jediná. Bylo mi z toho docela smutno...
Dobrý den. Chtěl bych vás všechny pozdravit. Nejvíc z vás asi znám toho, kdo má nick Harmonik. Je mně totiž nějaký povědomý. Jako bych ho už někdy viděl. Přeju vám vše dobré. Martin
Tak nevím, jestli jsem zde na rw Harmoniku neobjevila tvé dvojče... Rolling Eyes že bych měla až takovou intuici, to se mi nechce věřit....
E.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.