Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
moi Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 6.10. 2011 Příspěvky: 559
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
lenap Velmi zkušený uživatel

Registrace: 23.4. 2009 Příspěvky: 80
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 10:02 am Předmět: |
|
|
(moi, děkuji za inspirující odkaz, hodně mě oslovil - i jako případný model pro ujasnění souvztažností mezi stavy, které zažívám při různých technikách; zatím mne pročsi nenapadlo je vnímat jinak než "vedle sebe", nikoliv "jeden v druhém". Určitě už tento princip kolem mě letěl - nu, ale "uviděla" jsem až dnes ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
samanka Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 24.10. 2002 Příspěvky: 3733
|
Zaslal: st červen 20, 2012 9:51 pm Předmět: x |
|
|
Ahoj sportovci,
od terorií zase zpátky k praxi. Hrajete si někdy s reiki při sportování?
Pomáhá vám dodat síly, když už nemůžete, jste unavení nebo při relaxu?
Jako hračička zase něco zkouším, tak by mě zajímalo, kdo z vás to má vyzkoušené?
šamanka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tao Lepší než nováček

Registrace: 10.3. 2012 Příspěvky: 8
|
Zaslal: pá červen 22, 2012 10:37 pm Předmět: Re: x |
|
|
samanka napsal: | Ahoj sportovci,
od terorií zase zpátky k praxi. Hrajete si někdy s reiki při sportování?
Pomáhá vám dodat síly, když už nemůžete, jste unavení nebo při relaxu?
Jako hračička zase něco zkouším, tak by mě zajímalo, kdo z vás to má vyzkoušené?
šamanka |
Při sportu ne. Ale léta jsem měl potíže s usínámím. A tak jsem jednou začal po zalehnutí kohosi iniciovat. Ale to jsem nedokončil, usnul jsem. Dělávám to pravidelně, víc než rok. Iniciuji sám sebe. A nikdy jsem iniciaci nedokončil, protožej jsem usnul. Už mi nevadí káva ani čaj v pozdním odpoledni. Dříve to byl kolotoč myšlenek dlouhé hodiny. Někdy až do kuropění. A není v tom jen udměrnění myšlenek. "Počítání oveček", ani gurumantra dříve nepomáhaly. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abeille Excelentní uživatel

Registrace: 25.3. 2011 Příspěvky: 200
|
Zaslal: so červen 23, 2012 8:52 am Předmět: Re: x |
|
|
Citace: |
Při sportu ne. Ale léta jsem měl potíže s usínámím. A tak jsem jednou začal po zalehnutí kohosi iniciovat. Ale to jsem nedokončil, usnul jsem. Dělávám to pravidelně, víc než rok. Iniciuji sám sebe. A nikdy jsem iniciaci nedokončil, protožej jsem usnul. Už mi nevadí káva ani čaj v pozdním odpoledni. Dříve to byl kolotoč myšlenek dlouhé hodiny. Někdy až do kuropění. A není v tom jen udměrnění myšlenek. "Počítání oveček", ani gurumantra dříve nepomáhaly. |
Tak tohle mám stejně - co mám reiki,nemám vůbec žádné potíže s usínáním , navíc spím jako když mě do vody hodí, tvrdě - připadám si kolikrát jak Veškrnka ve filmu Ohnivé ženy - lehnu do postele a za minutu je to jako bych byla "z těla ven" ...ani si nepamatuji své sny(což mě trochu mrzí). Před tím jsem měla se spaním problémy, nemohla jsem usnout, čumákovala jsem do tmy a když už jsem usnula, bylo to spaní jak na "psí plachtě", povrchní, každý zvuk mě vzbudil.
Myslíte,že se dá reiki využít i při procesu učení (třeba cizího jazyka) ? A pokud ano -jak? |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: so červen 23, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
Abeille,
kapacitu pamäti Ti Reiki nezvýši ani frekvenciu používania fráz nenahradí,nezvýši slovnú zásobu.
Ako R/2 si ju dokážeš naprogramovať a poslať v určený čas na potrebné miesto(snímeš frekvencie objektu,tzn.pomenuješ/charakterizuješ objekt,miesto a čas-SEČ,...stačí v mysli) a vymedzíš dobu pôsobenia(od ... do ...).Nič nepokazíš,Reiki Ťa tam počká a naštartuje psychiku. "Vhodné zharmonizovať maturitnú miestnosť a pripraviť si pohodičku"... a pod. ~pre všetkých spolužiakov.Tá istota,že tam je a čaká ... ~to priam uvoľňuje a hladí Dušu ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: ne červen 24, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
Ahoj moi - děkuji za odpověd- energii do učebny jsem si posílala - ale stejně mě vždy ovládala tréma..a pamět pracovala na stejné ( mizerné) urovni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: ne červen 24, 2012 6:59 pm Předmět: Re:Reiki je živý proces ... |
|
|
abeille napsal: | Ahoj moi - děkuji za odpověd- energii do učebny jsem si posílala - ale stejně mě vždy ovládala tréma..a pamět pracovala na stejné ( mizerné) urovni  |
Programujem si ju(Reiki) priamo do zubárskeho kresla ... ... a funguje TO(zatiaľ!). |
|
Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: ne červen 24, 2012 7:04 pm Předmět: |
|
|
Se zubařem už problém nemám - ten náš umrtvuje i při vrtání a plombování - a já necítím vůbec nic. Takže tady - v mém případě - reiki netřeba.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Psychedelic Spisovatel na n-tou :-)

Registrace: 11.6. 2005 Příspěvky: 745
|
Zaslal: so červen 30, 2012 9:11 pm Předmět: |
|
|
Reiki je neuvěřitelně živá Ačkoli reiki není o tom, kolik hodin se člověk reikuje, není možné bez reikování mluvit o tom, že reiki je cestou po které jdu Pár minut před spaním to nezachrání  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|