Dzarmi: nerozumím otázce. Nedostatek něčeho z těch tří ingrediencí (pokud je tedy považujeme pro sebe za důležité, což asi v současném stádiu považujeme) - jídlo, peníze, sex - vytváří prostě nespokojenost.
Otázkou je co je pro každého z nás dostatek. Jestli plná lednice nebo možnost se každý den najíst. O penězích a sexu vlastně platí totéž.
K tomu poslednímu bych řekla ještě hodně často chybí to okolo (např. doteky) i u těch, kteří mají dostatek fyzické akce.
šamanka
Joj,já už rozumím,svatá pravda.....
Citace:
Otázkou je co je pro každého z nás dostatek.
To je právě to,co mě může přivádět do rozpaků,když to jsou základní,ale i veškeré stavební hodnoty života.
Boze,
pomoz mi zmenit veci, ktere zmenit mohu,
smirit se s temi, ktere zmenit nemohu.
A prosim, dej mi moudrost poznat ten rozdil.
Poddat se zmenam a jit s proudem a pritom mit srdce plne lasky je ideal.
Pokud toho idealu nekdo dosahne, jeho sila se v jednu chvili zmnohonasobi a je schopen ne byt ovlivnovan zmenami, ale ovlivnovat zmeny a aktivne se podilet na zivote.
Predtim to nejde.
Je to jen iluze, ktera nam dava pocit, ze mame osud ve vlastnich rukou, ale ve skutecnosti osud ma pevne v rukou nas.
Nechat nuz bolesti otevrit nase srdce.
Tak lehke v teorii a tak tezko dosazitelne v praxi.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.