Zaslal: čt říjen 27, 2011 9:25 pm Předmět: Jídlo - tentokrát cosi jako reikistický experiment
Zkoušeli jste někdy experimentovat s jídlem, nikoliv ve smyslu čištění, ale posílání? Posílání (nevím jak to přesně vyjádřit) jeho energetického otisku, jeho kvality? Napadá mě příklad, abych vysvětlila co tím myslím: někdo se dostane do krizové situace, ze které nemůže nějakou dobu ven
a má omezené možnosti - třeba v horách spadla lavina.
Co si o tom myslíte, pracovat jen s vizualizací nebo s konkrétním materiálem, který se pak může převést do vizualizace? Když se takhle pracuje s jinými materiály (např. léčivé esence), tak jakoby tomu něco chybělo, ta skutečná materiální věc jakoby měla ještě nějakou další přidanou hodnotu. Prostě to není ono. Pochopitelně nemyslím, že by se vizualizací někdo dlouhodobě živil (snad až na toho jogina, co už to dělá 20 nebo kolik let), ale v případě nouze...
Prahlad Džani+Babádží to vedia...a...možno...aj v "štadtli" i bez "hantecu",kto vie,nech odpovie...?... Vraj,sóma=amríta,nektár Bohov,steká po podnebí pri správnej aplikácii"khéčarí mudrá"s mantrou"Ha-Kar".
Vyskúšaj a poreferuj,zdieľaj!
Týždeň pod lavínou?Brnenská Šamanka to zvláda ľavou zadnou!
Mnoho šťastia,zdaru a úspech Ti praje celý svet a moi
Akumulácia sóma-prány:
Sóma steká z ľavého lístka"okrídlenej gule"čakry "bhárati ahama"!
Koncetruj pozornosť v temene hlavy a opakuj s postupným zrýchľovaním mantry:"Ham a Kšam"!
Z pravého lístka prúdi rubínová/transformačná/ prána=mahá-prána=kozmická/.
Z ľavého lístka lotosu steká sóma.Zaakumuluj ju mantrou "Kšam"!
Obe prány sa stretajú v anaháte a spolu s ostatnými upa-pránami tvoria novú kvalitu=energiu Jin-Jang;ktorú zaakumuluješ opakovaním mantry "Jam" s postupným zrýchľovaním a zadaním tt.programu a vizualizácie.
Tento komplexný obraz prenes do 3.oka+hrid čakry/rozdeľovacia hrud.čakra=realising/ človeka pod lavínou.
Možno sómu zužitkuje,možno nie...Záleží od pripravenosti čakrového a energoinformačného systému.
moi
moi: ne že bych pochopila co tím chtěl básník k tématu říct. Jen jsem Tě chtěla požádat, jestli bys v diskuzi mohl přestal neustále používat jakési osobní ironické invektivy a manipulace vůči mé osobě. Díky
Šamanka,to nie som ja,ale Ťa dobieha Tvoja manipulátorská karma.Sľubujem sebe,že si dohovorím,a že sa "asi"vypočujem! Doporučujem:"vypusť Jedovú chyžu!"...nech zasvieti Slniečko!,prosím.
moi
tobee: to je dobrý. Svým způsobem mi to pěkně odpovídá na můj nápad. I když se přiznám, že neznám nikoho, kdo je v potravě až tak daleko (jen znám rodinu, která k tomu jednou chce dospět, tedy dospěli jedinci), ale je tam spousta myšlenek, které jsou mi blízké. Jako ptát se těla co by si dalo, zjednodušit jídelníček co do množství a složení. Ovšem v mém provedení pozvolna, zvlášť když jsem někde na cestách, návštěvách či společenských akcích, tak se víc přizpůsobím. A tělo, rošťák jeden, má spoustu přání a někdy si touží dopřát něco moooooc nezdravýho
a pořádnou porci...
No, abych pravdu řekl, nevím jak jsi na to vůbec přišla. Nebaví Tě jíst ? Dle mého bychom měli respektovat své fyzické tělo, právo na jídlo, je jedno z hlavních, pokud si ho budeš ubírat, tak si maximálně zablokuješ celý systém. Netvrdím, že to není možné, vše je možné a obecná pravda neexistuje. Určitě na to jogíni přecházejí postupně, ale dle mého musí ohromnou času strávit v meditacích jen na doplnění "jídla" a zpomalení biologických procesů v těle. Já mám jídlo a pití rád a už jen z principu bych se ho nevzdal. I když jsou ušetřené finance spojené se stravováním lákavé . Jen si sám sebe nedovedu představit krmit se jen energií. Mít prázdná střeva a nevychutnat si požitek z různých pokrmů či nápojů ? Než abych se pokoušel přežívat jen díky energii, to bych radši tu sílu vynaložil na něco úplně jiného.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.