Roso,
priznávam,občas prechladnem a vypotím to,toť moja boliestka á la na"mezka". Ale potiť hadí jed? Takýmito príspevkami Vás čoskoro predbehnem!
Prečítal som si Vaše zaujímavé excesy,z toho ale vyrastiete a naučíte sa hodnoverne argumentovať!
Prajem mnoho trpezlivosti a triezvejší náhľad na svet!
S humorom sa to prehĺta ľahšie,či?
Krásny deň,Slniečko v Duši a najmä bez mulov/mezků!
moi
Zaslal: út říjen 25, 2011 4:48 pm Předmět: Re:Šamanka
Šamanka,
lojalita je krásna,ak si však "duchovný osvietenec"namýšľa,že dosiahol 12.poschodie a pre "Svetlo"nedovidí na prízemie;usudzujúc,že tam žiadne nie je môže spanikáriť! Ešte je čas,použi výťah! "Do hláv a do melónov nevidíš,tak čo je zrejmé?"Komu?
Narátaj do desať,prosím...
...a...predýchaj/Só-ham;Ham-sá/...lepšie?
moi
kdysi jsem četla slovenské detektivky, dnes se musím hodně soustředit, abych
porozuměla Tvému textu.
Dále pak je text zaplaven emotikony a barevně odlišnými větami.
Asi se spíš následně soustředím na vnější než na vnitřní sdělení Tvého textu.
Zaslal: út říjen 25, 2011 6:52 pm Předmět: Re:Okénko
Od liečenia čakier je to úlet.Prečítaj späť,potom to dá zmysel.Vysvetľujem,že nie som mezek ani arogantný,či povýšenecký exot,nemanipulujem s čakrami,neliečim ich ale harmonizujem.Ezoterický význam farieb nepodceňujem ani nepreháňam.Smajlíkov je slabý výber. moi
dopustila jsem se jak posuzování tak částečné manipulace.
Vnímám se...
Důvod byl, že jsem četla trochu silné reakce jak z Tvé strany
tak ze strany ostatních. Popsala jsem, co mně vadilo. Je teoreticky
možné, že i ostatní jsou ovlivněni tím, co jsem popsala.
Zaslal: st říjen 26, 2011 10:09 am Předmět: Re:Okénko
Zdar,Okénko!
Reagoval som na reflexie manipulantov "Reikibiznisu" z Brna.Toto konkláve okolo Lw prekvapuje svojim "know-how" v manipuláciách.
"Ty si z obliga!" ...O.K.?
Až Broněk linkom osvetlil odkiaľ čerpajú (Šamanka+Roso) inšpiráciu a návod.
[("Biznis je biznis!")+špekulatívna manipulácia]=high live!
Takže nie duchovno,ale "á priori"vlastný profit!... a"duchovno"?
Ako nástroj obchodu s neznalosťou je to dobrý prísun financií!A spoľahlivý.
...A etika?...Načo?...Keď sme "macho"?(monopol,nie knižnica!)
moi
Zaslal: st říjen 26, 2011 4:32 pm Předmět: Re:Okénko
Okienko,
téma je:liek na čakry.Napíš ako ich liečiš/koriguješ Ty.Bez "kóanov Zenu",kvaseného/skýšeného mlieka,či zákvasu/zakysanky.Môžeš to vysvetliť v systémoch(-3.,5.,6.,7.,8.,9.,10.,12. aj 13.)čakier.Aj jednotlivo,každú čakru samostatne.
Šanca pre všetkých!...a nováčikovia smelo sa pýtajte,Majstri poradia!O tom je predsa fórum.
Ja som opísal a vysvetlil použitie dvojitého čo-ku-rei/krijá pri odpúšťaní a liečení srdiečka.
Očakávam,že kolokvium majstrov objasní a popíše autentické postupy overené praxou...
Takže,s chuťou do toho!
Téma je priam chuťovka:šamani,reikisti,šambalisti,psychochirurgovia,SRT-čkári,kahunovia/Huna/poraďte a zdieľajte!?
Každá interpretácia poučí...a...poteší...
Naštartujte myseľ,um,vedomosti a píšte,rozširujte obzor,snímte mi klapky z očí...Alebo toto sa tají?...Treba cálovať?
Vopred ďakujem za fundované príspevky!
U sebe pouze s ho oponoponem, reiki, EFT, modlitbou, někdy si stavím sama si konstelaci.
U klienta nacítím - vím, kde je problém. Mám asi dar vědět , kde je problém, dá se také říci - že tento dar máme všichni, možná jej nepoužíváme.
U čaker u sebe používám harmonizaci čaker - 6 a 1, 5 a 2, 4 a 3. Někdy intuitivně jinak.
Na semináři čakrové léčení jsem nebyla, domnívám se, že informací o tom, čemu je jaká čakra připisována je dostatek.
Jestli někdo jde reflexkou k jádru pudla nebo kinezkou nebo EFT nebo čakrovou metodou (tu neznám), je mi jedno. Jako vždy - rozhodnu-li se opravdu opravdu uzdravit - je mnoho cest.
Možná nejsi spokojen se seminářem, který jsi navštívil, možná jsi za něj zaplatil dle Tvého soudu nepřiměřeně mnoho - ovšem dá se to vidět i jako školu života, reklamu to terapeutovi, který seminář dělal, určitě dál neudělá.
Stejně by mě zajímalo, jaké čakře odpovídá kefír...
Zaslal: st říjen 26, 2011 5:42 pm Předmět: Re:Okénko
Okienko,
kefír=průjmová čakra s mliečnobielou pránou samánou.
...a tú transformuje žltučká prána manipúry v 7-čakrovom indickom systéme z rubínovej transformačnej mahá-prány!
Stačí?
Semináre nie sú pre mňa,viem totiž aj čítať...a...niekedy použijem aj mozog... ...ale šanujem si ho...Nikdy nevieš...[kedy,komu a koľko?...]
Aby sa nezadrel a vydržal transport cez Styx,lebo...ktovie?
moi
kefírová čakra - chechtací čakra.
Pláč a smích jsou velice velice velice blízké emoce...
Pro mě je samostudium přínosem, ale seminář mi dá odpověď, kde si opravdu opravdu stojím. Ať už se ho zúčastním nebo jsem v roli terapeuta. Tady je samozřejmě jasné, že v obou rolích je to stejné.
Příkladem je mi četba Tolleho - Přítomný okamžik... Čtu-li tuto knihu, hned bych se cítila ´´osvícená´´. Praxe semináře - kde létají emoce, příběhy, peníze - to je zkouška naostro. Proto mi je seminář přínosem, to, na co reaguji - tam se mohu podívat, atd.
Mám z této úvodní úvahy dojem, jakoby čakra byla jakýmsi odrazem problému. Jakoby zde bylo: tady a tam. Jakýsi dualismus. Problém v mysli. Problém na čakře.
Já to vnímám jako spojité, dokonce totožné věci. Energie - to jest myšlenka, čakra je energie. Čištění čakry rovná se čištění mysli. Tedy já vidím rovná se mezi práci na čakře a práci na sobě. Nikoli že práce na sobě se odráží na čakře, nebo práce na čakře se odráží na našem posunu. Je to jedno a totéž. Nic se nikde neodráží.
Čakru vnímám jako živou součást organismu (v širším pojetí než tělesná schránka). Souvisící s celým organismem. Je nanejvýš živá, nikoli papír s tématy.
Čakry - troufám si tvrdit - jsou lidmi vyvořeným systémem pro oddělení významných etap vývoje bytí člověka ve všech úrovních - projevují se tedy na úrovni fyzické, emocionální, psychické i kéterické (nepřesně: karmické).
Rozdělení vznikalo odpozorováním ze života, vnímáním, jakými etapami se náš život utváří od početí až do smrti - koloběh od 1. do 6. čakry si přitom procházíme vícekrát.
Systém čaker může tedy být různě rozšiřován či zužován, má-li takové rozšiřování či zužování smysl.
Tento náhled mi pomohl pochopit mnohé o svém životě i o tom, jak postupně "rosteme" - natahujeme se z "hlíny" k nebesům - tančíme životem, podobně jako to znázorňuje spodní část kaligrafie znaku REI.
Nemá smysl se tu rozepisovat o technikách - těch je mnoho - starých i nejnovějších. Zaujalo mě, zda pomocí čakrového systému lze pomoci lidem uchopit po částech (jako by kráčeli po stupních pyramidy svého života), co z toho, co dělají je v souladu s celkovým "plánem" či "životním příběhem" (podle Paula Coelha) a jak se k žití svého životního příběhu mohou vrátit, když si uvědomí, že žijí více představy o životě - ať už své, nebo někoho jiného. Z praxe se ukazuje, že tento způsob retrospekce a vytvoření životního záměru má svůj smysl.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.