dovoluji si být uzdravena - nebo dovoluji si přijmout léčivou energii...atp.[/quote]
Tohle je fakt výborné Evi, také to používám. Přijde mi to jako když člověk otevře všemu dveře. To, co nešlo kvůli bránicím reflexům, tak najednou šlo. Je to úžasná formulka....
Člověk narazí na různé osudy. To já měla paní po rakovině, která ještě nebyla fit. Stát na tyto případy nemyslí. Rekonvalescence po chemoterapii a po ozařování je poměrně dlouhá, trvá to týdny a někdy i měsíce než jsou natolik fit, aby se zapojili do prac. náporu. Pro stát jsou zdraví, nemají nemoc, skončilo ozařování = jsi zdravý a beru ti nemocenskou, důchod.
Teď měla dilema - buď na sociálním s minimem ( už jí to jde na důchod ) nebo jí radili, aby to uhrála na psychickou stránku. Jenže ona je zase čestná a lhát jí nejde a je jí to proti srsti. A pak ještě zbývá opravdu onemocnět - např. únavovým syndromem ... a i takhle mohou vznikat nemoci.
tak s tím už jsem se setkal: Po iniciaci Reiki aseptka měla ještě větší problémy. ale ta mistrině, M.H. ze Států asi neznala poslední ze symbolů a nerozpojila po zasvěcení aury. Snad by pomohlo "přesvěcení", tím bych začal.
Ale symptomatika rovněž ukazuje na možné problémy v cervikální (krční) části páteře. Nebylo by od věci navštívit nejbližšího z doporučených terapeutů Dornovy metody - pracuje se jemně a nenásilně.
A zeptat se jej, zda by doporučil i Kraniosakrální osteopatii.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2
Strana 2 z 2
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.