Šamance nikterak nebráním v tom, aby se mě soukromě zeptala, pokud jí to opravdu zajímá, ale nezeptala se a tak jí to předpokládám nezajímá až zas tolik.
Stejně tak necítím povinnost kohokoliv zde veřejně o ničem informovat, protože k tomu není žádný důvod... Jak už jsem řekla, kdybych mohla, celé téma bych smazala, což ale nikterak nesouvisí s úspěšností nebo neúspěšností toho, co dělám.
Pro Tebe zřejmě ano, ale ač se Ti to možná tak nezdá, Rendyy, je to nemilch totéž.
To, co je nám milé, to nás nabíjí, to co nám je nepříjemné, to nás unavuje.
"Poslušně hlásím, pane feldkurát," poznamenal Švejk, "že je to hotovej nezmar, jako nějakej Boušek z Libně. Vosumnáctkrát za večer ho vyhodili od Exnerů, a vždycky se jim tam vrátil, že tam zapomněl fajfku. Lez jim tam voknem, dveřma, z kuchyně, přes zeď do lokálu, přes sklep do výčepu a byl by se spustil snad komínem, kdyby ho byli hasiči nesundali se střechy. Takovej byl vytrvalej, že by se moh stát ministrem nebo poslancem.
"Poslušně hlásím, pane feldkurát," poznamenal Švejk, "že je to hotovej nezmar, jako nějakej Boušek z Libně. Vosumnáctkrát za večer ho vyhodili od Exnerů, a vždycky se jim tam vrátil, že tam zapomněl fajfku. Lez jim tam voknem, dveřma, z kuchyně, přes zeď do lokálu, přes sklep do výčepu a byl by se spustil snad komínem, kdyby ho byli hasiči nesundali se střechy. Takovej byl vytrvalej, že by se moh stát ministrem nebo poslancem.
A já doteď žila v omylu, domnívajíc se, že únavné a nepříjemné není totéž!!! Jestli nás překvapených nebude víc
Moudrý to muž, který ví, že všechno chce svůj čas...
Ale vím, že Ty jsi aspoň trošku upřímný a tak Ti můžu říct, že se našli lidé, kteří podpořili, a tak jsem zatím získala do začátku asi něco málo přes 20tis.
A z toho už se alespoň něco začít dá...
To je asi tak všechno, co bych zde k tomu všemu chtěla zmínit.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Strana 12 z 12
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.